SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
Tudod erről csak egy véleményem van.
Ott van a főnököm 31-32 éves lehet és jelenleg a Kft. ügyvezetője ahol dolgozom. Ez egy építőipari cég több külföldi irodával full magyar tulajdon 500-600 dolgozóval és folyamatosan utazik és a terjeszkedésen meg a jövőn küzd. Vele volt egy esti kötetlen beszélgetésünk. Ő is a cégnél kezdte még kis senkiként és végigjárta a szamárlétrát ennek ellenére most nem bunkó köcsög. Kérdeztük tőle, hogy mégis mennyire bírja a család ezt a felpörgetett tempót. Ő erre ezt mondta, hogy ha nem képes a munkáját napi 8-9 óra alatt elvégezni akkor vagy rosszul osztja be az idejét vagy sokat vállal. És tökéletesen igaza van!
Én is elgondolkoztam azon, hogy ha nem netezgetnék munkaidőben csak melóznék akkor több munkát tudnék elvégezni és többet is keresnék, de ennyire nem vagyok mániákus.
Érdekes lesz ha körülnézel 40 évesen és számba veszed mit értél el. Nem akarok vészmadárkodni, de ilyen pörgés mellett nem sok mindened lesz max pénzed meg elismertséged. Tudom milyen az a tervezés folyamata és az építőipar. Nem leányálom, de ha tényleg olyan sok munkát kapsz és rengeteg az elégedett ügyfeled akkor meg van a módja annak, hogy több munkát fel tudj vállalni és ne szakadj meg személyesen.