74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#41757 koenigsegg
3 mp felett kicsitvel a 100 on..400 a vege...tobb mint 800 lovacska...
es 500 ezer dodo -
#41756 Tanulatlan vagyok autó téren de ez milyen autó??? -
#41755 AHOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY MINDENKINEK!! !ugye tudjatok mi kovetkezik most?:) megenn voltam az autokiallitason... sztan megtalaltuk azt a sarkot ahol vannak a kokemeny sport autok.. Noble, ferrari, lambo, aston martin, roys,saleen, maserati, lotus, bentley meg minden komolyabb auto...
szal maszkaltunk.. teljesen kesz voltam a ferrariktol meg a lamboktol, nahmeg az aston martin vanquistol is..szal coolos volt mind.
ja es volt ferrari scaglietti is! hat eloben nagyon jol nez ki.. csak az nem tetszik hogy a csomagtartoja nagyon csapott:(
de aztan oda alltunk valamihez.. azt alltak korbe a legtobben!
Anyam azt se tudta mi ez az auto, kozben a kepernyon jeremy kolok csapatta a repteren az autot, es arrol odazott hogy az egyik legzsirabb auto amibe valaha is ult.
Sztan olyan dolog tortent..ami nagyon keves embernek adatott meg.
beulhettem abba az autoba...... amirol azt se hittem hogy valaha latni fogom eloben.... szal nem is mondok semmit.. itt a kep...
(megj: mar megint "soron kivul" ulhettem be:) mindenki mas szepen nezett a kordon mogul:) biztos ku********ztak
de ez van....
a kep:
az autorol:
hat .. hubazz.. no comment a kinezeterol. ahogy az ajto nyilik az eszmeletlen:) egy kis cetli mutatja az ajto belso felen hogy ovatosan, ne csapd oda a patkanak (padka???).. nemtom hany cm re volt a foldtol.. de nemsok...
belulrol hubazz volt nagyon, a lamboban meg a ferrariban nem fekudtem ennyire, es ELFERTEm siman! nagyon meglepedt, pedig kisebbnek nezett ki helyileg mint a lambo!
nahde mindegy... szal errol ennyi...
ui:
ebbol az autobol az egesz vilagon 32 darab van.
Amerikaban ossz-vissz 2 azaz ketto darabocska van es nekem sikerult beleulnom egybe:))) hat no comment...
azt le se irom mit megy.... mindenki el tudja kepzelni (bugatti vegsebesseget feszegeti) es a hatso kerek akkora volt majdnem mint az alkarom!!!!! nah csumesz all.. van par dolgom.. osztan holnap leirom a velemenyeket a tovabbi autokrol
/merci meg mindig odabasz teljesen, nincs jobb nala, uberkenyelem, uberjol nez ki es uberjol mehet/ -
[Walaki]D`Lair #41754 szervusz:) -
#41753 Mijeza puszilkodós lokó száj? -
#41752 ne itt spam-elj, gyere irtani a szöviket! -
#41751 Csak egy üdvözlet a topikozóknak, és gratula a megújult képtárhoz! -
#41750 Na na! A tanár nem olvashat a gyerek helyett! Ha a srácnak a TV vagy a buli fontosabb. Anno én se olvastam szívesen azért ilyen problémáim nem voltak és 20 évesen ráébredtem arra, hogy nem gáz elolvasni pl. pár regényt. -
#41749 Jah, de azt nem írják h. ez nagy részt a tanároknak köszönhető... Tisztelet a kivételnek. -
#41748 dzsíííííííí, ez szomorú, de inkább az új középsulisokra gondoltak szerintemn. Mer hát persze ez tökéletesen nem rám vonatkozik:) -
#41747 Most már mindent értek!!!
