Jack The Ripper
  • tomcooper
    Szasztok! Az előbb nyomtam végig!! Naggyon jó a játék!!! Hasonló stílusúakat is lenyomtam már (Dracula 1-2, Necronomicon,Post Mortem), úgyhogy amikor elindítottam a gémet, fülig ért a szám. A címe miatt régóta vártam (nagyom komálom a Jack-sztorit, szvsz a From hell c. film egész jó verzió volt ebben a témában), és nem csalódtam. Jó, a grafika nem egy No. 1, de a sztori nagyon jól folytatja az eredeti történetet. Nekem még a vége is teccett, a nyitott kérdések ellenére. Olyan volt, mint egy jó kis interaktív krimihorror!! :)) Kétszer akadtam fenn, a tipikus figyelmetlenségem miatt, de amúgy nem volt nehéz, ami nem baj, mert úgy meg a sztorivezetés látta volna kárát! Néhányszor összeszartam magam, mint a már említett elődöknél is, pedig nem egy pörgős darab! :)
    Bocs a szófosásért, csak a hatása alá kerültem. Lehet, hogy este megnézem a From hellt, kedvet kaptam egy kis belezésre! >:))
    Hasonló témájú filmje nincs vkinek? Volt régen egy kétrészes tv-film Michael Caine-nel a főszerepben meg egy Sherlock Holmes vs Jack the ripper múvi (utóbbiban nagyon brutál módon volt ábrázolva az uccsó Whitechapel-áldozat Mary Kelly meggyilkolása: igazi vágóhíd volt!! Kiskoromban nagyon befordultam attól a filmtől. De mindkettő nagyon király film!
    Vki olvasta a Hasfelmetsző Jack naplója c. könyvet? Szvsz kamu lehet, de a szerző oldalakon át bizonyítja, hogy az elemzett napló eredeti! Mindenesetre jó kis teória az is! Mindegy, az igazságot sose tudjuk meg, maradnak az ehhez hasonló jó kis játékok meg filmek!!!
    Télleg bocs a sok dumáért!! :))
    (Kár, hogy nincs értelme nekiugrani még eccer... :(( )