SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
Engedelmetekkel bekapcsolódnék... 
"Rém egyszerű felismerni őket:
-sárga haj vak fodrász stílusban/szög egyenesre vasalva
-korai bőrrák, szénné égett test
-ruha alól kilógó derék, bármilyen hideg is legyen
-tömegük nem haladhatja meg az 50kg-ot, különben önsanyargatásba kezdenek ami természetesen hatással van környezetükre, melyet salátabár körül és plázákban történő rendszeres megjelenéssel, teljesen céltalan bóklászással párosítva elégítenek ki
-jövőkép: "modell leszek"
-szingliség
-devianciák tömege a fejben"
Miről volt szó? A JELENLEGI NŐKRŐL. Nyilván könnyű felismerni. Kinyitod a szemed, és látsz egy jelenlegi nőt. :DDD
"Elég ha sétálgatok a körúton és számolgatom, 10-ből hány lányra vonatkozik az előbb felsorolt tulajdonságok nagy része.
Szerintem 10/8." --- na hát ha sétálgatás, és nézelődés (feltételezem, nézegeted a csajokat) alapján 10-ből 8 nő esetén meg tudod állapítani, hogy a veled szemben sétáló egyén szingli életmódot folytat, illetőleg a fejében devianciák tömege van-e jelen, hát akkor legalábbis gondolatolvasó vagy. Jó, egy bizonyos környezetben talán igaz is lehet. De azért Budapest utcáit róva kötve hiszem, hogy a 8/10 arány pontos lenne.
A külső jegyek, amiket leírtál számos mai fiatal városi lányra jellemzők, de attól még nem lesz több, vagy kevesebb egy ember. Máshogy néz ki, ez tény. Kivételt képez az említett önsanyargatásos eset, de az nagyon nem jellemző. Az, hogy vékony egy lány teljesen más, mint az, hogy önsanyargatás révén lett csontsovány.
A bőrrák pedig nem csak a napozás miatt alakulhat ki, hanem a sok idióta kenőcs miatt, amit magukra kennek. Amúgy a férfidezodorokban is van igen erős rákkeltő anyag, a triclosan. Bár lehet, hogy a vegyészmérnökünk (remélem jól emlékszem, hogy vegyészkar...) erről többet tud. :D És minden negyedik mellrákos ember férfi. Szóval az nem csak a napozás, meg szolizás miatt van.
Valami zsigeri, belső megfelelési kényszer szinte minden nőnél van. Ezért is van az, hogy soha nem elégedettek önmagukkal. De nem hinném, hogy ilyen sok (meg nagyon sokan vannak) csinos, a külsejére adó nő devianciák tömegével, modell leszek jövőképpel a fejében élne. A szingliség az manapság igen divatos életmód/családi állapot, de nem gondolnám feltétlenül káros dolognak. Szerintem sok nő régebben csak azért volt együtt valakivel, hogy ne maradjon szégyenben egy-egy társaságban, összejövetelen amiatt, hogy ő pár nélkül van. Ma már egyre többen felvállalják. És én nem a harcos feministákra gondolok most.
És én sem leszek csak azért együtt egy nővel, hogy a baráti összejöveteleken ne én legyek egyedül csaj nélkül. Ha majd találkozom olyan nővel, aki az első idők jópofis korszaka után sem fog hisztirohamokban kitörni az addig simán elviselt dolgok miatt, akkor minden további nélkül el is veszem feleségül.
ps.: persze a feleséges téma nem komoly...