Kindred Blades#470
No, végeztem ezzel is (kétszer...). 31-32 óra, 23. szint, nyitott tenyér, a fellelhető összes mellékküldetéssel (pontosítsunk: az összessel, amit megleltem), bár Lao műhelyénél egy kicsit cheateltem és leszedtem a recepteket. Zárt ökölnél hasonlóan.
Kísérők közül Dawn Start és Silk Foxot preferáltam, mindkettőt hagyva harcolni, majd, ha lecsorgott az életerejük, gyorsan átnyomtam őket támogatásra. Itt jegyezném meg, hogy az utóbbi kisasszony, jobban állja a sarat, és mintha nagyobbat is sebezne. Closed Fistnél értelemszerűen mélyalkesz barátunkat vagy épp a Hou-t vittem magammal, vannak beszólásai. Négy formát maxoltam, Legendary Strike (csak kísértetek ellen), Dragon Sword (automatikusan updateli magát a Fortune's Favorite, ha megveszed a blacksmithnél), Spirit Thief (bár nem gyakran volt rá szükség) és a két kardos forma, aminek a nevét most így hirtelen meg nem mondom :).
Jade Golemet csak egyszer használtam, (igyekszek spoilermentesen) van ugye egy ellenség a játékban, afféle kisboss, aki egy idő után az épp használt stílusra immunissá válik, namost, kiderült a lelkemről, hogy az alakváltásokra ez nem áll fenn.
Normal módban játszottam, röhejesen könnyű volt (a PoP-k után), de sebaj, a történet, és a némelyek szerint idejétmúlt képi világ kárpótolt.
Sikerült szép szerelmi háromszöget kihoznom a férfi karakteremmel, nagy ijedtségemre majdnem négyszög lett belőle, még Sky is bekóstolt, de résen voltam :D Nővel egy kínai eposzt is megszégyenítő leszbikus szálat hoztam össze, a móka kedvéért, kíváncsi voltam, hogy hogyan hat ki az adott karakter jövőjére (mármint Silk Foxéra)
Nekem tetszett, újrajátszós, sokszor.