88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• HUNrricane
    Különben nagyon jo taktika.. 1 óra alatt 27lvl 15-20%xp-t lehet gyüjteni, + még 600k-s fegyvereket dobhatnak .
  • Kaleb222
    Nem ma kéne hogy kihirdessék a Video és a Screenshot
    contest második nyertesét?

• Gumbo
    ez igaz. a kedvncem az volt, amikor pihizek egy emelvényen, és felkelek, odamegyek a szélére (az emelvény kb másfél ember magasságú) és egyből elkezd püfölni egy mob de a falon keresztül faszná, aztán beljeb megyek, erre felteleportál..... [#buck. Jó lecsaptam, de akkor is, ez vicces.
  • Lynx_TWL
    Hát a faszrángató anyjuk picsáját, mi a kurva isten a bug abban, hogy nem tud falramásnzi a nagy faszú szörny, és lelövik föntről???

Ez nem bug, a bug az, hogy élelmes emberként kihasználomezt én is, és a kerítés túloldalán lévő monsztát lövöm, hogy ne érjen el hozzám, és akkor itt jön a bug, hogy az ÁTÜT a kerítésen LŐTÁVOLSÁGBA, aztán hirtelen mellém is teleportál.....

HÁT A BÜDÖS KURVA ANYJUKAT BANOLJÁK BUG MIATT....
  • Gumbo
    Szerintem amit most tehetsz: könyörögj, esedezz, bocsánatot kérj, mondd hogy így legalább 50 előfizetőtöl esnek el :), mondd hogy ne a klántársaiddal csesszenek ki (mert nekem az a 100k rohadtul kéne most), és könyörögj, ha kell írunk petíciót, és szerezd vissza pénzünket!!!
  • Yv@n
    Egyszerűbb banolni, mint megcsinálni...szernitem amíg az ő saruk hogy megoldható, addig kuss legyen részükről, esetleg ártatlan szemlesütögetés és mélly megbánás bocsánatkérésekkel körítve, amíért hibás a progi...
  • mazsa
    Az előbb Gludio felé beleestem valamiféle "mágikus" gödörbe és azt vettem észre, hogy a falu már nem előttem, hanem fölöttem van és minden csupa kék. Na szólok egy GM-nek, ő meg szépen kirakott a felszínre. Na de nem ám Gludio közelébe, mi a fenének? Ő kirakott Elmore-ba... Mindegy, még úgyse jártam erre.
  • MaDFoX
    Ezek szerint itt is Pukkka mester...
  • HUNrricane
    Ha annyira jo taktika lenne most meg a lvl27 karimmal jatszanák..
  • Pukkka
    Más játékokba Bug kihasználásért akár végleges bann is jár szal ... =)
  • MaDFoX
    :CC kicsit tenyleg undor... :C /mar bocs/
  • Laza
    ugy olted a crawlert, hogy felalltal a fal szelere, es ott nem tudott tamadni?? jo taktik :)
  • Pukkka
    Tudtommal annak aki GM fel kell tüntetnie nevében a jelzést ,azért hogy /gmlist parancsal elérhető legyen ha valakinek valami gondjavan.Ennek viszont nemnagyon látni a nevében "GM" jelzést amit leirtál róla azpedig arra utal hogy nemjátszott tisztán, és valószínűleg ezért haragudtak meg rá a GM ek és mivel te segítettél neki azért teis megkaptad a büntit,ami igy már ha nemis teljesen de jogosnak látszik =)

ui.:Bocs ha valamit félreértettem
  • Yv@n
    Nekem 8, de igazán kezd teleszaladni a faszom már a nagy szabad amerikával...mindent szabad, kivéve már abból amit megengednek...illetve annak a harmada...esetleg...

Nagyon remélem lesz valami az elkövetkezendő hetekben ami kellemesen érint az amcsi open bétával kapcsolatban, mert kezd elmenni a kedvem az egésztől.
  • HUNrricane
    Geo lehet hogy nem is volt GM, hanem valami más... Most utoljára mikor cromac rákérdezett, ő tagadta hogy GM, és neki ehez semmi köze :)..
  • Yv@n
    Szerintem mail-t tolj support-ra vagy valami más helyre, ami nem feltétlen GM kezében köt ki...nézzenek már rá a méllyen tisztelt munkatársaikra, hogy mégis ki mivel tölti a cégnél a szabadidejét, miközben minden szerver roskadozik...
  • Lynx_TWL
    fúúú ne mondjátok meg nekik, hogy én tegnapi server leállások után végig shoutba ordítottam , hogy a jó kurva anyjukat:D

mocskos gecik egyébként, meg tudnám ölni az összeset papírzsebkendővel
  • MaDFoX
    Felek tole hurrican hogy az nem ban hanem toroltek... :C
    Egyebkent amerikai szerveren (nem L2) tobbszor bannoltak engem "nem megfelelo szavak hasznalata" indokkal... a rekord 1 het (elofizeteses) szunet... ...otthagytam... ...kepmutato amerikaiak... ...ott fuckol ezerrel az osszes, de ha te mondasz vmit akkor pirulnak az ejnyen is...

Erosen megfontolando hogy a pledge-k csak egy prince-t csinaljanak es azt hurcoljak magukkal tapolni...

Miert jatszik egy GM????!!!!! Most kicsit kiakadtam! (A GM-ek ne jatszogassanak KULONOSEN NE CSALASAL, max ellenorizzenek egy bugot, szabaditsanak ki vkit vagy szoljanak ra a gecikre... de ne jatszogassanak... :CCC amikor masok oszlopokba dugulnak... :S)

amugy a parancs /gmlist
  • z3d
    Van valami speciális oka hogy nem enged tovább a loginnál vagy ez egy "normális" működési mechanizmus ha terheltek a szerverek. . .
    köszi
  • HUNrricane
    Most rá lett kérdezve miért bannoltak. Azt mondták hogy mert káromkodtam.. Hát kinem káromkodik, akit ide oda teleportálgatnak a hüle GM-ek.. Ennyit erröl..

