SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
G_ArchAngel #65054 tegnap láttam a lakodalmas rapper, ganxta zolee új videóját - hát sírva röhögtem..., bár már távoltartom magam ettől a világtól, de egy francia haveromnak azért mutattam egy ogly g videót, na a srácot felkellett mosni, mert összeesett a látványtól...
szerencsétlen magyar gyerek látja viván a fiftycent, game, eminem féle baromságot, megköti a kendőt, szigorúan néz és fogalma sincs az afrikai szubkultúráról, meg arról hogy miről is szól ez a dolog...
persze nem Ő hibás, hanem az a majom, aki már amerikában divatot csinált ebből az egészből...
persze én néha szeretem hallgatni a Váradi Roma Cafét, de azért mert a Jazzy-n játszák az sem jazz, csak igényes romazene, szerencsétlen fehérkenyér sem fogja fel, hogy az mtv rap is csak halvány másolata az ősöknek és csak arra jó, hogy megvetesse a gyerekekkel ruhákat/cipőket/kiegészítőket...
(hangsúlyozom: a fenti hülyeségen én is átestem - vettem én is lengyel piacon de la soul kazit 200-ért:) - de kinőhető...)