A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
haliho!
Nem olvastam egyenlore vissza a forumot, de orulnek ha lenne egy magyar klan... En ket evig jatszottam Shadowbane-t, most onnan jottunk at L2-be mivel meg mindig nem tudtak kigyomlalni a bugokat es exploitokat, raadasul 2-300 fos csatak eseten diavetito lett az fps-bol ha ertitek mire gondolok.
Egyenlore 5 guild-unk van, plusz 3 lesz tartalekban (hm, guild=klan). Van itt egy kep az elso osszeroffenesrol, persze tobb mint fele hianyzik a csapatnak:
Defenders of Order meeting
A megrendelesrol:
Amennyire en tudom, a beta accountokat fagyasztjak, es elofizetes eseten lehet folytatni a karikkal. Megrendelni sokfelekeppen lehet, de a postakoltseg huzos is tud lenni (januarban a Shadowbane extension CD-jet 25USD-ert kuldte meg egy kanadai ceg, de amikor kijott az SD, 120USD-t fizettem csak a postakoltsegert, 6 napos szallitassal)
Amit lehet hogy meg tudok oldani: kint megvetetem a CD-t, aztan valami ftp helyre folrakatom es onnan le lehet szedni)
Udv Fekete