Little Big Adventure 2 problems, and helps!!!!
-
Eddigi LBA projectek, amiket ismerek:
LBA: The Lost Chapters
Elvileg Prequel, vagyis történetileg az LBA 1 előtt játszódik. Egyenlőre csak egy Demo van. Gyönyörű szép, de csak 1 helyszín van benne, abban is csak egyetlen objektum.(a kezdő ház). 2006 szeptemberi a demo, így itt még van remény:D de nem sok.
LBA Prequel
Egy újabb prequel. Demo nincs, de a képek szépek. 2006 dec a legújabb hír, talán még élnek:D
LBA Prequel
Hát, igen a prequel igen népszerű dolog:D Elvileg az eredeti LBA 1 engine segítségével akarnak új játékot csinálni. Valószínűleg hallott projekt.
LBA RPG
RPG makerrel készülendő játék. van 1 kép a weblapon, én kb 5%-a van kész már 1-2 éve. halott project.
LBA Deathmatch
Half-Life mod. elvileg talán citadell islandon lehetne lövöldözni vele, de 2002 óta "nemsokára kijön". a 0.75 beta pedig nem tölthető:(
halott projekt.
Little Big Wars
Asszem talán stratégia. Se letöltés, se update amióta a weblap elindult 2006-ban. nem sok esélyvan, hogy valaha is lezs demo egyáltalán.
Little Big Racing Adventure
Gondolom valami versenyzős. régebbi prject, de weblapja csan most készült. még lehet belőle valami. 2007 januári update is van.
Van valami letöltés is, de olyna lassan jön az a 8 mega, hogy még vagy 40 perc kell neki.
LbaX
Az egyik legrégibb legismertebb fan game. Meg az első openGl-es. 2003-ban indult, de még tavaly is volt update. csak épp nem müxik a download. nekem speciel megvan a beta 5,
LBA Remake
weblap tudtommal nincs, de régóta nem volt frissítés. amúgy egész szép, csak nem tudtam felbontást váltani. menni lehet benne, 3D-s, de mást nem lehet csinálni...
LBA: The Great Rebellion
ezt nem nagyon néztem meg, letöltés nincs. csak pár kép.