74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#40467 Persze, hogy rég, mert amióta vége a nyárnak, állandóan csak az iskolatejet szopogatjátok... :P -
peet69 #40466 helló -
#40465 Nem bántottál meg, amint említettem, mert egyrészről nem ismertük egymást, és egy idegen ember nemigen tud megbántani - főleg neten keresztül - már jórég óta (más is nagyon-nagyon nehezen...)
Másrészről eleve nem vettem véresen komolyan a dolgokat, inkább mulattam én is!
Valóban én mondtam, hogy inkább itt folytassuk a beszélgetést, ne a "Játékmagyarításról tudtok-e?" topikban, és kezdjünk tiszta lappal, de olyan ígéretet nem tettem, és nem is tehettem volna, hogy rajtam kívül más fórumozók, hogyan fognak viszonyulni hozzád!
Tudnod kell, hogy már nemegyszer szórakoztak (többek közt én is...) régebbi fórumozók új regekkel stb., így sokszor kétes fogadtatásban részesülnek az újonnan ideérkezők, legtöbbször jogosan...de aztán aki megragad közűlük, azzal ált. kisimul a viszony...
Ezen kívül lássuk be, hogy nem mindennapi történettel rukkoltál elő, és ez így ismeretlenül, főleg az előzmények tükrében, hát nem csoda, hogy kétkedésekre adott okot...
Bízom benne, hogy a továbbiakban kisimulnak itt is az ellentétek... -
#40464 THX
neked is bár reggel már elég régen volt :) -
#40463 Megy!
Jó reggelt mindenkinek! -
peet69 #40462 látom megy a modera :DDD -
peet69 #40461 na megjöttem ! :D -
#40457 Szoval irjunk a Sims szamlajara? -
#40456 Párom már két és fél éves itt....
Reggel 7től du 18ig én vagyok, többiben párom ír. ha mégsem, akkor van rá utalás, hogy ki ír. De leginkább közösen szoktunk írni, egyikünk diktál, másik ír :)
Végülis az elmúlt két évben is én írtam majdnem mindig, csak ő diktált.
Csak most jött a sims, elkezdtem oda írni, és valahogy úgy maradtam, hogy írogatok magamtól is mindenfelé. :) -
#40455 az a baj nem tudni mikor melyikőtök ír + mivel új vagy még nem ismerünk, 1-2 év után viszont elég jól kilehet ismerni azért a fórumozókat is :) -
#40454 Én is az igazat írtam és ez a baj. -
peet69 #40453 na megyek isibe...
:-DDD -
peet69 #40452 hyki bácsi rég találkoztunk :PPP -
peet69 #40451 az nem igaz hogy nemkell teljesen őszintének lenni!!!
többség aki ide irkál az igazat irja és nincs belőle semmi baja !!! -
#40450 De igen és sajnálom
Már nem így intézném, és sokat tanultam a 4 nap alatt a fórumozásról.
Már tudom, hogy nem mindenki feltétlenül rosszindulatú, mint ahogy valószínű te sem rosszindulatból mondtad azt akkor.(bár tudom, van sok rosszindulatú ember is itt)
Rájöttem, hogy felesleges egy fórumon arc nélküli emberekkel vitába szállni, mivel én is az vagyok és így soha senkinek nem lehet végül igaza egy vitában.
Már tudom, hogy nem szabad teljesen őszintének lenni, akárhogy kérdeznek. Tudom, ki kell találni valami hazugságot és azt megírni, vagy bunkónak lenni és inkább nem válaszolni.
Rájöttem a fanyar humort nem sokan értik, bár van aki igen, de jobb ezt nem tenni.
És bár tudom, hogy vissza kellene fogni női szószátyár késztetésem, de ez nem megy, mert hiába vagyok gyerekes a női szófosás kényszer azért bennem van genetikailag.
És még sok mindenre rájöttem, de most gyakorlom a szószátyárságom visszafogását.
És valóban senkit nem bántottam, nem értem az indulatokat.
Csak tőled lenne jogos, de te ajánlottad, jöjjek erre a topicra és itt senki nem fog kiutálni, akármit mondok és induljunk tiszta lappal. A tiszta lap lehet nálad és nálam igaz, de a kiutálás dolog nem jött be, mert 90% azon van.
