74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • hykao #40467
    Persze, hogy rég, mert amióta vége a nyárnak, állandóan csak az iskolatejet szopogatjátok... :P
  • peet69
    helló
  • hykao #40465
    Nem bántottál meg, amint említettem, mert egyrészről nem ismertük egymást, és egy idegen ember nemigen tud megbántani - főleg neten keresztül - már jórég óta (más is nagyon-nagyon nehezen...)
    Másrészről eleve nem vettem véresen komolyan a dolgokat, inkább mulattam én is!
    Valóban én mondtam, hogy inkább itt folytassuk a beszélgetést, ne a "Játékmagyarításról tudtok-e?" topikban, és kezdjünk tiszta lappal, de olyan ígéretet nem tettem, és nem is tehettem volna, hogy rajtam kívül más fórumozók, hogyan fognak viszonyulni hozzád!
    Tudnod kell, hogy már nemegyszer szórakoztak (többek közt én is...) régebbi fórumozók új regekkel stb., így sokszor kétes fogadtatásban részesülnek az újonnan ideérkezők, legtöbbször jogosan...de aztán aki megragad közűlük, azzal ált. kisimul a viszony...
    Ezen kívül lássuk be, hogy nem mindennapi történettel rukkoltál elő, és ez így ismeretlenül, főleg az előzmények tükrében, hát nem csoda, hogy kétkedésekre adott okot...
    Bízom benne, hogy a továbbiakban kisimulnak itt is az ellentétek...
  • Punkerwork
    THX
    neked is bár reggel már elég régen volt :)
  • hykao #40463
    Megy!
    Jó reggelt mindenkinek!
  • peet69
    látom megy a modera :DDD
  • peet69
    na megjöttem ! :D
  • Mayday
    Szoval irjunk a Sims szamlajara?
  • legensy
    Párom már két és fél éves itt....
    Reggel 7től du 18ig én vagyok, többiben párom ír. ha mégsem, akkor van rá utalás, hogy ki ír. De leginkább közösen szoktunk írni, egyikünk diktál, másik ír :)
    Végülis az elmúlt két évben is én írtam majdnem mindig, csak ő diktált.
    Csak most jött a sims, elkezdtem oda írni, és valahogy úgy maradtam, hogy írogatok magamtól is mindenfelé. :)
  • Punkerwork
    az a baj nem tudni mikor melyikőtök ír + mivel új vagy még nem ismerünk, 1-2 év után viszont elég jól kilehet ismerni azért a fórumozókat is :)
  • legensy
    Én is az igazat írtam és ez a baj.
  • peet69
    na megyek isibe...

:-DDD
  • peet69
    hyki bácsi rég találkoztunk :PPP
  • peet69
    az nem igaz hogy nemkell teljesen őszintének lenni!!!

többség aki ide irkál az igazat irja és nincs belőle semmi baja !!!
  • legensy
    De igen és sajnálom

Már nem így intézném, és sokat tanultam a 4 nap alatt a fórumozásról.
    Már tudom, hogy nem mindenki feltétlenül rosszindulatú, mint ahogy valószínű te sem rosszindulatból mondtad azt akkor.(bár tudom, van sok rosszindulatú ember is itt)
    Rájöttem, hogy felesleges egy fórumon arc nélküli emberekkel vitába szállni, mivel én is az vagyok és így soha senkinek nem lehet végül igaza egy vitában.
    Már tudom, hogy nem szabad teljesen őszintének lenni, akárhogy kérdeznek. Tudom, ki kell találni valami hazugságot és azt megírni, vagy bunkónak lenni és inkább nem válaszolni.
    Rájöttem a fanyar humort nem sokan értik, bár van aki igen, de jobb ezt nem tenni.
    És bár tudom, hogy vissza kellene fogni női szószátyár késztetésem, de ez nem megy, mert hiába vagyok gyerekes a női szófosás kényszer azért bennem van genetikailag.
    És még sok mindenre rájöttem, de most gyakorlom a szószátyárságom visszafogását.
    És valóban senkit nem bántottam, nem értem az indulatokat.
    Csak tőled lenne jogos, de te ajánlottad, jöjjek erre a topicra és itt senki nem fog kiutálni, akármit mondok és induljunk tiszta lappal. A tiszta lap lehet nálad és nálam igaz, de a kiutálás dolog nem jött be, mert 90% azon van.
    És azért köszönöm az ajánlatodat és azt, hogy nem haragszol, pedig tőled megérdemelném.
  • peet69
    reggelt
  • Amse
    Az lehet!
  • cSuwwi
    lehet, hogy a saját képemet néztem???
  • Amse
    ki kócos?
  • cSuwwi
    kaptál 1 aranycsillagot 24 órára :)
  • cSuwwi
    kiezakócos?
    :)
  • Amse
    Hi!
    Légyszives ezt és ezt rakjátok be a képek közé és a mi most bent van 2. azt vegyétek ki.
    Köszönöm!
  • hykao #40442
    Ó, engem sem bántott!
  • hykao #40441
    Sokmindenről lemaradtál, ami a napokban történt!
    Nem kellett volna plázacicáskodni a haverokkal, meg állandóan Armyzni... :)
  • rezes
    vazze hykao lemaradtam valami flemrol?
  • Bandew
    Óóó az nem ebben a topikban volt, hanem egy másikban.
  • peet69
    hb2u !!!!
  • Szabina
    Tényleg köszönöm mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok!
  • hykao #40436
    Csatlakozom az előttem szólókhoz!
    Még mindig nagyon csinos vagy, és boldog szülinapot!

