Hazudott a Sony? - 0,09 helyett 0,13 mikronos proci a Sony PSX-ben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt senki sem vitatta.
mi is épp ezt mondtuk: a konzol JÁTÉKRA NAGYON JÓ.
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Stratégia? szimulátor? Ezek is megvannak konzolon...
Felbontásbubuk a konzolokat tv-re találták ki NEM monitorra,és igenis amikor kijön egy konzol VERI a pc-s grafikát akármilyen felbontása is legyen...A pc pedig idõn belül lenyomja mindig az aktuális konzolt...De olyan hogy mindig a pc a szebb NINCS..Értelmetlen errõl vitát nyitni meg hogy az átiratokat meg lehet nézni blabla...Azt kell nézni hogy például egy Gran Turismo 3 megjelenésnél,Metal Gear 2 megjelenésnél a pc holtartok grafikatéren mert igencsak azok alatt..aztán szépen behozta,lehagyta,felbontás ide vagy oda...És ez mindig így van.
Nem akkora az élettartama egy konzoljátéknak mint pc-seknek? Hát valahogy a gran turismo igencsak hosszú évekig elvannak vele a fanok,Silent hill is jó hosszu többször végignomyja a rákattanó ember és még számtalan progival van így. Egy dolog igaz a konzolra a sok rágalmazótól: sok rajta a gagyi ugrabugra játék...De annyira nem kell elszállni elehet menni a mediamartba és köül lehet nézni egy rakat új pc-s játék van amiket ujságok nemközölnek mert az adott korosztálynak gagyi,5-10 éves kisgyerekeknek lett készítve...Csak konzolon az ilyenbõl tö van...
De ettõl még faxság az hogy a pc mindigis über volt a konzolok fölött...A Pc mindig megelõzi az adott konzolt de a vadiúj konzolok játékszempontból mindig szebbek az aktuális pc-k játékainál...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
vagy több.
arról meg ugye végképp ne ejtsünk szót, hogy az emuláció már csak azért sem összehasonlítási alap, mert ha valamit nem PCre terveztek, akkor annak nem is kell futni PCn, ha már megmozdul, az is csak bónusz.
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
A konzol vs. PC hasonlítgatás meg oltári hülyeség: PC-re megírható minden, ami konzolra, legfeljebb nem írják meg (és itt a gond), konzolra már ez nem feltétlenül igaz. Tehát konzol: arcade, platform, egyszerübb kezelésû rpg-k. PC: stratégia, fps, szimulátorok és szimulációk, öszetettebb rpg-k. Már itt is jól látszik az eltérõ igény, azaz mindenki eldöntheti, neki mire van szüksége.
Jah vki meg az emulációval jött, hogy milyen lassú a pc-n a ps emuja, és így nem lehetett játszani a ps-es cuccokkal pc-n, amikor az kijött. Könyörgöm mindenki tudja, hogy az emulácuióhoz gyakran 10x-er gyorsabb cucc kell mint, amit emulálsz, szal ez nem érv.
zzz
Én semmi pénzért nem cserélném a pcmet konzolra, de próbáltam azt is, elkell ismerni arra amire kitalálták jobb mint a pc. Hasonló topicokból az derül ki hogy akik ugatnak nem próbálták egyiket v. másikat vagy csak szimplán hülyék.
A pénz meg a másik oldala a dolognak, pont most volt egy rendelésünk boltba, ürge 500.000ft-t perkált ki egy high end p4 konfig + iiyama lcd moncsiért. Ezt a magyar átlag nem tudja megfizetni (legalább is én annak tartom magam, és én vmi kurvára nem tudok ennyit kiperkálni, még ha egy olcsóbb moncsit raksz be akkor is drága). Ezzel szemben egy ps2 + tv olcsóbban jön ki (nagyság rendekel) szal nem tom mi a francot kell itt vitatkozni.
zzz
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
Mellesleg fiu vagyok (andrás) 28 éves, és ebbõl közel 18 évet töltöttem el pc mellett, vagyis nem tegnap ismerkedtem a 'win'-nel 😊)
Az senkit nem érdekel hogy kinek hol milyen haverja van meg kit mit látott hallott, a lényeg hogy TE mit csinálsz.
A konzolt eredetileg azért találták ki hogy CSAK játszani lehessen vele, közben kiderült hogy ez nem elég és belepaszíroztak 1-2 dolgot. Szerintem érdemesebb venni egy ps2-est amivel 4-5 évig elvan az ember, mint hogy éventi új proci + új vga. Tudom te téged most vagy bill bácsi szponzorál, vagy te nyerted az 5 milliárdot, de a többiek igen is használják az eszüket.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Milyen jó, h baromi ritkán játszom... ha ma szereznék egy ilyet, tuti meghirdetném vhol, és eladnám de qrtagyorsan...
Nem értem azokat -elnézést az érintettektõl 😊-, akik képesek a nap 12 óráját játékkal tölteni... Na mind1, ez az én véleményem.
