SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • legensy
    röviden tőszavakban próbálom magyarázat nélkül.
    Gazdag volt családom. Elraboltak. Váltságdíjat kértek. Anyám nem fizetett. Cserébe megerőszakoltak öten egyszerre, és még szűz voltam.
    Lett nagy férfigyűlölet. Mindet gyűlöltem kivétel nélkül.
    Aztán hogy pénzük legyen eladtak.Egy buzinak akinek kellett alibi feleség, akivel villoghat mindenhol.Egy kis rugósbicska volt a hátamnak rakva az anyakönyvvezető előtt, aláírom vagy nem, h felesége léegyek.
    Mamám meghalt, akkor jutott eszébe anyámnak, h egyedül maradt, kellenék mégis. Az egész országot felkutatták a rendőrök értem, egy érdekes akcióval kiszabadítottak, de testőrök kiséretében menekítettek istanbulba.Ahol akkor már négy éve volt vőlegényem.De ott is események hosszú sora. Egy év múlva hazajöttem.Férjhez mentem egy olyan emberhez, aki nem olyan mint a többi férfi, jobb, csak nem szerettem. Üzlet. Ajánlata, ha szülök neki két gyereket, csak épp arra az időre kell lefeküdnöm vele, aztán elmehetek ha megtaláltam az igazi nagy szerelmet, akit el bírok viselni.addig ő vigyáz rám, hogy ne essen többé semmi bajom. Ez így is volt.Szültem. Mivel babakorom óta sportoló voltam, úsztam, elég keskenyre sikeredett csípőm. Szülés közben nem tudtam tágulni és eltört a csípőm és a gerincem.Lányom is mozgáskorlátozott lett, hogy nem fért ki, összetörtek kis csontjai és szaggatták az idegeket.És van egy fiam is, vele semmi probléma.Feküdtem 10 évet.Különböző gyógymódok. Egészséges lettem.Megjött a szerelem.Most vele élek, míg a halál el nem választ ámen.
    De mivel kérdésedre válaszoltam őszintén, remélem nem fogom megkapni valakitől, hogy sajnáltatom magam.
    ENGEM NE SAJNÁLJON SENKI!!! De talán ez megmagyaráz pár dolgot.