74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • R0zs0máK
    Tudom amit tudok....;PPPPPPPPPPPP
  • hykao #43701
    LOL, ne má1 :))
  • Punker
    lol
  • akos
    Szép napot mindenkinek...

Képzeljétek: azt álmodtam, hogy megettem öt kiló vattacukrot.
    Aztán reggel, mikor felébredtem, nem találtam meg a tollpárnám...
  • petroow
    LOÁL :DDD
  • hykao #43697
    Savanyú a szőlő, mi?
    Még mindig szomorú vagy, hogy kimaradtál a közös George Michael-re lassúzásból mi?
    Ne izgulj, legközelebb beleveszünk téged is!

:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
  • G_ArchAngel #43696
    ha Nálad ez egybekötött program az alkoholfogyasztással, akkor egészségedre...:)
  • R0zs0máK
    MEnnél buzulni mi? ;PPPPPP
  • petroow
    há maj meglássuk mert mostanság elég súlyos vagyok ;)
  • petroow
    lál :)
  • FutureTranX
    - Fórumozók fényképei (16727 új üzenet)
  • Punker
    egyéb kérés? :)
  • Punker
    Thx
  • hykao #43689
    Nem tom...mostanában elég sokmindennel el vagyok úszva sajnos...
    Az MMA oldalt is izzítani kéne már, de arra se nagyon jut időm...
  • hykao #43688
    Szia!
  • G_ArchAngel #43687
    hú, egy hete én sem voltam itt - sziasztok!
    Punkernek utólag is HB2U!
    Hyk', Peet - következő kör mikor lesz:)
  • cSuwwi
    ha már úgyis modi lettél, esetleg kijavíthatnád ezen topic fejlécében a nyitás óta leledző hibát. (A képfeltöltős linknél aláhúzza a házigazdát is, mert nem lett lezárva a 'a' tag.) Meg változott az oldal címe is, etc.

Erre pls.

<h2><a href='http://tagok.sg.hu/keptar/' target='_blank'><font color= '#E0E0E0'>SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/</font></a></h2>
    <br>Képfeltöltés itt: <a href='http://www.pixupload.tk' target='_blank'>www.pixupload.tk</a><br>

