8023
  • Dexantreal
    ahamm,de egyik pillanatba ott voltam msn-n,másikba nem...és ami frissítéseket anno előírt,azokat felnyomtam,de mást nem...szal semmi szemét nem kerülhetett rá..na de majd du-tán otthon kipróbálom és remélem már helyre rázódott
  • akyyy
    hát pedig amint látod, nem mindenkinél működik. fáljátvitel nemmüxyik, jkátszani nem lehet, meg a mess.be -n is írják h van valami!
  • apu
    De működik mindenkinél.
    Valószínű valamilyen kapcsolat problémád van. Lassú, akadozik stb..
    Esetleg az is előfordulhat, hogy feltelepítettél valami olyasmit ami nem tetszik a messengernek.
  • OPM
    jesszusom... mi lett veled sg?
  • Dexantreal
    ja és msn 7.5-m van...
  • Dexantreal
    A bejelentkezés(a következőre: MSN Messenger) sikertelen, mert a szolgáltatás átmenetileg nem érhető el. Késöbb próbálja meg újból

Na emberek..ezt írja ki nekem és le Ismételem az egészet, hogy újból belépjen,nem teszi..kemény félórája már..és a végén egyszer vmi hibaelhárítást is kidobott...oké,teszt lefuttatva,de asszem nemtom:S:..vagy kijavította,vagy sem,mindenesetre én amikor láttam ,hogy kész,bezártam és újból és nuku...rámentem utána a sugóra és ezt írta ki.

"Az MSN Messenger szolgáltatás nem működik
    Az MSN Messenger szolgáltatás nem működik, vagy technikai problémák léptek fel a szolgáltatással kapcsolatban. Ellenőrizze a .NET Messenger Service állapotát, és később próbáljon újból bejelentkezni. A .NET Messenger Service állapotának ellenőrzéséről A .NET Messenger Service állapotának ellenőrzése című témakörben olvashat."

lehet, hogy senkinél se működik most?mert akkor oké...viszont ha nem..:S...nemtom..egyik pillanatba bevoltam jelentkezve, másikba nem...mondom elmegyek CoD2ni és ott megkérdem,na ott meg páran azt jelezték vissza, hogy nekik csontnélkül működik az egész, semmi hiba...szal ha lehet...pls help!

• bertino
    amilyen szerverkörbe te tartozol, az vmiért nem üzemel
    ez van
  • shrek82
    sziasztok...az mitől lehet, hogy ugy 20 perce az MSN ledobott, azzal, a szolgáltatás nem elérhető, és a bnőmnél, meg a kollégámnál műxik rendesen..?.sőt egy réki "akkontommal" én is be tudtam lépni..vmi ötlet? mondjátok lécci, hogy holnap reggelre visszakapom az "akkontom"...:(
  • bertino
    neked mikor nem azt írja ki...
  • LeePí17
    de a régivel7.5tel is azt irja ki...
  • bertino
    új bétát ? az igen, meg is érdemled
  • LeePí17
    mákos tészta
  • LeePí17
    én az "újat" bétát használom...
    akkor a régit akarja?
  • bertino
    nekem megy...
  • akyyy
    szvsz az msn azt akarja használuk az ujat, hátgr, én nem fogok:D
  • LeePí17
    szintén..
  • csum666
    nekem is kakukk
  • OPM
    ja, most nekem is behalt
  • InfectedMann
    pébe, hogy nem megy ez a buzi msn ... 2 account-om is van biztonság kedvééért de egyik se megy és az öcsém account-ja se megy... faszom
  • GKA014
    Már régóta van msn fiókom és msn 7.5öt használtam utoljára. Épp msn eltem, amikor egyszercsak megszakadt a kapcsolat. És aszonta, hogy nem vagyok bejelntkezve. Lehet hogy lenyomtam véletlenül valamilyen kombinációt, de nemvagyok benne biztos. Próbáltam utána bejelntkezni, de aszongya, hogy nem a bejelentkezés sikertelen és később próbáljam meg újból és kiír egy kódot. A másik msn címemmel be tudok jelentkezni ugyanazon a gépen meg más gépen is. De ezzel nem. Más gépen sem tudok. Fontos lenne ha visszajönne a fiókom, mert sok címem van bent és nagyon fontos lenne meg minden. Aki tud segíteni az léci mondjon valamit. Jobb lenne ha küldene egy e-mailt a [email protected], de ide is írhat. Léci valaki segítsen rajtam. Lehet hogy később megjavul és bejön a fiókom?
  • kakaostekercs
    Sziasztok!

