88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#11465 Az egy kukuri:))
Tegnap előtt vette:)
És volt egy pár mákos dropja..de a klánszintlépésre a pénze remélem már megvan:D -
#11464 belépsz...multyplayer,beállitod hogy server join..
bejön egy serverlist..kiválasztod hogy csak az onslaught-os szervereket mutassa..
Aztán kitaláléjuk meikre csatlakozunk mindkettenn.majd szólj -
Gumbo #11463 ha nemmegy holnap se, akkor én is jövök UTzni :) -
#11462 Skrad-nal az egy kukuri? (Ha az akkor grat a makos dropkhoz:DDDD) -
#11461 hogyan kell? -
#11460 nekem nem megy ugyse ahogy te mondod..... -
#11459 Akikkel ma este nyomtam volna: üzenem, hogy bánatomban inkább elmegyek bulizni, megiszok 10en akárhány sört és jobban fogom magam érezni, mint egy egérrel kitámasztott ENTER és monitor bámulása közben.
Iszok a magyar Lineagesek egészségére, megemlékezek hányatott sorsunkról, elátkozom az összes embert aki a Lineage szerverekkel kapcsolatba hozható és ha ma este találkozok valakivel aki ismeri a játékot és védeni meri ezeket, megdobálom üres sörösüveggel... Csatossal.
Egyben szeretnék fogadni is arra, hogy a jelenlegi helyzeten természetesen nem fognak változtatni az ünnepek alatt, csóró magyar had szívja a harcifaszt.
Szerintem egyikünknek se az übergépükre fáj a foga, azt helyezzék fel maguknak jó magasra, mi csak játszani szeretnénk, de már erre sincs sok esélyünk.
Na ez a kibaszott amerikai álom, egy nagy szarkupac.
Sry mindenért, már rohadtul tele van, mint ahogy mindenkinek aki már február óta figyelemmel kíséri mind a játékot, mind a fórumot.
Hajrá Magyarok!!! -
#11458 én ezt csinálom az elmúlt 3 órába:))
és az eredmény: Látsz a közös képen?:D -
#11457 En valami reagalasra varok mar legalabb azt h nem viselkedtetek jol ezert kibaszunk a szerverrol v valami de igy h 2 napja nem tudok felmenni es nem ertem h miert ez picit tulzas -
Kaleb222 #11456 Ha beenged a login akkor jó. Aztán ha a szerver nem enged be,
akkor kilépsz a loginhoz és újból. így kell próbálkozni
és beenged. -
#11455 sztem inkább jointolj egyet :) -
#11454 Csak ki kéne találni melyik serverre menjunk..mert van vagy 60... -
#11453 jah:)
persze vagyok..mehet a game.. -
#11452 Hogy a bánatba tudtatok joinolni Kaleb222 ??? -
Kaleb222 #11451 -
#11450 acro, ittenvagy? game?hogy?mikor?most?ugye?plz? -
#11449 Ez azért dúrva múlt héten már eljutottunk arra a szintrem hogy (nekem) zökkenőmentesen ment, 1 klikk mindenütt és mehet a menet, egy kis lagg volt néha, de ki lehetett bírni... Erre most elszarják megnit a k***va életbe már... -
Gumbo #11448 és itt melyik? demoval nyomjátok? -
#11447 http://www.hardwired.hu/dlink.hw -
Gumbo #11446 nekem is keeeeel! honnan van meg? -
#11445 ut 2k4 -
Kaleb222 #11444 Fasza kis találkozó volt :DD
Solida -
Gumbo #11443 melyik game? -
#11442 a job + megy? -
#11441 akkor mingyárt lennvan a game... hogy játszunk onlány? -
Gumbo #11440 hát az a poén hogy 500a miat meghalt 2 ember, és majdnem még 1 :) -
#11439 Gumbo: de hol a poén ?
Flame ON -
Gumbo #11438 Nah ha úgyis ledobott, elmesélem az életem első PKzását :) (most történt)
Az volt , hogy olom a darkwing bateket, aztán rmjött egy grizzly meg egy imp chiftan. Nah hogy tuleljem kicsit futnom kellett, és vagy20 méterrel mentem arréb. Kinyírtam mind, erre mire megyek vissza felvenni a cuccomat odajött egy köcsög és felszedi minden cuccm (nem ert tobbet 500a nál, de akkor is a szeme elott hagyom ott). Nah erre beszóltam neki, és megpaskoltam sebeztem vagy 15t. Megyek a kövi batre, erre jön és elkezd utni, én meg futok, mert nem akartam balhét, de ő csak jön, erre fogtam azt le lifedrainoltam, és elkezdte üldözni egy grizzly, és mmögött egy nyomi elkezdte lőni nyillal (ork volt ő is és valami 10eket sebzett), aztán annyi sebzés összehött szegénynek, hogy a grizzly kinyirta. Gondoltam megyek dolgomra, de a nyilas nyomi elkezdett ütni, és erre futok, aztán lifedrain, aztán megin, erre ő kezdett el futni [#mf1, aztán hagytam hadd fusson, és beszóltam neki, hogy túl kemyén vagyok, erre visszaszólt hogy ugy harcolok mint egy gyáva hogy futok, meg lifedrain, erre én, ne szóljon, mert egy ork mage így harcol. Olom tovább a bateket... 5 percel kéésőbb jött egy ork mage es elkezdett püfölni, aztán lifedraind, erre én nyomtam a chill flamet, meg egy lifedrain, aztán ő is próbálkozott vele, és miközbe varázsolt csapkottam soulshottal (kb 80dmg), hát elég hamar elhalálozott ...
Nah így történt. Sztem vicces. Kitartás, majd beenged :) -
#11437 Olvastam a sorozatgyilkosok kézikönyvébe hogy az ilyen stresszes helyzetek -mint ez a login- hozzák ki általába az arra hajlamos emberekből a mészárost:DDD
Jéé ...mi ez a szekrénybe?
Csak nem a fater láncfűrésze.?Mi ez a zsinór rajta..biztos meg kell húzni...WRmmm WRMMMMM WWWWWWrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmm -
Gumbo #11436 nekem is :) mondom ők is beszartak -
#11435 Scarabe ha sikerul bejutni ma menjunk turekezni nagyoooon jo epx es jonne meg ket emberke Yal es Gori. Persze ha sikerul bejutni...
Phalanx remelem majd neked is lesz valami problemad vagy segitsegre lesz szukseget akkor en is ott fogok rohogni. -
#11434 még végignézed 15-ször és talán be tudsz lépni :D -
#11433 csak szivatnak.... -
#11432 Kúrva jó ez a Forest Gump:) -
najó #11431 najo belehet lepni,elo pelda vagyok:)
na gyakok!:) -
#11430 50%-nál jár a demó. -
#11429 Huh:)
Szerintem a lineages fiúk lassan egy regényt adhatnak ki a leveleimből:D
Márha nem törlik őket egyből.. -
#11428 Én spec előfizettem rá, de az oldalon van aki a FilePlaneten regelt és így 10 nap ingyenességet kapott :)) -
#11427 Megteszed nekem :)) -
#11426 Itt nézz körbe
de csak körülményesen lehet ingyenessé tenni :))