SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
akos #43683 Honnan tudod, hogy nem próbálkozott meg a kereséssel, mielőtt beírt egy topicba?
Tízszer ennyi büntetést ki lehetne osztani. És? Mit érnétek el vele? Mióta bevezettétek a büntetőrendszert, kevesebb felesleges topic születek? Kevesebben viselkednek write-only lámaként? Többen veszik a fáradságot, hogy elolvassák a faq-kat? Aligha...
Tudom én, miről beszélsz, nagyon is yol tudom, hiszen vannak ezirányú tapasztalataim. De éppen ezért mondom: ha megfeszültök sem fogtok tudni mit kezdeni azzal, hogy az ember alapvetően lusta. Lusta végigolvasni a faq-t, lusta böngészgetni a neten, amikor felteheti a kérdését és jó esteben 5 percen belül választ kap rá egy fórumon.
Hiába RTFM-eztem én is, hiába hajtottam el a francba azokat, akik nem voltak képesek a helpet végigolvasni. 100-szor elküldtem, 101-szer is visszajött rinyálni és siránkozni. Na meg persze bunkózni, hogy milyen szemétláda vagyok. Aztán lassan eljutottam oda, hogy egyszerűbb, ha ráhagyom a hülyékre a hülyeségüket, inkább megcsinálom, amit akarnak, elpucolom utánuk a szemetet, mert az nekem még mindig kevesebb erőfeszítés, mint hogy 100 meneten keresztül próbáljam a szájába rágni, hogy legyen önálló.
Ezzel a túlzott szigorral csak magatok ellen fordítjátok a puska csövét, mert alles zusammen ki lesztek kiáltva főgecinek "bezzeg az sg-n mekkora f@szok a modok!!"
Szerintem sokkal jobb volt a fórum addig, amíg szinte észrevételnül tettétek a dolgotokat a háttérben. Igen, sajnos le kell nyelni a békát, a lámának 100-adszor is le kell írni, hogy hogyan tudja az időjárást kiíratni a desktopjára, és a másik láma után meg 100-adszor is be kell zárni a topicot, amihez hasonlóból már nyílt legalább öt.
Ti is azt valljátok (remélem... gondolom), hogy a opok a felhasználókért vannak. Namost ebből a büntető rendszerből épp az ellenkezőjét érzem... A user vagja magát vigyázzba, vagy az op vágja majd... ki innen, a fórumról. Nem kéne ennyire uniformizálni, kár lenne ezért a fórumért.