8023
  • lee86
    sziasztok! létezik valamilyen block-checker? ami meg tudja vmilyen uton-modon állapitani, h ki tiltott le avagy ki nem? köszi!
  • akyyy
    jó kérdés:O
    vagy tedd fel ujra ugy hogy letörlöd előtte, vagy ha így sem les jó, akkor az XP-be van biztos valami elállítva...kérdezd meg az XP-s topicban akkor, hátha.. mert én nemtom hogy van e ilyen
  • MadJani
    Ezt találtam és müxik :

"Q4: MSN Messanger is not working properly. I can´t send files, use video or voice chat
    You need to enable port forwarding on your router and forward the necessary ports to your computer.
    You will need a fixed IP in that computer for this to work (automatic IP configuration won´t work).

1. Go to the router configuration page. Open the Firewall/Port Forwarding page
    2. Select Enable port forwarding
    3. Map the following ports to your computer IP

Port Range Protocol Comment
    1863 Both For Server Connection
    6891-6900 Both For File Transfers
    3389 Both For Remote Assistance
    1503 Both For Whiteboard and other applications
    5004-65535 UDP For Video and Audio Conferencing

Note that the port range used for Video is very broad. This is because MSN Messenger uses dynamic ports. This can be a little insecure as your PC will accept any incoming traffic to this ports. Be sure to have all the windows updates, internet explorer updates and service packs to prevent any security hole."
  • Johnyy
    HAli ... szteteok ,oylan hogy ha ki x elem azmsn partnerlistás részét hogy akkor kilép az egészből totál és jelentkezhetek visza... az mért van ? mert ici picit hogy finoman felyezzzem ki magam kellemetle n :O
  • Sland
    hogy tudom valakinek megnézni az MSN SPACE -jét úgy hogy csak a mailcímét tudom amivel fent van msn en?
    nem akarom azt felvenni meg ilyenek csak a spacejét akarom látni. Hogy tudom akkor megnézni?
  • HentmaN
    csak azt nem ertem hogy van egy csomo ilyen kurva nagy smájli és azokat miert nem kicsinyiti le?
  • xxdani
    Van egy StuffPlugin nevezetű progi Ha azt felteszed akkor TE akkorában fogod látni mint amekkorában csináltad de a partnered ugyanolyan kicsiben látja amíg fel nem teszi ezt a progit.
  • HentmaN
    Hali! lehet hogy mar volt róla szó de még uj vok e topicban. Tehát az lőn a kérdésem hogy nem tudja valaki hogy az msn miért kicsinyíti össze a gif-eket amiket csinálok és hogy ezeket hogyan lehet kiküszöbőlni?
  • akyyy
    letölröd a 8-at, letöltöd a 7.5-öt és feltelepíted:D
  • Sland
    nah és akkor hogy rakom vissza a 7.5 öt?
  • Extraboy
    Ugy, hogy nem hasznalod. Nem vagy tesztelo ergo nem tudod hasznalni.
  • bertino
    msg 8 beta... nem kommentelem inkább xD
  • Sland
    Ezt hogy tudom orvosolni?
  • xxdani
    Elmondom hogy én hogy csináltam. Először is feltöltöttem a zenéket egy oldalra. (Én a http://www.filelodge.com/ -ra ) Leszeded a flash playert Link. Ha leszedted és kibontod látni fogsz két fájlt az eggyik egy mp3player.wmv nevezetű ezzel nem kell sokat foglalkozni és egy mp3player.xml nevezetű. A mp3player.xml-t megynyitod egy notepadban vagy amiben akarod. Ebben látni fogsz egy csomó mindent de csak az a lényeg hogy <song path="Song Link Here.mp3" title="Artist - Track name" />. Itt a Song Link Here.mp3 helyére beírod azt a linket ahova a zenéd töltötted fel. Artist - Track name ezt értelemszerüen kitöltöd. ha ezek megvannak akkor elmented. Ezt a két bizonyos fájlt a .wmv-t és a .xml-t feltöltöd oda ahol a zenéid vannak. Ezekután megynyitod az msn-space-s oldalad majd ahogy akyyy írta (#5092) az oldalad linkjének a végére bemásolod azt hogy &powertoy=musicvideo majd katt a customize gombra utána a modulokra ott pedig a powertoy: windows media player-re. Megjelenik egy új ablak ott kér egy linket a link hejére írd be a már feltöltött mp3player.wmv-t utána save és ha mindent jól magyaráztam akkor mennie kell.Boccs ha van benne rész ami nem egészen magyar.
  • gee21
    sziasztok ! lehet hüje vagyok de nem értem ! én is akarok ilyen mp3 lejátszot a MY SPACEmre hogy lehetséges ez ?! mert ahogy leirtáttok vhogy nem értem :)) pls vki help meee!!! thx a lot !
  • Extraboy
    ::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:DDDD Powered by Súgó :D LOL
    Amugy a rendes temara visszaterve, lehet, hogy hulyeseget mondok, de az msn nem egy portot hasznal, legalabbis amikor en probaltam kideriteni (nekem is lenyeg lenne) allandoan mast hasznalt, megprobalom elokeresni regi txt-m, abba minden portot leirt, hogy melyik progi hasznalja, talan bennevan :)
  • MadJani
    Nagyon okos vagy, köszi.
    Talán jobb lett volna ha csendben maradsz.
    A sugó-t el szoktam olvasni, ha valamit nem tudok, de az nem mondja meg milyen port-okat használ, söt ha a kapcsolat viszgálatát kérem akkor minden pipát kap, de bejelentkezni továbbra sem enged.
  • akyyy
    Hangok és videó beállíátsa az eszöközöknél, ott be kell állítani a mikrofont.
  • Eszter
    Sziasztok.
    Van egy kis problémám az msn-el. Most lett bekötve a net, és a mikrofonnal szeretném használni az msn-t.
    De...az a helyzet, hogy én hallom amit mondanak nekem, de azt nem hallják, amit én mondok. Mi lehet a hiba? Tudja valaki a megoldást?
    Találkoztam márt az ellenkezőjével is, szóval azzal, hogy én nem hallom amit mondanak, de ők igen amit én. Na ez egy kicsit zavaros, de biztos értitek.
    Na előre is köszönöm a segitséget...
    Sziasztok.
  • shevy
    a mobilkészüléket le lehet valahogy tiltani msn-be? mármint hogy ne legyen olyan állapot a partnereimnek?
  • shevy
    dinamikus hátteret lehet leszedni valahonnan?
  • akyyy
    súgó
  • MadJani
    Sziasztok !

