• Dexantreal
    A bejelentkezés(a következőre: MSN Messenger) sikertelen, mert a szolgáltatás átmenetileg nem érhető el. Késöbb próbálja meg újból

Na emberek..ezt írja ki nekem és le Ismételem az egészet, hogy újból belépjen,nem teszi..kemény félórája már..és a végén egyszer vmi hibaelhárítást is kidobott...oké,teszt lefuttatva,de asszem nemtom:S:..vagy kijavította,vagy sem,mindenesetre én amikor láttam ,hogy kész,bezártam és újból és nuku...rámentem utána a sugóra és ezt írta ki.

"Az MSN Messenger szolgáltatás nem működik
    Az MSN Messenger szolgáltatás nem működik, vagy technikai problémák léptek fel a szolgáltatással kapcsolatban. Ellenőrizze a .NET Messenger Service állapotát, és később próbáljon újból bejelentkezni. A .NET Messenger Service állapotának ellenőrzéséről A .NET Messenger Service állapotának ellenőrzése című témakörben olvashat."

lehet, hogy senkinél se működik most?mert akkor oké...viszont ha nem..:S...nemtom..egyik pillanatba bevoltam jelentkezve, másikba nem...mondom elmegyek CoD2ni és ott megkérdem,na ott meg páran azt jelezték vissza, hogy nekik csontnélkül működik az egész, semmi hiba...szal ha lehet...pls help!