SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
Egyik nap hazafelé tekerek, Rákospalotai vasútállomás, várom a vonatom. Néz egy egész normális csaj, konkrétan bámul...
Jön egy ismerős csaj, köszönünk, beszélgetünk, majd meglátja a másik csajt, kiderült ismerik egymást...
Bemutatkozok jófiú módján,
-Ádám...
-Szóval Ádám aki olyan furán öltözködik.
Mint kiderült a lány már hesszelt párszor, és mesélt is rólam az ismerős csajnak (akit ismerek) (jó kis szappanopera bonyolultság ez ám :D) szóval a lényeg annyi, hogy úgy éltem a közös beszélgetésükben alanyként mint " A srác aki olyan furán öltözködik " :D
Most nem részletezem tovább hogy hogy is néztem ki pl. aznap, de az biztos hogy nálam nagyobb "fuckit" (gyengébbek kedvéért: lééészárom) embert nehezen találni.
Ebből fakad hogy engem foglalkoztat hogy hogy nézek ki. Engem! Nem pedig az hogy mások mit gondolnak rólam. Én jólérzem magam a tróger köntösben, és hogy lehetne más fontosabb, mint a saját boldogságom :)
Ha valaki megbámul, lenéz, megszól, csak megsajnálni tudom, hogy őt velem ellentétben beszippantotta a kapitalista sznob világ, és nem képes önmaga tetszésére élni, helyette inkább követi az elkurvult világunk értéktelen (t)rendjét.
Igen, hedonista vagyok :)