totya4#1015
Én jobb szeretem a videókártya beállító programját, mivel az biztosabban működik, másrészt többféle lehetőség közül választhatok mint amit esetleg az adott játék nyújt a beállításaiban (sok játékban nincs is AA beállítási lehetőség rohadjanak meg). Az előbb említett ATT-ben minden játékhoz külön profil is menthető, olyan beállításokkal, amik biztosan nincsenek meg a játékban... pl minden játékhoz saját túlhajtási paraméter, gyors/ minőségi AA/Anizó választás, szín/fényerő stb stb.
Visszatérve a játékra én úgy emlékszem hogy az AA-t azért nem engedik ATI-n alapból (eltekintve attól hogy ez egy konzol átirat) mert grafikai problémákat okozhat, pontosan ha jól rémlik az árnyékokat cseszi talán el. Mivel én AA nélkül 3D-s játékot nem vagyok hajlandó játszani, bevállaltam a grafikai problémákat, de mialatt játszottam nekem látható gondom nem volt.
Azt hiszem az ini-jében blt olyan bejegyzés ami erőlteti az AA-t ATI kártyán, de mint mondtam a videókártya spéci beállítóprogramja nálam előnyt élvez.