A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• HUNrricane
    Rám szállt a Ryholit GM.. Már reggeltöl fogva szivatott Ryholit, amiota segitettem Geo GM-nek. 3x felraktak egy olyan helyre ahonnét nem tudtam lejönni, és ha sikerült is akkor az elf faluban lettem ami üres volt és nem tudtam mozogni. De sebaj a játékot ujrainditottam és akkor a világ egy másik részen találtam magam.
    1. valmi tük hüle dolog miatt, rakott fel.
    2. azért mert kihasználtam hogy a MOB-ok, balfaszok.(de ezt nem csak én használtam ki, de szerintem csak indok kellett neki)
    3. Már indok se volt automatikussan oda rakott, mikozben a leveses questet csináltam.

Most meg csak játszok és hirtelen Disconect. Vissza léptem és a 27lvl-es karim eltünt. Utánna vártam egy kicsit és megint be akartam léptem de már az accountom nem működött.

Aztán ez mind azért, mert nem tetszett egy másik R.GM-nek hogy segítek Geo. GM-nek.
    Mert páran leakarták PK-zni és megmentettem, kellet neki 50k hogy meg vegye az new íjjat, adtam neki 50k-t, és erre mi a köszönet,,,, bannol egy másik GM.

Ha lehet adni egy ötletet; aki mesztelenül egy szál kanállal öl sárkányt azt nagyívbe kerüljéek el, mert az csak bajt hoz rád. Ne segíts nekik, mert akkor rád szál a többi GM és simán bannolnak.

Lehet hogy időlegessen bannoltak csak, nem tudom.
    De sajna a klán pénze (550k) oda veszett, +nem tudom bevenni a további 5 karaktert akivel ma este 19:00-kor találkoztam volna. Azoktól utólag is bocsánatot kérek.. Máskor nem leszek ennyire segítőkész...