Nekem az lenne a problémám, hogy leszedtem a 7.5-ös-t és azóta bejelentkezni sem enged. Router mögül szeretnék kimenni, és szerintem itt a problémám, de sajna nem tudom melyik port-okkal mit kéne tennem. (Ugyanigy nem engedi a Windows Update-t sem)
    Ha kiszedem a router-t és direkre rakom a gépre az ADSL-t akkor megy. A MSN hibaelháritója szerint nincs hiba a router-rel sem, bár gondolom ez csak a gépre néz rá, és nem küldözget tesztadatokat.

Ha valaki tudna nekem segiteni nagyon boldog lennék.
  • Szuperkaraj
    elméletileg ha a StuffPlugin beállításaiban bekapcsolod hogy mindenfajta emoticon engedélyezése, akkor úgy tudom akkorának fogod látni, amekkorának "rajzoltad"...de mások kicsinek látják továbbra is
  • TRibor
    Hellósztok!
    Azt hogy lehet megcsinálni hogy a Smiley amit én rajzolok az is olyan nagy legyen mint amit az internetről letöltök? Amit én illesztek be akora mint a hagyományos Smiley. (remélem sikerült érthetően leírnom :) )
  • totya24
    detto
  • akyyy
    igen, nekem, ie alatt
  • xxdani
    valakinek sikerült már megszólaltatni az msn spaces oldalon a zenét?
  • zico87
    Igen Mindent átkell másolni hogy meglegyen minden !!
  • Szuperkaraj
    biztos ami biztos másolj át mindent
  • fapapi
    Sziasztok!

Az MSN a dolgait a c:\Documents and Settings\[név]\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\ mappában tárolja. Innen átmásolhatod máshova, de sajnos a gép újratelepítésekor ismét be kell tenned a szmájlikat. De legalább megvannak.

Itt mindent at kell masolnom ? mert külön nem talalok egy gif vagy jpeg vagy akarmilyen filet
  • Extraboy
    http://accountservices.msn.com -ra bejelentkezel avval a fiokkal amit torolni akarsz, aztan raklikkelsz az ugyfelszolgalat menure es fiok megszuntetese.
  • Extraboy
    szerintem magatol torlodik 90 nap utan, ha nem nezed, de megnezem, egy pill, hatha talalok valamit :)
  • sopi
    lehet valahogy MSN HOTMAIL-es fiokomat törölni? ha igen akkor plz help me. :)
  • geri15
    :DDASD:D

Úgyvan ahogy szuperkaraj megaszonta :o)))
  • Szuperkaraj
    aztkell beírnod, hogy /másnevébenírok és utána nyomhatod :)
  • shevy
    én is feltettem azóta be sem tudok jelentkezni, meg vírusokat irkál ki a nod
  • bertino
    semmit
  • gergobaby
    Feltettem a Discovery-t akkor mit kell beirnom hogy más nevében irjak?
  • Tip DRiLL
    Értem,kössz
    amúgy nekem már megy a zenéd azzal a flash mp3 lejátszoval