A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Nexushun
    Hmmm. Hát én is kicsit kivagyok:) Szóval meguntam az EXP vadaszatot. Hogy hány 100db lvl hányas mobot kell ölni a szintlepeshez meg hány száz db csontvázat kell meg megölni egy jobb cuccért. Kurva uncsi, monoton. Semmi normális Quest nincs a legtöbb abból áll hogy öljél meg néhány száz mobot... LVL 29-en vagyok (ami per pillanat elég jó szerintem), de a következő két hétben én már csak annyit játszok hogy meglegyen a végére LVL 32 (új skillek) meg legyenek egy kicsit jobb cuccaim. Az utolsó héten meg megyek a RAID-ekre és a PK party-kra a LVL 32-es Knight-ommal (PK-zni is fogok ha lesznek más válalkozó szellemű playerek is mert az fun és amúgy sem fogok előfizetni, és ha már eldobtam minden cuccomat akkor lesz vége a játékomnak). Engem már maga a játék nem vonz. Még elmegyek Hunting Village-be meg oda ahol még nem voltam, de ezzel kifújt számomra. Azért leszek még bent (főleg esténként) de már koránt sem annyit mint eddig... Azoknak akik elérik béta végére lvl 40 körüli szintet előre is gratula!