"A középiskolások jelentős részének szövegértési gondjai vannak, nem fogják fel a cikkek értelmét, és hamar elveszítik a türelmüket. "
Origo főoldal
Hé "öregek", figyelem! Megvan az oka annak, hogy miért koptatjuk feleslegesen a billentyűzetünket oly gyakran... -
[Walaki]D`Lair #41746 Nem vagy suliban? -
#41745 hali!
a képtárból az 1.,2.,4.,5. és 9. képemet töröljétek már plz! köszi! -
#41744 De én a viccesen szeretnék rajta lenni és a másik képpel :DDDDDD
Az a Csocsóval nem tecc nekem.
Azon ami miatt a putigamer hisztizett -
#41743 tudja a franc.
rengeteg honlapon megtalálhatóak ezek a képek, én is csak kölcsönvettem, semmilyen anyagi hasznom nincs belőle, hogy használom. szal szerintem nem.
bár biztos van aki jobban tudja -
#41742 már rajta vagy ez egyiken régóta, csak figyelj... -
peet69 #41741 ezjó :DDD
de nem kell érte jog díjat fizetni? -
#41740 hoj -
#41739 Reggelt -
#41738 Én örülnék ha ide bekerülnék egy képpel..... :DDDD
Lehet jelentkezni??? -
#41737 milyen keppel volt a baj?? latni akarom!!!:) -
#41736 miért nem fox sgézni?
amúgy a képek szerintem is jók voltak! -
#41735 ej, mennyi új üzenet...
Shrek-szamár meg rulez! :) -
Puntigamer #41734 :)
köszi, amúgy,de nem voltak előnyös képek :D
-
#41733 halmozzátok el pozitív véleménnyel hátha meggondolja :D -
#41732 bazzeg nem én akartam kicserélni gondolhatod. na mind1 -
#41731 szvsz puntigamer képe sokkal jobb mint a "keménycsávó vagyok" képek... -
#41730 lecseréltelek sokkal fotogénebb egyén(ek)re :)
-
Puntigamer #41729 ezer kösz -
#41728 Egyesek sajna félnek a negatív kritikától. :(
Kicseréltem egy üresre, amíg nem találok valakit spongya mellé. Csak ez a kép illett oda a legjobban. -
#41727 Nagyon jó kép! Sőt egyenesen állat Spongya úrral szerepelni én felfognám a poént és inkább örülnék neki! -
#41726 volt az fél óra is.
mert pyx olyan fasza ps dumpot adott, amivel csak szenvedtem. :/
poén kép, mit kell ezen megsértődni? bahhh :C -
#41725 ...és ez befolyásolt téged... :PPP -
Puntigamer #41724 nem ,csak elég fos lett a mai napom.. -
#41723 Szeretem az ilyet...amikor egy férfi ily könnyen befolyásolható... :)
...pedig a nóta szerint: "...az asszony ingatag..." ... :P -
Puntigamer #41722 ok, de mostmár nem vagyok a galériában, szóval légyszi szedd ki...
folyamatosan jönnek msnen hogy mekkora szar...
pls... vedd ki...
kb 10 perces meló lehetett...
mellesleg úgysem fogok már SG-zni, és akkor meg, felesleges, mert ha nem vagyok fórumozó... minek a kép? -
#41721 Spongyabobhoz kerestem valakit, nézegettem a képtárat, és egy hasonló képet kerestem. Itt sírtál, hogy szeretnél az egyik fejlécre kerülni.
Ha nem szóltal volna, akkoris 99% hogy ez a kép került volna fel. Látod Pyx is alapból azt választotta ki, pedig nem is beszéltük meg, sőt nem is láttam, amíg be nem szúrtam az saját verziómat.
Aki meri vállalni az arcát, és a képtárban van, annak bármelyik képét felhasználhatjuk PR címén... -
[Walaki]D`Lair #41720 éníííís -
DecenS #41719 LoáL :D Hamupipőke besértődött? Nemáá :))
Én visszatapsolom hosszú tömött sorokban Punti galériáját ;o) -
#41718 és akkó' mi van??? nem azért vágtál ilyen hülye pofákat, hogy röhögjenek??? ha meg asszitted, hogy sírni fognak, akkor alapvetően rossz volt a koncepció!!! :PP