MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(O_o)
Nem tudna valaki nekem gyógyírt arra, hogy a(z) MSN MOOD-ok miért fagynak ki nekem? Mármint elkezdi betenni majd utána kifagy az MSN! :( Help please! Köszi!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
honnan tok olyan plugint szerezni amiben be tudom állítani a chatonly nevet és a listában másik nevet?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
You\'ll never walk alone!
múltkor egy emberke kontaklistáját láttam képen, és az egyik formának a neve Times New Romannal volt írva, szóval a kérdésem:
hogy lehet betûtípust változtatni a kontaklistában látható névben ?
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Termeszetesen nem jelenik meg semmi regi szoveg az ablakokban.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Egy alapbol szetkurja a MSN-t, 2 nem ir ki csak orat es percet.
Elmeletileg a "ChatLogTimeStampFmt" string bejegyzest kene megejteni a registryben HKCU\Software\Patchou\MsgPlus2\[email protected]\Preferences -nel,
majd beirni a formatumot pl : "HH':'mm':'ss" ha fel van telepitve a plus!.
Persze nekem nem mukodik.
Tud valaki valamilyen mas megoldast esetleg, a timestamp kiiratasara a Chat ablakban ?
You\'ll never walk alone!
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat
Ez megoldott mindent!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
lehet gépelés közbe, megnyomtál egy bill. kombinációt, amivel azt lehet változtatni.
Szóval az egyik pillanatban beszélgetem beírom a :D bill. kombinációt, normálisan meg is jeleníti. Aztán 5 perccel késõbb már bármilyen smiley kombinációt írok nálam nem jeleníti meg, ellenben a partnerem látja normálisan.
Újratelepítettem a MSNt. Nem segített! Ötletek, esetleg volt már valakinek ilyen?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Nem tudna valaki nekem gyógyírt arra, hogy a(z) MSN MOOD-ok miért fagynak ki nekem? Mármint elkezdi betenni majd utána kifagy az MSN! :( Help please! Köszi!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
az a gondom hogy van space oldalam és amit állítok rajta pl. témát vagy rakok fel képeket az nem frissül az msn-es névjegykártyámon. fennvan msn plus is lehet hogy az kavar be vmit?
plz help!
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
citromailba lehet h müxik.
ja és ha több felhasználó van agépbe, mindig kiírja afiókod alá hogy van 300 uj leveled:D
Légyszi ne kövezzetek meg, ha hülyeség amit írok, de szeretném, ha egybõl tudnám, ha levelem jön...
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Tegnap elhelyeztünk egy routert a lakásban, azóta csak minden gép ujraindításnál enged fellépni az MSNre. Restart után még betudok jelentkezni, de utána ha kikapcsolom a MSN messengert és megpróbálok bejelentkezni akkor már nem tud. Ha viszont kijelentkezzek belõle (a programot nem kapcsolom ki) utána még visszatudok jelentkezni.
MIkor nem tudok bejelentkezni a 80048848 hibát írja ki, ha futatom a troubleshootot akkor az jön ki hogy vagy rossz az IP címem vagy a gateway offline.
Az options, connection menübe ekkor meg azt írja ki hogy nincs a .NET messenger servicehez kapcsolva...
Eközben persze netezni meg emailt nézni, letölteni tudok korlátlanul, sõt a windows messengerrel be is tudok jelentkezni csak ezzel nem. Nincs semmi tûzfal, zonealarm, windows, router tûzfal mind lelõve. Hol lehet a gond?
I love this game!
Nem tudna valaki nekem gyógyírt arra, hogy a(z) MSN Winks-ek (MOD-ok) miért fagynak ki nekem? Mármint elkezdi betenni majd utána kifagy az MSN! :( Help please! Köszi!