• xxdani
    Elmondom hogy én hogy csináltam. Először is feltöltöttem a zenéket egy oldalra. (Én a http://www.filelodge.com/ -ra ) Leszeded a flash playert Link. Ha leszedted és kibontod látni fogsz két fájlt az eggyik egy mp3player.wmv nevezetű ezzel nem kell sokat foglalkozni és egy mp3player.xml nevezetű. A mp3player.xml-t megynyitod egy notepadban vagy amiben akarod. Ebben látni fogsz egy csomó mindent de csak az a lényeg hogy <song path="Song Link Here.mp3" title="Artist - Track name" />. Itt a Song Link Here.mp3 helyére beírod azt a linket ahova a zenéd töltötted fel. Artist - Track name ezt értelemszerüen kitöltöd. ha ezek megvannak akkor elmented. Ezt a két bizonyos fájlt a .wmv-t és a .xml-t feltöltöd oda ahol a zenéid vannak. Ezekután megynyitod az msn-space-s oldalad majd ahogy akyyy írta (#5092) az oldalad linkjének a végére bemásolod azt hogy &powertoy=musicvideo majd katt a customize gombra utána a modulokra ott pedig a powertoy: windows media player-re. Megjelenik egy új ablak ott kér egy linket a link hejére írd be a már feltöltött mp3player.wmv-t utána save és ha mindent jól magyaráztam akkor mennie kell.Boccs ha van benne rész ami nem egészen magyar.