Csináltam egy new accountot és most MerliHun a nevem.

Talán azt eltudjuk érni hogy 1 napra megkapjuk az accountot és az 550k klénpénzt meg a kb 1-1,3milliot érő össz felszerelés ne vesszen kárba..
  • Nexushun
    Irjon mar valaki aki jól tud angolul live-ba GM-ek hogy ne szopassak meg 10 embert. Azt hiszem van valami GM listazo parancs...
  • grebber
    ARANYON VAN!!!!!!!!

Lineage II és CoH GOLD

[2004-04-12 @ 19:32 - Berkenye]

Aranyeső, kéremszépen! Az úgyis olyan szép, szebb, mint a barka :D A Lineage II a kiadója szerint még áprilisban a boltokba kerül, és a City of Heroes pedig egészen pontosan május előtt... :) Titkos besúgóink kiderítették, hogy valójában hazudtak és mindkét játék április 28-án válik megvásárolhatóvá, természetesen csak észak-amerikai olvasóink számára. A többiek várjanak még egy kicsit.

Info: Gamestar!
  • Gorii
    bazz ez nevetseges ekkora geci lada nepseg pffffffff
  • semo1
    Ha van koztetek human wizard HELP
  • Kaleb222
    Van 1 rossz hírem:
    Az Amazon.com-on található Lin2 Subscritpon card
    nem más mint két havi előfizetést tartalmazó valami.
    Semmi köze a játékhoz, szóval azt magát mindenképen
    meg kell venni :(
  • Kaleb222
    Basszameg azért ezt télleg nem kellett volna, túlzás
    hogy bannolnak. Hmm legközelebb legyél visszafogottabb :P

• Ferro_TwL
    Irj a forumra ne hagyd annyiba. Kocsogok, ezek nem Gm-ek hanem par unatkozo hamburgerzabalo balfasz.
  • Davidus
    Azt tedd hozzá hogy stupid GM-eztel a chaten:P
  • dzsonesz
    Es hogyha most azt mondja valaki h beta teszten ilyenek szoktak lenni azt komolyan megkeresem es pofanvagom:))
  • dzsonesz
    ARROL MEG NEM IS BESZELVE H MEGINT UA VAN MINT SZERDATOL H NEM LEHET BELEPNI SOT ACC NAL IS ALIG LEHET TOVABBJUTNI......
  • dzsonesz
    HAT BAZZ EZT NEM ERTEM MIERT KELL EZT BAZZ!!!!!!!!!!
    KVA ANNYUKAT NEM TUDOM MIT KEPZELNEK MAGUKROL H ILYENEKET CSINALNAK CSAK AZT NEM ERTEM H HOGY AKARJAK H ELOFIZZESSEN IGY BARKI IS!!!!!!!!!!!
  • HUNrricane
    Ha valakinek van egy fölös Accountja légyszi írjon.
  • HUNrricane
    Rám szállt a Ryholit GM.. Már reggeltöl fogva szivatott Ryholit, amiota segitettem Geo GM-nek. 3x felraktak egy olyan helyre ahonnét nem tudtam lejönni, és ha sikerült is akkor az elf faluban lettem ami üres volt és nem tudtam mozogni. De sebaj a játékot ujrainditottam és akkor a világ egy másik részen találtam magam.
    1. valmi tük hüle dolog miatt, rakott fel.
    2. azért mert kihasználtam hogy a MOB-ok, balfaszok.(de ezt nem csak én használtam ki, de szerintem csak indok kellett neki)
    3. Már indok se volt automatikussan oda rakott, mikozben a leveses questet csináltam.

Most meg csak játszok és hirtelen Disconect. Vissza léptem és a 27lvl-es karim eltünt. Utánna vártam egy kicsit és megint be akartam léptem de már az accountom nem működött.

Aztán ez mind azért, mert nem tetszett egy másik R.GM-nek hogy segítek Geo. GM-nek.
    Mert páran leakarták PK-zni és megmentettem, kellet neki 50k hogy meg vegye az new íjjat, adtam neki 50k-t, és erre mi a köszönet,,,, bannol egy másik GM.

Ha lehet adni egy ötletet; aki mesztelenül egy szál kanállal öl sárkányt azt nagyívbe kerüljéek el, mert az csak bajt hoz rád. Ne segíts nekik, mert akkor rád szál a többi GM és simán bannolnak.

Lehet hogy időlegessen bannoltak csak, nem tudom.
    De sajna a klán pénze (550k) oda veszett, +nem tudom bevenni a további 5 karaktert akivel ma este 19:00-kor találkoztam volna. Azoktól utólag is bocsánatot kérek.. Máskor nem leszek ennyire segítőkész...
  • silbor
    én reggel 6 óta nyomom folyamatosan csak 1x volt reset
  • dzsonesz
    kva eletbe h 2 napig nem lehet normalisan jatszani rohadjanak meg
  • dzsonesz
    Most megint m9ivan kezdik megint h nem lehet belepni??????????????????!!!!!!!!!!!!!!44
  • Botond #11870
    elképzelhető...btw újra nyomom hébe-hóba,jövőhét végéntől pedig aktívan,ha van kedved újra belecsaphatunk a munkába...törpöm 13as még mindig
  • mazsa
    Miért nem megy az update server? :(
  • Yskam
    akko' jó!
  • Cactus
    Én biztos nem, mert én sem tudom még, hogy hogy lesz :D