Büdös sony =]
amúgymeg nem szokásom a cdromba izomból begyûrni a cdket 😊
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Ja akkor a tapasztalat: aki nem ért valamihez az általában csendben marad, aki azt hiszi hogy ért (nagytöbbség) hülyeségeket ugat 😊 aki meg télleg ért a dologhoz annak minden ideje arra megy hogy leugassa a 2. csoportot, de mivel kevesen vannak ezért megunják és a fórumon eluralkodnak a 2.csoportbeliek akik osztják az észt 😊 de hogy egy unreg beszólogasson... áá hagyjuk.
Ja meg a hejesírás: dílyazom... magáért beszél 😊
Programozóknak könyebb LOL ember a programozók álma a konzol 😄 Vannak haverjai, LOL, ez tiszta olyan mikor valaki a nagytesóval fenyegetõzik 😊
Amúgy semmi újdonság nincs abban, hogy a konzol PC alapú, fõleg az XBox. De a sony pl kiadott egy linux kit-et a ps2höz, egér+bill+linux. Teljesértékû gépként mûködik.
Ja igen és hogy a konzolok azoknak vannak ikik hülyék a PChez, ez miért baj? Számtechboltba bemegy az apuka+kisfiú, hogy szgépet szeretne venni, de ne túl drágát: játékra lesz. Most õszintén, a konzol erre jó.
A szebb grafikát lehet írni dolog, írni mindent lehet, más kérdés hogy fut-e a vason. Már írták elõttem, a konzolok mikor kijönnek általánosságban szebbek mint egy akkori átalogos PC. Nem lehetsz te sem túl öreg, vagy csak nem emlékesz mikor megjelent a PS2, mi volt?
1. mindenki el volt ájulva a grafikától (TV képernyõn!)
2. a szgépes arcok a kardjukba dõltek mert hiába volt psemulátor a hiperdrága vasuk nem bírta megmozdítani a konzolos játékot.
Amúgy PC egy nagyon megfoghatatlan fogalom, ugyanis egy 386os is PC ja meg a nagyszájú újgazdag gyerekek apupénze P4EE+R9800 erõmûvei is... Minden egyes alaktrész hetente havonta de fejlõdik a PC úgy van kitalálva hogy, ha egy darab azt kilüökheted és tehetsz a helyére újat, a konzol meg egyszerhasználatos, de ezt mindenki tudja viszont amennyibe kerül meg is éri, hogy az legyen.
Nah tömören ennyi 😊
Innentõl kezdve ez már csak Arcade játék - persze szó se róla, szép arcade játék...
egy ilyen hozzászólásbóül feltételezhetõen te sem lehetsz sokkal idõsebb, és legfõképpen sokkal hozzáértõbb sem.
1: lányokat nem bántunk, és nem mondunk nekik csúnyákat(általában)
2: a konzol nem szarabb, mint a PC, csak nem ugyan arra való.
ha valaki csk játszani akar, csagy nem akar szórakozni mindenféle telepítésekkel, frissítésekkel, meg nem akar játékot MÁSOLNI akkor számára(ha meg tudja fizetni) a konzol igenis nagyon jó vétel. mondjuk nekem nincs, nem szoktam a géppel játszani, de ettõl függelenül komoly technológiát felvonultató termékek, amiket a piac felvesz, megéri fejleszteni õket.
ebbõl most jön az, hogy akkor apiac hülye? mindenki, aki konzolt vesz hülye? szerintem egyszerûen idegenkedsz attól, amit nem ismersz, és neked nincs. ha neked nincs, akkor meg mi közöd van hozzá hogy kinek van, és ki miért arra költi a pénzét? nem mindegy neked? vannak, akik hegyet másznak, vannak, akik füveznek, vannak, akik ... a lényeg az, hogy vannak, akik konzolt vesznek. õk nem hülyék, nem barmok, hanem nekik arra van igényük. és amiért neked nincs arra igényed még nem kell leanyázni õket.
Persze sok pclamer csak azt tudja fúlyni hogy a konzolk csak agyatlan hentjátékokat nyomnak...Hát rohadtul nem...Final Fantasy talán a legnépszerübb,legjhíresebb RPG....Metal Gear Solid rengeteg lopakodós kommandós cuc alapja...Tekken,Dead or Alive a legjobb verekedõs cuccok...Gran Turismo fotorealisztikus,qrva sok kocsi van benne és NEM ARCADE az irányítás,bár nem is vérbeli szimulátor...
És még lehetne folytatni.....
Szutyok konzolról meg annyit hgy a fogyasztói társadalomnak lett kitalálva az összes,amikor kijön egy új konzol pl a ps2 anno akor messze odaveri a pc-s grafikákat,eltellik 1-2 év a pc fölé emelkedik,a konzol elavulófélbe kerül kihozzák a következõ generációt ami megint letolja a pc-t stbstb...