• mir
    "Bár An-deeka belőled kiézem hogy egy 14 éves kislány vagy aki max annyit tud hogy windows indit azt csá. Tudod az ilyen beszólásokat nem dilyazom, aki semmivel nem tud indokolni csak mesél. Én tudom mert vannak kint programozó haverjaim, akik nagyon mérgesek emiatt. De nem baj te csak szóljá be kisokos"

egy ilyen hozzászólásbóül feltételezhetően te sem lehetsz sokkal idősebb, és legfőképpen sokkal hozzáértőbb sem.
    1: lányokat nem bántunk, és nem mondunk nekik csúnyákat(általában)
    2: a konzol nem szarabb, mint a PC, csak nem ugyan arra való.
    ha valaki csk játszani akar, csagy nem akar szórakozni mindenféle telepítésekkel, frissítésekkel, meg nem akar játékot MÁSOLNI akkor számára(ha meg tudja fizetni) a konzol igenis nagyon jó vétel. mondjuk nekem nincs, nem szoktam a géppel játszani, de ettől függelenül komoly technológiát felvonultató termékek, amiket a piac felvesz, megéri fejleszteni őket.
    ebből most jön az, hogy akkor apiac hülye? mindenki, aki konzolt vesz hülye? szerintem egyszerűen idegenkedsz attól, amit nem ismersz, és neked nincs. ha neked nincs, akkor meg mi közöd van hozzá hogy kinek van, és ki miért arra költi a pénzét? nem mindegy neked? vannak, akik hegyet másznak, vannak, akik füveznek, vannak, akik ... a lényeg az, hogy vannak, akik konzolt vesznek. ők nem hülyék, nem barmok, hanem nekik arra van igényük. és amiért neked nincs arra igényed még nem kell leanyázni őket.