8023
-
Dexantreal #5814 ahamm,de egyik pillanatba ott voltam msn-n,másikba nem...és ami frissítéseket anno előírt,azokat felnyomtam,de mást nem...szal semmi szemét nem kerülhetett rá..na de majd du-tán otthon kipróbálom és remélem már helyre rázódott -
hát pedig amint látod, nem mindenkinél működik. fáljátvitel nemmüxyik, jkátszani nem lehet, meg a mess.be -n is írják h van valami! -
De működik mindenkinél.
Valószínű valamilyen kapcsolat problémád van. Lassú, akadozik stb..
Esetleg az is előfordulhat, hogy feltelepítettél valami olyasmit ami nem tetszik a messengernek.
-
OPM #5811 jesszusom... mi lett veled sg?
-
Dexantreal #5810 ja és msn 7.5-m van... -
Dexantreal #5809 A bejelentkezés(a következőre: MSN Messenger) sikertelen, mert a szolgáltatás átmenetileg nem érhető el. Késöbb próbálja meg újból
Na emberek..ezt írja ki nekem és le Ismételem az egészet, hogy újból belépjen,nem teszi..kemény félórája már..és a végén egyszer vmi hibaelhárítást is kidobott...oké,teszt lefuttatva,de asszem nemtom:S:..vagy kijavította,vagy sem,mindenesetre én amikor láttam ,hogy kész,bezártam és újból és nuku...rámentem utána a sugóra és ezt írta ki.
"Az MSN Messenger szolgáltatás nem működik
Az MSN Messenger szolgáltatás nem működik, vagy technikai problémák léptek fel a szolgáltatással kapcsolatban. Ellenőrizze a .NET Messenger Service állapotát, és később próbáljon újból bejelentkezni. A .NET Messenger Service állapotának ellenőrzéséről A .NET Messenger Service állapotának ellenőrzése című témakörben olvashat."
lehet, hogy senkinél se működik most?mert akkor oké...viszont ha nem..:S...nemtom..egyik pillanatba bevoltam jelentkezve, másikba nem...mondom elmegyek CoD2ni és ott megkérdem
,na ott meg páran azt jelezték vissza, hogy nekik csontnélkül működik az egész, semmi hiba...szal ha lehet...pls help!

-
amilyen szerverkörbe te tartozol, az vmiért nem üzemel
ez van -
sziasztok...az mitől lehet, hogy ugy 20 perce az MSN ledobott, azzal, a szolgáltatás nem elérhető, és a bnőmnél, meg a kollégámnál műxik rendesen..?.sőt egy réki "akkontommal" én is be tudtam lépni..vmi ötlet? mondjátok lécci, hogy holnap reggelre visszakapom az "akkontom"...:( -
neked mikor nem azt írja ki... -
LeePí17 #5805 de a régivel7.5tel is azt irja ki...
-
új bétát ? az igen, meg is érdemled 
-
LeePí17 #5803 mákos tészta -
LeePí17 #5802 én az "újat" bétát használom...
akkor a régit akarja? -
nekem megy...
-
szvsz az msn azt akarja használuk az ujat, hátgr, én nem fogok:D -
LeePí17 #5799 szintén.. -
nekem is kakukk -
OPM #5797 ja, most nekem is behalt -
pébe, hogy nem megy ez a buzi msn ... 2 account-om is van biztonság kedvééért de egyik se megy és az öcsém account-ja se megy... faszom -
GKA014 #5795 Már régóta van msn fiókom és msn 7.5öt használtam utoljára. Épp msn eltem, amikor egyszercsak megszakadt a kapcsolat. És aszonta, hogy nem vagyok bejelntkezve. Lehet hogy lenyomtam véletlenül valamilyen kombinációt, de nemvagyok benne biztos. Próbáltam utána bejelntkezni, de aszongya, hogy nem a bejelentkezés sikertelen és később próbáljam meg újból és kiír egy kódot. A másik msn címemmel be tudok jelentkezni ugyanazon a gépen meg más gépen is. De ezzel nem. Más gépen sem tudok. Fontos lenne ha visszajönne a fiókom, mert sok címem van bent és nagyon fontos lenne meg minden. Aki tud segíteni az léci mondjon valamit. Jobb lenne ha küldene egy e-mailt a [email protected], de ide is írhat. Léci valaki segítsen rajtam. Lehet hogy később megjavul és bejön a fiókom? -
kakaostekercs #5794 Sziasztok!
- a yahoo-s mail címemet hogy kell a plus-ba beírni?
- mostanában nem engedi a poligámiát. mikor elindítom a 2. msn-t elkezd tölteni majd egy hibaüzi jön fel. ez miért van?
{a régi stuff-fal megy a poligámia, az újabbal mostanában nem}
- az egyik mail címemnél gyakran úgy ledob az msn, hogy a programból is kilép. ráadásul mikor (újra) belépek, sokkal többet tölt és aztán az emberek nagyrésze mindig tiltott. [a másik címemnél nincs ez!] miért van ez, megoldás?
{újra raktam az msn-t és a plust is!}
Köszönöm előre is a segítségeket! -
neha sz@rakszik, de aztan megy :) -
Nekem megy siman. -
nem működik az msn :( -
nálam működik. próbáld ki más opcióval is -
Nem működik..csak egy vonalat ír ki: - -
Végre kijött a messengerhez egy eléggé kezdetleges progi, ami a JetAudio-ból tudja kiíratni az éppen hallgatott számot. Innen letölthető. -
Szuperkaraj #5787 megkéred hogy írja be hogy ha van Plussa hogy (!IP), de nembizti, a lényeg : Párbeszédablakban->Plus!->Különleges jelzők->Jelenlegi IP
De írom mégeccer, csak akkor műxik ha van a partnerednek Plussa és NEKI kell beírni a kódot ( csak ha esetleg más is kíváncsi rá és esetleg nem értené elsőre ) -
Ha jol tudom nem, de regen lehetett. (javitsatok ha tevedek, mert nekem is kene ilyen progi :)) -
A partner IP-jét valahogyan le lehet kérni beszélgetés közben? -
Linus #5784 Remélhetőleg a "programok eltávolítása és törlése" menűből uninstaláltad le?
Ha nem akkor nézd meg és onnan szedd le.
Segíthet a gép újraíndítása is. -
"Felraktam a Messenger Live Beta-t"
grat
-
danika99 #5782 Sziasztok!
Felraktam a Messenger Live Beta-t, de mivel tesómnak nem jelentekezett be, így letöröltem, hogy visszarakjam a másikat. De nem enged semmi mást felrakni, még ugyanezt sem azzal az üzenettel, hogy egy újabb verzió van a gépemen. Próbálkoztam valami Messengerdisable-lel de az sem puculta le. Valakinek valami ötlete????
Előre is köszi... -
laliking #5781 vagy passport fiókot csináltatsz nekije -
XRV #5780 újat csinálsz? esetleg az adatoknál új emailt kérsz? -
DraveN #5779 Sziasztok! A kérdésem mindössz annyi lenne hogy hogyan lehet belépni az MSN Messenger-be pl. freemail.hu-s e-mail cimmel???THX -
Szuperkaraj #5778 rámész az MSN-re és nyomogatod a delt...úgy 5 perc után letörli, de vannak esetek amikor tovább tart, sok sikert -
ööö -
Hogyan lehet aZ MSN-t törölni? -
Senkinek sem megy.. szal központi probléma.. majd megoldják.