Thx.
  • Punker
    honnan tudom? látom hogy a 2 topic címében kb 1 betű eltérés van, tehát tuti hogy meg se próbált rákeresni és ez csak 1 példa volt. amúgy én még mindig többet segítek mint büntetek, úgyhogy nem érdekel hogy 1-2 idióta mit gondol rólam + ezerszer el lett mondva ha nem tetszik lehet menni más fórumokra, 1-2 nap után a többség sírva jönne vissza mert még mindig az egyik leglazább és barátibb hangulatú fórum ami itthon van.
  • Kata
    Jé, egy hyk! Szia
  • akos
    Honnan tudod, hogy nem próbálkozott meg a kereséssel, mielőtt beírt egy topicba?
    Tízszer ennyi büntetést ki lehetne osztani. És? Mit érnétek el vele? Mióta bevezettétek a büntetőrendszert, kevesebb felesleges topic születek? Kevesebben viselkednek write-only lámaként? Többen veszik a fáradságot, hogy elolvassák a faq-kat? Aligha...
    Tudom én, miről beszélsz, nagyon is yol tudom, hiszen vannak ezirányú tapasztalataim. De éppen ezért mondom: ha megfeszültök sem fogtok tudni mit kezdeni azzal, hogy az ember alapvetően lusta. Lusta végigolvasni a faq-t, lusta böngészgetni a neten, amikor felteheti a kérdését és jó esteben 5 percen belül választ kap rá egy fórumon.
    Hiába RTFM-eztem én is, hiába hajtottam el a francba azokat, akik nem voltak képesek a helpet végigolvasni. 100-szor elküldtem, 101-szer is visszajött rinyálni és siránkozni. Na meg persze bunkózni, hogy milyen szemétláda vagyok. Aztán lassan eljutottam oda, hogy egyszerűbb, ha ráhagyom a hülyékre a hülyeségüket, inkább megcsinálom, amit akarnak, elpucolom utánuk a szemetet, mert az nekem még mindig kevesebb erőfeszítés, mint hogy 100 meneten keresztül próbáljam a szájába rágni, hogy legyen önálló.
    Ezzel a túlzott szigorral csak magatok ellen fordítjátok a puska csövét, mert alles zusammen ki lesztek kiáltva főgecinek "bezzeg az sg-n mekkora f@szok a modok!!"
    Szerintem sokkal jobb volt a fórum addig, amíg szinte észrevételnül tettétek a dolgotokat a háttérben. Igen, sajnos le kell nyelni a békát, a lámának 100-adszor is le kell írni, hogy hogyan tudja az időjárást kiíratni a desktopjára, és a másik láma után meg 100-adszor is be kell zárni a topicot, amihez hasonlóból már nyílt legalább öt.
    Ti is azt valljátok (remélem... gondolom), hogy a opok a felhasználókért vannak. Namost ebből a büntető rendszerből épp az ellenkezőjét érzem... A user vagja magát vigyázzba, vagy az op vágja majd... ki innen, a fórumról. Nem kéne ennyire uniformizálni, kár lenne ezért a fórumért.
  • Punker
    azokat akik meg se próbálják használni a keresőt nem tolerálom, és hidd el hogy 10x ennyi büntetést ki lehetne osztani jogosan de én se azért jövök ide hogy büntetéseket osztogassak.
  • akos
    Hm. Távol álljék tőlem, hogy fikázni kezdjem a fórumot, de az utóbbi időkben kezdem azt érezni, hogy egy kicsit túl nagy a szigor. Mintha elszállt volna az opok többségének az agya. Nem mondom, hogy legyen anarchia és mindenki csináljon, amit akar, mert felügyeletre szükség van (főleg a honi internetezési morált [hiányát] ismerve). De sokszor úgy érzem, hogy a véleménykülönbségek pattintják ki az igazi ellentéteket, aztán valami tessék-lássék bagatell dologra hivatkozva röppennek a büntetőpontok, banok...
    Vissza-nem-olvasásért zúdulnak itt a lámák, meg a felkiáltójelek. Egy többezer hozzászólást megért topicban (ne adj több tízezer hsz) ember legyen a talpán, aki könnyen gyorsan megtalálja a saját problémájára a megoldást. Márpedig hiábavaló a ma emberétől azt várni, hogy órákat gubbasszon pötyögtetve, mazsolázva a számgép előtt, amikor kérdezni sokkal egyszerűbb és kevesebb időt igényel. Ráadásul aki az adott topic rendszeres látogatója, sokkal könnyebben megtalálja visszalapozva a válaszokat, mint az, aki először ír oda...
    Ez így elég parttalan huzavona. (Szvsz. No flame.)
  • Punker
    akkor csak simán a dupla nick miatt volt valszeg, szal ne lepődj meg ha ezt a nick-ed is letiltják.
  • R0zs0máK
    Nemtom...semmit se mondtam/tettem...
  • Punker
    miért ban-oltak újra?
  • cSuwwi
    szerintem nem fog lázadni a nép, hogy 2-3 hétig nem érheti el a képeiteket.
    ha mégis, akkor majd még beszélünk róla... :)
  • akos
    HiZ!

Mizujs a Futrinka utcába'?
  • Adi
    Vgháááááááá VOLTAM dokkba!!
    Vháááááá és egy idegen gáré levetközöt!:)
    Hatalmas volt a hangulat!
  • petroow
    sztem 1álltalán nemvoltál hülyének nézve ! ;)

amúgy jól kiba**tál velem mert, most akartam új képeket felrakni :P
  • petroow
    eh míj szívfájdalmakat okoztál nekünk ! :PPP
  • R0zs0máK
    Hát pedig pont emiatt a topik miatt regelek újra mindíg...:DDD
  • cSuwwi
    Amúgy ha nem akarsz bant megint, nem írsz ide, vagy kevésbé frekventáltabb helyeken fórumozzatok, mert kicsit kilóg a sorból egy újreg, aki állandóan itt lepzsel, nemde? (kivéve nekem, mert nem gyanakszom, de ezek után, hajjj :)
  • cSuwwi
    leírtam, hogy miért. Valóban növelik a látogatottságot, eddigis így volt, de ha rajtam múlik (és asszem valamennyire igen) így is marad.
    150 csóka / 16 csaj. Jó arány mi? Nekik "elnézzük" a várakozási idő egy részét.
  • R0zs0máK
    ÁZ! :DDDD

Amúgy np, csak rá akartam világítani, hogy ugyan ne legyen már akkora kivételezés a lányokkal...;)))
  • cSuwwi
    még mielőtt jönne a "miért": nem szeretem, ha hülyének néznek, sry.
  • cSuwwi
    hmmm, átverjük a 'képes' poénnal a jószándékú embereket :C

most gecc leszek, mert amíg nem írtok a normális nikketekkel (amíg nem jár le a ban), addig mindhármatokat "pihire" rakom a képtárban...

(jó nagy büntetés mi?) :P
  • PResident Evil
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • R0zs0máK
    kusé már nem akarok erre is bant kapni...
  • R0zs0máK
    ??
  • PResident Evil
    walakolár :o