A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Gumbo #11438 Nah ha úgyis ledobott, elmesélem az életem első PKzását :) (most történt)
Az volt , hogy olom a darkwing bateket, aztán rmjött egy grizzly meg egy imp chiftan. Nah hogy tuleljem kicsit futnom kellett, és vagy20 méterrel mentem arréb. Kinyírtam mind, erre mire megyek vissza felvenni a cuccomat odajött egy köcsög és felszedi minden cuccm (nem ert tobbet 500a nál, de akkor is a szeme elott hagyom ott). Nah erre beszóltam neki, és megpaskoltam sebeztem vagy 15t. Megyek a kövi batre, erre jön és elkezd utni, én meg futok, mert nem akartam balhét, de ő csak jön, erre fogtam azt le lifedrainoltam, és elkezdte üldözni egy grizzly, és mmögött egy nyomi elkezdte lőni nyillal (ork volt ő is és valami 10eket sebzett), aztán annyi sebzés összehött szegénynek, hogy a grizzly kinyirta. Gondoltam megyek dolgomra, de a nyilas nyomi elkezdett ütni, és erre futok, aztán lifedrain, aztán megin, erre ő kezdett el futni [#mf1, aztán hagytam hadd fusson, és beszóltam neki, hogy túl kemyén vagyok, erre visszaszólt hogy ugy harcolok mint egy gyáva hogy futok, meg lifedrain, erre én, ne szóljon, mert egy ork mage így harcol
. Olom tovább a bateket... 5 percel kéésőbb jött egy ork mage es elkezdett püfölni, aztán lifedraind, erre én nyomtam a chill flamet, meg egy lifedrain, aztán ő is próbálkozott vele, és miközbe varázsolt csapkottam soulshottal (kb 80dmg), hát elég hamar elhalálozott 
...
Nah így történt. Sztem vicces. Kitartás, majd beenged :)