SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
AHOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY MINDENKINEK!! !ugye tudjatok mi kovetkezik most?:) megenn voltam az autokiallitason... sztan megtalaltuk azt a sarkot ahol vannak a kokemeny sport autok.. Noble, ferrari, lambo, aston martin, roys,saleen, maserati, lotus, bentley meg minden komolyabb auto...
szal maszkaltunk.. teljesen kesz voltam a ferrariktol meg a lamboktol, nahmeg az aston martin vanquistol is..szal coolos volt mind.
ja es volt ferrari scaglietti is! hat eloben nagyon jol nez ki.. csak az nem tetszik hogy a csomagtartoja nagyon csapott:(
de aztan oda alltunk valamihez.. azt alltak korbe a legtobben!
Anyam azt se tudta mi ez az auto, kozben a kepernyon jeremy kolok csapatta a repteren az autot, es arrol odazott hogy az egyik legzsirabb auto amibe valaha is ult.
Sztan olyan dolog tortent..ami nagyon keves embernek adatott meg.
beulhettem abba az autoba...... amirol azt se hittem hogy valaha latni fogom eloben.... szal nem is mondok semmit.. itt a kep...
(megj: mar megint "soron kivul" ulhettem be:) mindenki mas szepen nezett a kordon mogul:) biztos ku********ztak
de ez van....
a kep:
az autorol:
hat .. hubazz.. no comment a kinezeterol. ahogy az ajto nyilik az eszmeletlen:) egy kis cetli mutatja az ajto belso felen hogy ovatosan, ne csapd oda a patkanak (padka???).. nemtom hany cm re volt a foldtol.. de nemsok...
belulrol hubazz volt nagyon, a lamboban meg a ferrariban nem fekudtem ennyire, es ELFERTEm siman! nagyon meglepedt, pedig kisebbnek nezett ki helyileg mint a lambo!
nahde mindegy... szal errol ennyi...
ui:
ebbol az autobol az egesz vilagon 32 darab van.
Amerikaban ossz-vissz 2 azaz ketto darabocska van es nekem sikerult beleulnom egybe:))) hat no comment...
azt le se irom mit megy.... mindenki el tudja kepzelni (bugatti vegsebesseget feszegeti) es a hatso kerek akkora volt majdnem mint az alkarom!!!!! nah csumesz all.. van par dolgom.. osztan holnap leirom a velemenyeket a tovabbi autokrol
/merci meg mindig odabasz teljesen, nincs jobb nala, uberkenyelem, uberjol nez ki es uberjol mehet/