A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Lynx_TWL
    nem lehet tudni mennyivel lesz jobb a
    WoW, de én arra fizetek elő, mert a név kötelez, bátyám fizetett volna Lineage2re, de ha nem lesz európai server, és a mekdonác ivadékok között kell majd játszani....

elején még ok, a magyarok összefognak, de mikor jön az élvezets rész, nem lesz elég 25 magyar a várostromokhoz, és majd embereket kel szerezni, csatlakozni valahov, persze lehet találni normális embereket, na de mégis kivel jobb játszani? (persze európai serveren, sem lenne több a magyar, de nagyon sokana zért pártoltak el a játéktól, mert az amerikai ekkora szar lett)
    na és persze az se mind1, hogy ki ellen harcolunk, egy rohadt banda ellen akiknek 27millió fegyyvereik vannak, mert vettek $-ért adenát maguknak, mert lemossák a szomszoéd kocsiját, és megvan a pénz amit erre költöttek...

abnormális emberek ellen nem lehet normálisan háborúzni, és hiszem, hogy európában normálisabb emberek vannak, ám mégis a keletiekkel lett ovlna jóü játszni,nekik van játékkultúrájuk, tudják hogyan kell viselkedni, koreában starcraftból lehetne érettségizni:DDD (a játéknak élnek, nem annak, hogy most jól le noobozom, stfu mother fucker, hasonlókat írogatk az ellenfelemnek)

na már azt se tudom, hogy akartam e még írni, vagy nem...