- a yahoo-s mail címemet hogy kell a plus-ba beírni?

- mostanában nem engedi a poligámiát. mikor elindítom a 2. msn-t elkezd tölteni majd egy hibaüzi jön fel. ez miért van?
    {a régi stuff-fal megy a poligámia, az újabbal mostanában nem}

- az egyik mail címemnél gyakran úgy ledob az msn, hogy a programból is kilép. ráadásul mikor (újra) belépek, sokkal többet tölt és aztán az emberek nagyrésze mindig tiltott. [a másik címemnél nincs ez!] miért van ez, megoldás?
    {újra raktam az msn-t és a plust is!}

Köszönöm előre is a segítségeket!
  • aston shell
    neha sz@rakszik, de aztan megy :)
  • Extraboy
    Nekem megy siman.
  • R10
    nem működik az msn :(
  •  castor
    nálam működik. próbáld ki más opcióval is
  • Dying Soul
    Nem működik..csak egy vonalat ír ki: -
  •  castor
    Végre kijött a messengerhez egy eléggé kezdetleges progi, ami a JetAudio-ból tudja kiíratni az éppen hallgatott számot. Innen letölthető.
  • Szuperkaraj
    megkéred hogy írja be hogy ha van Plussa hogy (!IP), de nembizti, a lényeg : Párbeszédablakban->Plus!->Különleges jelzők->Jelenlegi IP

De írom mégeccer, csak akkor műxik ha van a partnerednek Plussa és NEKI kell beírni a kódot ( csak ha esetleg más is kíváncsi rá és esetleg nem értené elsőre )
  • Extraboy
    Ha jol tudom nem, de regen lehetett. (javitsatok ha tevedek, mert nekem is kene ilyen progi :))
  • Mr_no_NaMe
    A partner IP-jét valahogyan le lehet kérni beszélgetés közben?
  • Linus
    Remélhetőleg a "programok eltávolítása és törlése" menűből uninstaláltad le?
    Ha nem akkor nézd meg és onnan szedd le.
    Segíthet a gép újraíndítása is.
  • bertino
    "Felraktam a Messenger Live Beta-t"
    grat
  • danika99
    Sziasztok!

Felraktam a Messenger Live Beta-t, de mivel tesómnak nem jelentekezett be, így letöröltem, hogy visszarakjam a másikat. De nem enged semmi mást felrakni, még ugyanezt sem azzal az üzenettel, hogy egy újabb verzió van a gépemen. Próbálkoztam valami Messengerdisable-lel de az sem puculta le. Valakinek valami ötlete????
    Előre is köszi...
  • laliking
    vagy passport fiókot csináltatsz nekije
  • XRV
    újat csinálsz? esetleg az adatoknál új emailt kérsz?
  • DraveN
    Sziasztok! A kérdésem mindössz annyi lenne hogy hogyan lehet belépni az MSN Messenger-be pl. freemail.hu-s e-mail cimmel???THX
  • Szuperkaraj
    rámész az MSN-re és nyomogatod a delt...úgy 5 perc után letörli, de vannak esetek amikor tovább tart, sok sikert
  • bertino
    ööö
  • kisfigi
    Hogyan lehet aZ MSN-t törölni?
  • totya24
    Senkinek sem megy.. szal központi probléma.. majd megoldják.