• Csani
  #1066
  Sziasztok!

  Én akkor kezdtem CM-ezni amikor még csak angol bajnokság volt. A tört verzió elfért két 3,5"-ös floppy-n és a MU-ban még keményen tolta Cantona is. :-)))))
  Az előző verziókban tényleg volt egy-két dolog, amit most nem találtam.

  Pl.:
  1 - A régiekben meg lehet nézni olyan manager history-t, hogy melyik csapatoknál voltál edző eddig és mettől-meddig. Most van egy szám a „managed clubs” mellett és kész.
  2 - Aztán, ugyan itt van egy olyan, hogy „Tropies won” vagyis hány trófeát nyertél eddig. Igen ám, de ez nem számolja a kupákat (pl az angol ligakupát, a portugál szuperkupát bizonyítottan nem és valsz a többit sem) csak a bajnokságokat. Régen ez külön megtekinthető volt, hogy hány bajnokságot és hány kupát nyertél, sőt még azt is megnézhetted, hogy melyek voltak ezek. Most szintén semmi csak egy szám és kész.

  Ezeket ne igazán értem, hogy ez hasznos információ egy „edzőnek”, ráadásul ez csak egy lekérdezés és kilistázás, semmi komolyabb fejlesztés.

  3 – Ez a legérdekesebb. Eddig addig jutottam el, hogy a már második csapatnál vagyok edző. Ez elsőnél ha egy másik csapat meg akarta venni a játékosomat akkor kaptam egy kérdést, hogy ennyiért eladó-e és indult az alku. Közben a játékos adatlapján megjelent az ajánlattevők között a csapat neve amelyik ajánlatot tett és az összeg. Innen elmentem egy másik csapathoz ahol nem kaptam üzenetet és választási lehetőséget amikor valaki ajánlatot tett egy játékosomra, hanem egyszer csak megjelent egy csapatnév és egy összeg az ajánlattevőknél a játékos adatlapján, mindenféle kérdezgetés vagy jóváhagyás nélkül. Ami szép, hogy volt olyan játékosom akit így el is vittek mivel be volt jegyezve, hogy én okét mondtam az eladásra. És nem volt semmi záradék, hogy min ennyiért elvihető meg ilyesmi.

  Ja és nem tört, hanem eredeti dobozos termék!

  Vélemény?

  Tudtok címet ahová be lehetne ezeket írni a készítőknek?