88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
DonSmith #10706 MaDFoX visszamegyunk vagy szunya? -
#10705 Már nem sokáig ingyenes ez a játék ugye? -
#10704 Miért nem kapok serial code-ot??? Beírom az email címem és jön egy kód. De az csak 8 jegyű és ez valami 20 jegyűt kér.... Már PlayNC accountot is csináltam de serial code-om az nincs! Ilyenkor mi van???? Még kisérletezem egy napig aztán hagyom.... megyek vissza americasarmyzni az is ingyenes, de nem csak egy hónapig, van vagy húsz pálya, 800 szerver, stb. Akit érdekel letöltés, infó itt:
http://www.loverzclan.hu
Azért, ha valaki tud segíteni a Lineage-ben, szóljon! Köszi! -
#10703 Sanca:
"Soul Scavenger: 35 Aggressive 1,217 1,470 87 36 (Melee)"
mik ezek a számok ??? -
#10702 Na felkerültek a weblapomra a mai nap eseményei :)) -
Sanca #10701 Soul Scavenger: 35 Aggressive 1,217 1,470 87 36 (Melee)
Enis talalkoztam vele lvl26os orcommal, persze epp pont akkor lagoltam be, de szerencsere megusztam 50hpval:) -
#10700 Valaki megmondaná nekem, hogy hogy a fenébe van mindenki tele zsetonnal, én meg csak nagy nehezen tudok összekaparni 20k-t? Pedig gyilkolászok rendesen... -
#10699 Na mai napi élménybeszámoló (képek holnap a honlapomon :))
Sikerült elérnem a lvl 16-t, ugy hogy elötte csak 10x haltam meg 15,94%-naál :)), mikor átléptem a lvl 16-ot, a számláló 0,00%-t mutatott :))
Aztán ellátogattunk (SemoHUN + Agyhalal + Én) a Ruins of Despair-ba, ahol is találkoztunk ronda nagy Bugbear-okkal + aggressiv Imp-ekkel + Zombykkal + meg egy kigalt várossal :))
Sőt összefutottunk egy Unikornisos csávóval, akinek unikornisa egész jól őlt.
Utánna megáltunk Tomb Stone közepén piknikezni, melyet egy pár Imp-el és Zomby-val osztottunk meg :))
Aztán meg láttunk egy másik Pet-es fickót, neki vmi Shadow-a volt (kis fekete szellem :)),
aztán összefutottunk egy Soul Scavengerrel, mely első blikkre legalább lvl 25+ -osnak tünt, melyet abból mertem következtetni, hogy:
1. Piros volt de nagyon
2. Sebzett rajtam 190 Damage-t :))
3. Alig bírtam lefutni (DE mage vagyok :))
Aztán némi segítséggel :egy Orc, egy Elf harcoslány (ő magyar volt) meg még egy másik tag + én legyaktuk nagy nehezen :)) sajnos erről kép nem készült (nem értem rá fotózni sajnos :))
-
Kryn #10698 Vkinek nincsen egy felesleges CD kulcsa? Olyan aki esetleg többször reggelt és elküldték neki mindet...
-
#10697 A klán szintlépés szombaton-vasárnap lesz, ahol a klán 1-es lvl-re lép. -
#10696 Kb. 3-4 -en vagyunk lvl 20 felett. De 9-en vagyunk egyenlore, abbol a legalacsonyabb 18lvl-es. -
#10695 Ez a Call of Duty-s es a Word of Warcraftos Inqvisitors klan.. -
Kaleb222 #10694 jó kör volt, "najó" ;)
Solida -
Sanca #10693 3gb boven eleg neki. -
Sanca #10692 Van mar nalatok lvl20?:) -
#10691 ez ugye nem a diablo 1 es inkvizitor klán ?:) -
#10690 Asszem megvárom az új vinyómat ezzel:)))
"Game Client Installation Instructions
Full Size Client:
(1 Part = 1.1GB)
Note: You will need to have approximately 5 GB of free space available on your hard drive using this method. "
LinageII honlap -
Sonic13 #10689 Inqvisitors klánba jelentkezőket várunk! lvl 20 minimum!
Tankok, wizardok előnyben!
-
#10688 És mennyia regisztráció átfutási ideje??? -
#10687 szeritnem még lehet, ahogy láttom itten az oldalon -
#10686 Nem ad több xp-t ha magasabb szintű monstát ölsz mint te vagy.De ha alacsonyabbat akkor viszont kevesebbett:) -
#10685 VAgyishát a jelentkezést ki lehet tölteni, de nem kaptam még egyetlen válasz e-mailt sem pedig 2 címre is próbáltam
-
#10684 Én vagyok hülye vagy már tényleg nem lehet felíratkozni a Linage" betatestre??? kipróbálnám a dolgot.... -
#10683 én partyznék mindenkivel de csak level 9 vagyok, igy levagyok szarva nagy ivben amugy ouroboros a nickem , kettes szerver / darkelf . Ha vki jönne velem az privizzen rám. thenksz :) -
Sanca #10682 indicsd systembol. -
#10681 Csak nálam baszaxik megint, vagy másnál is?
Connection refused by Update Serever...
Update server maybe down
Még az update ellenörzésig se jutok el:( -
#10680 Talking Island-on a Ruins-ba kéne pár ember vadászgatni. Lv15 fighter vagyok, Mazsa néven. -
Jacky #10679 Keresek olyan klánt, csapatot, vagy egyént, akivel/akikkel partyzni lehetne. Általában estefelé vagyok fenn a Sieghard serveren, PaliHUN néven. 11. szintű DE figter. Privizz rám! -
najó #10678 SzylHUN,de en a Talking islandon vagyok -
Kaleb222 #10677 én gludioban vagyok és partyznék. lvl 14. milyen néven vagy benn? -
najó #10676 nincs valaki az emebereknel akivel lehetne partyzni?épp 14. vagyok,olyan gyogyitos:) -
#10675 Pl amíg full hp-al leverek 1.5 succubust addig stone soldierböl hatot. -
#10674 Hiéba ölök meg egy nálam nagyobb szörnyet ha utána pihennem kell amig ujra lesz max életem:P -
Sanca #10673 Vagja vki h ore bat vagy undine mobok hol talalhatok? -
Sanca #10672 Sztem meg a legjobban a sajat vagy 1el felettem levo szornyeket eri meg olni. Duplahp elonyben:D -
#10671 Saját szinteden lévő szörnyet sztem nem éri meg ölni. 1-2 szint elmegy, de a legjobb a 3 :D -
#10670 Lenne keményebb fegyverem ölhetnék succubust 0.7%ért:P -
#10669 Nekem 0.3 a stone soldier. -
Kaleb222 #10668 Nektek átlagban mennyit ad a saját szinteteken egy olyan szörny, amiből sokat nyírtok ki gyors egymásutánban (abuse szinten)? értem ezalatt a 0.01%tól kb2%ig? -
#10667 Ferro ja dobott 2db 1millád kardot azon osztoztunk Pengével 1ide 1oda...
Pffff... Szép is lett volna... Mikor kiestél 1sec fagyott a szerver mire visszaléptem Penge halott volt meg én is! :D De nem vesztettem semmit! Töröltem is volna a gamét! Viszont mérgemben kinyírtam 3 Black Willow Lurkert 1edül! Aztán 5db sima Black Willowot is!
... Megnyugottam mert 1900XP és 120SP egy olyan! :D Nahm ennyi történt aztán mentem aludni!