88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#12267 no comment igaz nem latszik mind a 15 ember,de hihettek nekem.1ebkent,csakúgy bejöttek a táborba amit mimár korabban elfoglaltunk,aztan ket healer keves volt es meghalt HBSR ,utanna pedig gori :( de vigaszunkra az 1sö wart nyertük :P
-
#12266 Kell jegyet venni, semmi sincs ingyér
a hajók meg vagy 40-60 percenként járnak kb -
Pukkka #12265 Ja és mijen időközönként járnak a csonakok? =) -
Pukkka #12264 lvl15 on van egy Human quest amiben Gludinba kell hajozni,az ut ingyan van vagy ittis kell veni jegyet? -
Skill #12263 mi a .. van ?
-
Kaleb222 #12262 ja és állítólag napi 15-20 órát játszik a nyílt béta
kezdete óta - nem ember :P
-
Kaleb222 #12261 Bartz-on interjú az első 50-es szintű elf nővel:
(részlet)
LC: Do you have any tips you'd like to share with the rest of us on how to earn money quickly early on for items such as a bow of forest? or just leveling/hunting tips?
ggThnx: i personally don't make much money but i skipped items. like i went from comp bow to gastra. from lvl 1 wpn to sword breaker.
LC: what were you hunting to get the money between the comp and gastra?
ggThnx: hehe i had help from friends too. but i hunted lireins. i found a book of eva the 2nd day i think
NEM SEMMI... -
Kaleb222 #12260 Mire jó a Boost Breath és az Acrobatics skillek? A leírásuk
világos, de van gyakorlati hasznuk is?
-
Dagobert #12259 Jól hangzik -
Dagobert #12258 Warrior csak blunttal, knight meg csak pajzzsal tud stunnolni. -
Skill #12257 elöfizetnék és klánba lépnék
2 es szerveren Skillhunone neven vagyok
-
#12256 Én sztem átmegyek a ryzom-ra -
Kryn #12255 Hogy álltok most a céhekkel, több magyar céh van?
Azért kérdezem, mert nyilvánvalóan az itt jelenlévők 70%-a nem fogja folytatni a játékot amint fizetős lesz. Mik az elképzeléseitek az azutáni időre?
Szervezés alatt áll egy olyan csapat, aki a retail megjelenése után is folyamatosan jelen lesz...
-
#12254 Mint mar mondtam: Shadowbane. Amit nem mondtam: ez egy amerikai guild, tobb mint 4 eves multtal es anti RPK beutessel. A kodexunk olvashato
itt
Udv Fekete -
#12253 Van az oldalamon par kep a Shadowbane-bol:
joe bacsi weblapja
A "Scouting.jpg"-n lathato fekete pajzsos banda neve Scorned Death, roviden SD. Ok is a kettes szerverre jottek, annyit kell tudni roluk hogy kemeny PK banda,ahogy beszeltem veluk nem vesznek fol ujjakat. Nyomjak mint allatt, 10 szinttel mindenki folott nagy a pofajuk de ahogy beeri oket az ember, ugy mennek ossze. Ugy lealaztuk oket hogy SB-ben atvonultak masik szerverre :)
Udv Fekete -
#12252 Kérdés:
Warriornak van stunja, de csak blunttal tudja használni.
A Knightnak is va stunja, de az Shielddel IS??? tudja használi.
Na most akkor a Warrior tudja Shielddel használni vagy nem, mert leírásában csak Bluntot ír, de megtévesztett Iluvator a Knightjával, hogy úgy stunolt mint annak a rendje, és nem lenen baj, ha tudnék stunolni, Blunt fegyver nélkül.. -
Pukkka #12251 Ti eddig hol voltatok? =D -
#12250 haliho!
Nem olvastam egyenlore vissza a forumot, de orulnek ha lenne egy magyar klan... En ket evig jatszottam Shadowbane-t, most onnan jottunk at L2-be mivel meg mindig nem tudtak kigyomlalni a bugokat es exploitokat, raadasul 2-300 fos csatak eseten diavetito lett az fps-bol ha ertitek mire gondolok.
