Tényleg rövid volt:( Bár a halálom után már olyan gyorsan jöttek az események, a társak szálait nem is igazán lehetett felgöngyölíteni, vagy normálisan beszélgetni velük, mint a halál elött. Igazából csak ez nem tetszett, minden más rendkívül bejött.
Társakról:
Női karit indítottam, és már a kezdetektől ráálltam Dawn Starra. (Lényegében csak őt meg Silk Foxot vittem mindig) Bár akármennyire is dícsért engem, meg hálálkodott, soha sem volt komolyabb érzelmi választási lehetőség. Sajnáltam:( Mikor Silk Fox-szal beszéltem először, kb ez volt a hozzáállása a dologhoz, mikor udvaroltam neki: "hm, nem gondoltam volna, h két csaj között is lehet ilyesmi, de én benne vok" Ehhez képest később semmilyen érzelmi szálat nem kaptam tőle. Sky-on lepődtem meg. Olyan hirtelen akarták rámerőltetni, visszautasítottam minden egyes próbálkozását (kivéve legelőször, de akkor sem a nyomulós, inkább a hálálkodást választottam a bókjaira). Erre a végén még csak lehetőségem sem volt a csókot elkerülni. Szal ez meglepett. Bár talán a játék rövidsége miatt sem lehetett annyi interakció a karakterek közt, mint mondjuk KotORban....hm, talán ennyi..