• Szabina
    Köszi
  • [Walaki]D`Lair
    szépek! Boldog szülinpaot!
  • Szabina
    Neked is köszönöm
  • Szabina
    Köszönöm
  • legensy
    lenne azért egy kérdésem, bántott itt valakit menyasszonyom Hykao-n kívűl?
    mert Hykao-val kibékültek és tudtommal mást nem bántott.
    és ha ők már nem vitáznak, akkor miért kötekszik vele mégis mindenki?
    de ha ezt élvezitek, tegyétek.
    legalább nem unalmasak az estéim és már úgyis közeleg a tél, nem lehet órákig sétálni és az utcán padonülve csókolózni, úgyhogy nekem megfelel szórakozásnak ez is amiről ti gondoskodtok itt nekem :-)
    nem lenne értelmesebb dolog elfogadni őt olyannak amilyen és akkor normálisan lehetne beszélgetnetek egymással?
    gondoljatok bele, milyen lenne, ha én is olyan lennék mint ti? és elkezdenék harcolni ellenetek és csak a vita és gyűlölködés menne normális beszélgetés helyett a topicokon.
    menyasszonyom elkötelezett ember, nem tud titeket úgy körbeudvarolni, mint a szinglik, tehát azért azt ne várjátok töle.
    csak beszélgessetek értelmesen kötekedés nélkül.
  • cSuwwi
    csókolom :P
    minjárt felrakom :)
  • legensy
    ha jól emlékszem, én itt olvastam olyat menyasszonyomtól, hogy ne fogják rá hogy sajnáltatja magát, mert csak válaszolt Hykao kérdésére.
    egy őszinte válasz nem azt jelenti, hogy valaki sajnáltatja magát.
    és azt is kérte senki ne sajnálja.
    nem tudom, de nekem úgy jön le itt elég sok embernek van hosszútávú memóriazavara.
    nem tudom miért fáj bárkinek ha valaki válaszol valakinek.
    és ha egy ember kiváncsiságból kérdez valamit, amire válaszolva van, abba nem értem mások miért folynak bele?
    én úgy vagyok vele, ha jót nem tudok mondani, akkor a rosszat azt miért mondjam.
    érdekes a felfogásotok, de ez van. én csak csenben mosolygok reakciótokon.
    ha meg annyira utáljátok Szerelmemet, miért foglalkoztok vele? miért szóltok hozzá? ennyire érdekel titokban mégis, hogy válaszra késztetitek? mert ezzel azt teszitek.
    nem kérek választ gondolatomra, mert én nem akarok senkivel vitába szállni és nincs időm beszélgetni.
    DE SZERELMEMNEK VAN!!!
  • Bandew
    Boldog szülcsinapcsit!
  • Szabina
    Sziasztok!
    Ma volt a szülinapom és készült pár kép. Ezt kérem feltenni a többi közé. :)

• Bandew
    Ez nem igaz, mert minden dolognak megvan a maga topikja.
    A tied ITT van.
  • legensy
    szerintem mindenki ott "nyomja" ahol akarja.
    ebbe senkinek nem lehet beleszólása.
    üdv legensy