A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ELmesélem a történetet:találkoztam HBSr-rel meg gludio melett 1v1 ezett,aztán megkérdeztem hogy eljönne e velem exp-zni a turekekhez.Mondta persze mehetünk elöször bementünk az ol mahumokhoz ott 7 commander ütötte 3szor healtam rá és leütötte mindet.Mondom jo.Aztán elindultunk a turek táborok felé és ott exp-ztünk.Másjön feljött és ujra ott exp-ztünk(a legnagyobb táborban kb 30 percenként pihentünk,akkor is csak azért áltunk le mert kifogyott az ss-ja).Utánna hirtelen megjelen 7ember és cask ugy minden szo nélkül(miközbe mi hun-elünk)bejöttek a táborba.Hbsr mondta nekik hogy 5 perc és meghallnak mind1 annyian.Csak nevettek rajta,aztán 7 en nekiáltak hbsr-nek és a szemben lévö "clan" segitett nekünk (igy lettünk5en).Meghaltak.Aztán meg vagy pár 20 as szintü emberkét odahivtak és igy lettek 15-en.Nem támadtak amikor láttam hogy a nyilasok gyülnek körülöttem,szép csendbe,arréb futottam aztán hirtelen elkezdték mindannyian löni hbsr-t,mire viszafutottam,meghallt.Közbe gori elkezdte ütni 1ik csókát, elöször sima healt ot nyomtam rá aztán már a battlehealt se segitett(nem voltelég gyors,hisz kb 10 en ütötték ötis).Ennyi lenne az egész történet. Még ehhez hozzátartozik hogy kb 180/15 ös átlagja van HBSR-nek a pvp ben.