A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Na mai napi élménybeszámoló (képek holnap a honlapomon :))
Sikerült elérnem a lvl 16-t, ugy hogy elötte csak 10x haltam meg 15,94%-naál :)), mikor átléptem a lvl 16-ot, a számláló 0,00%-t mutatott :))
Aztán ellátogattunk (SemoHUN + Agyhalal + Én) a Ruins of Despair-ba, ahol is találkoztunk ronda nagy Bugbear-okkal + aggressiv Imp-ekkel + Zombykkal + meg egy kigalt várossal :))
Sőt összefutottunk egy Unikornisos csávóval, akinek unikornisa egész jól őlt.
Utánna megáltunk Tomb Stone közepén piknikezni, melyet egy pár Imp-el és Zomby-val osztottunk meg :))
Aztán meg láttunk egy másik Pet-es fickót, neki vmi Shadow-a volt (kis fekete szellem :)),
aztán összefutottunk egy Soul Scavengerrel, mely első blikkre legalább lvl 25+ -osnak tünt, melyet abból mertem következtetni, hogy:
1. Piros volt de nagyon
2. Sebzett rajtam 190 Damage-t :))
3. Alig bírtam lefutni (DE mage vagyok :))
Aztán némi segítséggel :egy Orc, egy Elf harcoslány (ő magyar volt) meg még egy másik tag + én legyaktuk nagy nehezen :)) sajnos erről kép nem készült (nem értem rá fotózni sajnos :))