A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Nexushun #12593 Én most már biztos nem fizetek elő. Az eljén még elő akartam fizetni mert tetszett a grafika meg az egész játék, de most már egy kicsit másként látom. Magasabb szinten olyan unalmassá válik a játék hogy az borzasztó. Iszonyú lassan lépsz szintet és ahhoz is több 100 vagy ha nem 1000 magad szintű mobot kell leölnöd. Mást meg nem is lehet csinálni. Pénz meg magasabb szinten sincs, tiszta gáz. A beta befejeztével azok akik meg tudnak dumálni embereket (akik nem folytatják), hogy adják oda nekeik a cuccaikat hatalmasat fognak ugrani, akik meg nem azok hónapokig fognak gürcölni néhány 100K adenáért... Egy lvl 40-es srác már tőlem is kérdezte hogy nem e adom oda neki a cuccaim mert sok ss-t hsznált eddig és nincs pénze lvl 40-en... Nekem ez az egész így nem tetszik. A cuccaimat meg magyaroknak fogom adni ha lesz valaki a ki tolja tovább vagy inkább egy magyar klánnak és osszák szét igazságosan a tagok kozt.