Egyenlore 5 guild-unk van, plusz 3 lesz tartalekban (hm, guild=klan). Van itt egy kep az elso osszeroffenesrol, persze tobb mint fele hianyzik a csapatnak:
Defenders of Order meeting
A megrendelesrol:
Amennyire en tudom, a beta accountokat fagyasztjak, es elofizetes eseten lehet folytatni a karikkal. Megrendelni sokfelekeppen lehet, de a postakoltseg huzos is tud lenni (januarban a Shadowbane extension CD-jet 25USD-ert kuldte meg egy kanadai ceg, de amikor kijott az SD, 120USD-t fizettem csak a postakoltsegert, 6 napos szallitassal)
Amit lehet hogy meg tudok oldani: kint megvetetem a CD-t, aztan valami ftp helyre folrakatom es onnan le lehet szedni)
Udv Fekete -
#12249 húzzon -
#12248 ja,igen nemtom ki vezeti a listát,de engem úzzon le,én elmentem eve onlineozni -
#12247 Engem is dobott már, de visszaengedett :D -
#12246 Ledobott a szarver és nemtok visszamenni... Nektek most jó? Bár gondolom hogy jó mert nem pörög a topic:) -
#12245 Deviance verzió nem lesz? :D -
Arwenke #12244 Mi van akkor ha teszem azt en es 100 haverom vesz egy jatekot, amit mindenki felrakja, majd a tobbiek csak serialt veszenk? De a serial is ugyan anyiba kerul mint a CD-es verzio, csak nem kell varni 2hetig kb. Ez nem jelenti persze azt, hogy tuti letoltheto lesz patch formajaban a dolog.:) -
Arwenke #12243 A csak serialos verziohozis ugyan ugy meg kell venni a jatekot, szoval en anyagilag nem lattok kulobseget a ceg iranyaba. -
Kaleb222 #12242 Válasz Birkának: mint már leírtam valszeg nem lesz letölthető
a Chronicle 1 patch-ként, szal a csak serial-os verzió
nem mükszik majd.
De ha mégis, kövezzetek meg :D -
Kaleb222 #12241 MÉG EGYSZER:
A megrendelést a kiadás előtti utsó napokra tervezzük,
hátha kiadnak mégis egy letölthető verziót! Szóval van
még időnk. Úgy tudom ment egy levél ebben a témában a
supportnak, várjuk meg az eredményét (az illetékes majd
légyszi írja le ide, köszi)
-
Kaleb222 #12240 Szerintem ez a CD key dolog nem fog müködni.
Ugyanis nagy a valószínüsége hogy a játék
Chronicle patch-ét NEM fogják letölthetővé
tenni - ezzel simán megakadályozzák hogy a bétások
letöltéssel + serial használattal játszhassanak,
hanem rákényszerítik őket hogy megvegyék a CD-t
(A gold lemezt amin már most rajta van a Chron1 :P )
De örülnék azért ha mégis letölthető lenne!
De szerintem ez csak üzleti fogás.
-
Dagobert #12239 Ja, nem egy olcsó mulatság. Azért is hagytam fel a Summonerrel. Csak egy magas,jó klánban tudsz kilószámra enni kristályt. Klántagok szereznek gagyis d grade cuccot, törpe kristályosítja és van kristályod. Ez az elején még szar mert senki sem "dob el" D grade cuccot. Majd ha mindenki Cgrade cuccban jár. -
Skill #12238 ujraidézés is kristalyba kerül?
mert akkor gány -
Dagobert #12237 15 perc betában, teljesben 20 perc.
Itt még egyből újra lehet idézni, fullban jó sok ideig nem lehet. Ez a Summonernél már változik, ott csak pár perc. -
#12236 Mind1, a lényeg, hogy nem nagyon éri meg :/ -
Skill #12235 elsö lény 7 perc szal bele kell huzni :( -
#12234 Ok, elvielg 20 perc, msot olvastam ... -
#12233 ugy tudom idotartam ...:( -
#12232 Más téma: Summonolni akarok majd lényt Dark Wizzardként. Na most ehhez kell egy pár kristály. De egy ilyen lény meddig áll szolgálatomban? Halálig, vagy van valami időtartam? -
#12231 igaz...de sztem onnan a legdrágább a postakoltség.. -
#12230 Egyébként minden oldalt megnéztem, de az már biztos, hogy USDben (azaz amcsi $ban) a legjobb az ára. -
#12229 Erről csak annyit, marhára nem mondta senki, hogy te majd a végső klienst letöltheted majd :p -
#12228 Utánukolvastam a neten és mindenhol azt írják hogy megbízható brigád.