ETCC és DTM bajnokság
-
Kulonbozo "autotipusok" tesztelesere, osszehasonlitasara, erdekessegnek erdemes kiprobalni a netKar-t, ha kimaradt volna eddig;))
Nagyon jol be vannak allitva az autok, le vannak korlatozva az eredetivel megegyezoen a setup lehetosegek stb., erdemes oket vegig tesztelni a leggyengebtol, a legegyszerubbtol a legkomolyabb versenygepig, hogy milyen kulonbsegek is vannak egy autonal menetteljesitmenyben, tapadasban stb.
Eloszor az "utcai" autokak - Mini, Ferrari Modena - aztan sport kocsikat - Ferrari GTO, MG ZS, Toyota Supra - aztan johet a F3000-es :-) Erdemes ugyanazon a palyan mindegyikkel 10-20 kort menni, ahol lehet allitgatni, kielvezni, erezni:) Folyamatosan, egymasutan tesztelve oket 1-2 orat, szerintem elmeny pl. egy GTO, utana mondjuk egy Supra, es vegul egy F3000-es. Nagyon jo fizikailag erezheto kulonbsegek a gyorsulasban, vegsebessgben, es ami fontosabb a tapadasok, uttartas, kanyarvetel stb.
Ez egy kicsit OFF-nak tunhet, de ha jol lattam ide szimulatorosok jarnak, es azoknak szerintem kotelezo csinalni egy ilyen tesztet, mert nagy elmeny:)) Persze hatrany lehet egyeseknek, hogy mivel ez inkabb szimulator - erosen kulonbozik az F1C modoktol a benne levo fizikanak, es beallitasoknak koszonhetoen -, nincsnek segitsegek, csak kormannyal megy, csak belsonezetben, es csak olyan dolgokat lehet "kapcsolgatni" az autoknal, amit eredetileg is (autonkent valtozoan: reflektor, ABS, turbonyomas, TC stb).