SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • [Walaki]D`Lair
    "Feladó: Mihail
    Elküldve: 2006. 02. 07. 01:17
    Tárgy: remélem érthető leszek
    "Lol inkább menj barátom és azzal a túljfejlett izomagyaddal toljál ki két zsák krumplit, az legalább megy neked..."
    helytelen megjegyzés. Az izomagy jelzőt olyan emberekre használjuk akinek válaszaiban semmiféle konzekvens értelmes esszencia nem található. Nos ez a jelző inkább a rád illene, de neked viszont kis 8.-os alultáplált testalkatod nem felene meg a kritérium tárgyának.
    Szemet szemért kis barátom :), úgyhogy jogos volt a sértésem.

Egyébként meg az edzésről és a sportról annyit, hogy gondolom hallottad már az épp
    testben épp lélek mondást? Nos Katának bővebben kifejtettem a témáról alkotott véleményemet, neked nincs most kedvem további sorokat írni, mivel kételkedek a szellemi felfogó képességedben. Bár valójában az ilyen arcok mint te, csak játszák a hülyét, biztos van lövésed 1-2 dologról, de Quakkel és Doommal szépen elnyomod azokat.

Elnézést kérek, hogy volt pofám szólni a hülye vicceid és az undorító hangnemed miatt.
    Mivel 700Km-re vagyok tőled ezért fölöslegesen nem foglalkozok tovább tudatlanságoddal, bár téged sztem még egy muay thai ütés se tenne helyre, úgyhogy fölöslgesen vesztegetném az időmet és az energiámat rád. És igen ma este unatkoztam és jót szórakoztam egy kis fafej mitugrászon mint te. De el vagy felejtve."

Esküszöm ezt nem hiszem el...mi rosszat szóltam neked ember??