SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • legensy
    De igen és sajnálom

Már nem így intézném, és sokat tanultam a 4 nap alatt a fórumozásról.
    Már tudom, hogy nem mindenki feltétlenül rosszindulatú, mint ahogy valószínű te sem rosszindulatból mondtad azt akkor.(bár tudom, van sok rosszindulatú ember is itt)
    Rájöttem, hogy felesleges egy fórumon arc nélküli emberekkel vitába szállni, mivel én is az vagyok és így soha senkinek nem lehet végül igaza egy vitában.
    Már tudom, hogy nem szabad teljesen őszintének lenni, akárhogy kérdeznek. Tudom, ki kell találni valami hazugságot és azt megírni, vagy bunkónak lenni és inkább nem válaszolni.
    Rájöttem a fanyar humort nem sokan értik, bár van aki igen, de jobb ezt nem tenni.
    És bár tudom, hogy vissza kellene fogni női szószátyár késztetésem, de ez nem megy, mert hiába vagyok gyerekes a női szófosás kényszer azért bennem van genetikailag.
    És még sok mindenre rájöttem, de most gyakorlom a szószátyárságom visszafogását.
    És valóban senkit nem bántottam, nem értem az indulatokat.
    Csak tőled lenne jogos, de te ajánlottad, jöjjek erre a topicra és itt senki nem fog kiutálni, akármit mondok és induljunk tiszta lappal. A tiszta lap lehet nálad és nálam igaz, de a kiutálás dolog nem jött be, mert 90% azon van.
    És azért köszönöm az ajánlatodat és azt, hogy nem haragszol, pedig tőled megérdemelném.