És azért köszönöm az ajánlatodat és azt, hogy nem haragszol, pedig tőled megérdemelném. -
peet69 #40449 reggelt -
#40448 Az lehet! -
#40447 lehet, hogy a saját képemet néztem??? -
#40446 ki kócos? -
#40445 kaptál 1 aranycsillagot 24 órára :) -
#40444 kiezakócos?
:) -
#40443 Hi!
Légyszives ezt és ezt rakjátok be a képek közé és a mi most bent van 2. azt vegyétek ki.
Köszönöm! -
#40442 Ó, engem sem bántott! -
#40441 Sokmindenről lemaradtál, ami a napokban történt!
Nem kellett volna plázacicáskodni a haverokkal, meg állandóan Armyzni... :) -
#40440 vazze hykao lemaradtam valami flemrol? -
#40439 Óóó az nem ebben a topikban volt, hanem egy másikban. -
peet69 #40438 hb2u !!!! -
#40437 Tényleg köszönöm mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok! -
#40436 Csatlakozom az előttem szólókhoz!
Még mindig nagyon csinos vagy, és boldog szülinapot!
-
#40435 Köszi -
[Walaki]D`Lair #40434 szépek! Boldog szülinpaot! -
#40433 Neked is köszönöm -
#40432 Köszönöm -
#40431 lenne azért egy kérdésem, bántott itt valakit menyasszonyom Hykao-n kívűl?
mert Hykao-val kibékültek és tudtommal mást nem bántott.
és ha ők már nem vitáznak, akkor miért kötekszik vele mégis mindenki?
de ha ezt élvezitek, tegyétek.
legalább nem unalmasak az estéim és már úgyis közeleg a tél, nem lehet órákig sétálni és az utcán padonülve csókolózni, úgyhogy nekem megfelel szórakozásnak ez is amiről ti gondoskodtok itt nekem :-)
nem lenne értelmesebb dolog elfogadni őt olyannak amilyen és akkor normálisan lehetne beszélgetnetek egymással?
gondoljatok bele, milyen lenne, ha én is olyan lennék mint ti? és elkezdenék harcolni ellenetek és csak a vita és gyűlölködés menne normális beszélgetés helyett a topicokon.
menyasszonyom elkötelezett ember, nem tud titeket úgy körbeudvarolni, mint a szinglik, tehát azért azt ne várjátok töle.
csak beszélgessetek értelmesen kötekedés nélkül. -
#40430 csókolom :P
minjárt felrakom :) -
#40429 ha jól emlékszem, én itt olvastam olyat menyasszonyomtól, hogy ne fogják rá hogy sajnáltatja magát, mert csak válaszolt Hykao kérdésére.
egy őszinte válasz nem azt jelenti, hogy valaki sajnáltatja magát.
és azt is kérte senki ne sajnálja.
nem tudom, de nekem úgy jön le itt elég sok embernek van hosszútávú memóriazavara.
nem tudom miért fáj bárkinek ha valaki válaszol valakinek.
és ha egy ember kiváncsiságból kérdez valamit, amire válaszolva van, abba nem értem mások miért folynak bele?
én úgy vagyok vele, ha jót nem tudok mondani, akkor a rosszat azt miért mondjam.
érdekes a felfogásotok, de ez van. én csak csenben mosolygok reakciótokon.
ha meg annyira utáljátok Szerelmemet, miért foglalkoztok vele? miért szóltok hozzá? ennyire érdekel titokban mégis, hogy válaszra késztetitek? mert ezzel azt teszitek.
nem kérek választ gondolatomra, mert én nem akarok senkivel vitába szállni és nincs időm beszélgetni.
DE SZERELMEMNEK VAN!!! -
#40428 Boldog szülcsinapcsit! -
#40427 Sziasztok!
Ma volt a szülinapom és készült pár kép. Ezt kérem feltenni a többi közé. :)
-
#40426 Ez nem igaz, mert minden dolognak megvan a maga topikja.
A tied ITT van. -
#40425 szerintem mindenki ott "nyomja" ahol akarja.
ebbe senkinek nem lehet beleszólása.
üdv legensy