74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • legensy
    Kértem én bármit is? Ti akartok mindent tudni, ha megkapjátok az is baj? Na jó. Akkor pletykáljatok rólunk tovább higgyetek aminek akartok és máskor bunkó leszek ha kérdez valaki és megmondom semmi közöd hozzá! Nem válaszolok majd semmire ha így jó.
  • Z
    Csak nem!

Remélem ez nem a "Hykao szivat 2" műsor. :DDDDDDDDDDD
  • VinylToy #40263
    rohanunk...de tényleg, úgy fel keltetted az érdeklődésünket!
    Mit szeretnél, azt nem hogy sajnáljunk, akkor, van számlaszám, pénz kell, vagy csak a Sims2 fordítást küldjük el e-mailben :D
  • Z
    Hát ezt a sztorit megveszem, és milliókat csinálok belőle hálívúdban. Meg oszkárdíjat.

Nem kizárt, hogy igaz, amit írtál, de be kell lásd, hogy eléggé hihi...izé hihetetlenül hangzik. Az ilyen hsz-eken nem kell meglepődni, főleg, hogy nem is ismer igazából itt senki.

Ha én azt mondanám, hogy öttusázó világ-, és olimpiai bajnoknak vártak engem az edzőim (az egyik legjobb, ha nem a legjobb egyesületben voltam), de abbahagytam a sportot a tanulás miatt, akkor Te azt elhinnéd? Nem hiszem.
  • legensy
    Nem nem lesz bejelentés, tegnap megsértődtem rád, azért volt, hogy húztalak titeket.
    14 éves koromban volt eljegyzés.17és fél éves koromban történt ez az egész cirkusz 3 hónap leforgása alatt.Aztán egy év istanbul, aztán hazajöttem. Üzlet, 3 hónapra rá terhes voltam, hogy mielőbb túllegyek rajta.És most van egy pont ma 12 éves fiam és én vagyok 32. Ki tudod számolni? De ha kell megmutatom okiratokat, bírósági jegyzőkönyveket, fényképeket, vagy bármit, amit akarsz.
  • MIMACSKA
    Jaj hagyd már abba!! Ez a történet minden pontján sántít.
    Talán megszülettél...ennyi igaz lehet, de ki tudja.
  • hykao #40259
    Remélhetőleg nem.
    Kattints a logóra, van honlapjuk is.
  • Sir Quno Jedi
    Mostan kötekedel TE MOCOK ! :DDD
  • hykao #40257
    Én nem hazudtolok, de beláthatod, hogy a tegnapi nagy bejelentés után már kétkedve fogadnánk az ennél hihetőbb történeteket is...
  • cSuwwi
    Már megint poénkodik itt valaki, mint a múltkor az 'Osváth' ügynél? :/
  • legensy
    Tudjátok mit? Akkor találjatok ki nekem egy élettörténetet, amit megoszthatok másokkal, ha kérdezik, mert úgy látszik igaz a mondás, szólj igazat betörik a fejed. És meg lehet ismerni személyesn, el lehet jönni és meg lehet nézni papírokat, fényképeket és mindent.Akinek fontos és aki csak hazudtolni tud az jöjjön és győződjön meg róla.Állok elébe.
  • hykao #40254
    Hmm, most azon gondolkodom, hogy lesz-e bejelentés a tegnapihoz hasonlóan: csak vicc volt...

Pár kérdés:
    Hogy volt 4 éve vőlegényed Törökországban, miközben a buzi felesége voltál, és ki kellett szabadítani téged???
    Ha az említett éveket összeadom, akkor ez az emberrablás-váltságdíj dolog a rendszerváltás előtt kellett, hogy történjen...akkoriban ilyesmiért felakasztották a madarakat, és nem is nagyon volt divat itthon az ilyesmi, ezenkívül, aki tényleg gazdag volt, az szinte sérthetetlen volt akkoriban (is)...szal, hogy is volt ez?
  • Z
    JAJA!!!
  • Z
    HOHAAA!!!
  • VinylToy #40251
    [hatalmas"Mondtam az orvosnak, hogy engem mindenki utál. Azt mondta, ne legyek nevetséges, még nem is találkoztam mindenkivel."

• legensy
    Kösz. Kár volt válaszolnom és biztosítottatok róla, hogy életemet tartsam titokban.
    És miért osztom meg? talán mert kérdezve lett.
    De többet nem osztok meg semmit.
    Remélem soha nem lesz részetek ilyenekben és a gyerekeiteknek sem. Ennyi amit kívánok mindenkinek!
  • Sir Quno Jedi
    Ja, ráb@sztunk itt is...
  • MIMACSKA
    Bocs, hogy őszinte vagyok, de szerintem orvoshoz kellene fordulnod kóros hazudozás miatt!!!!
  • VinylToy #40247
    Nézem a fotód, olvasom a hozzászólásaid, és azon gondolkodom, miért higgyük ezt el, és miért osztod ezt meg velünk
  • legensy
    Nekem soha senkim nem volt anyámon és mamámon kívűl.
    De mamám meghalt,akkor a fájdalomba miattam, anyám meg kitagadott, mert talált egy pasit akinek van egy fia és neki kell az örökség.
    Engem csak a mamám szeretett életemben, és most vőlegényem. Soha senki más nem szeretett még barátságból sem. Gyerekkoromban irigyek voltak a társaim és kiközösítettek. Aztán 10 évig elzárva voltam a külvilágtól, hogy feküdtem.Jó, nem ezt és nem ezért kérdezted, csak úgy feljöttek most eléggé az emlékeim.
  • VinylToy #40245
    Nagypapádat nem Eleknek hívták....:D
  • MIMACSKA
    Hát erre inkább nem mondok semmit.
    Még jó, hogy a Hollófernyigessel nem találkoztál!
  • legensy
    röviden tőszavakban próbálom magyarázat nélkül.
    Gazdag volt családom. Elraboltak. Váltságdíjat kértek. Anyám nem fizetett. Cserébe megerőszakoltak öten egyszerre, és még szűz voltam.
    Lett nagy férfigyűlölet. Mindet gyűlöltem kivétel nélkül.
    Aztán hogy pénzük legyen eladtak.Egy buzinak akinek kellett alibi feleség, akivel villoghat mindenhol.Egy kis rugósbicska volt a hátamnak rakva az anyakönyvvezető előtt, aláírom vagy nem, h felesége léegyek.
    Mamám meghalt, akkor jutott eszébe anyámnak, h egyedül maradt, kellenék mégis. Az egész országot felkutatták a rendőrök értem, egy érdekes akcióval kiszabadítottak, de testőrök kiséretében menekítettek istanbulba.Ahol akkor már négy éve volt vőlegényem.De ott is események hosszú sora. Egy év múlva hazajöttem.Férjhez mentem egy olyan emberhez, aki nem olyan mint a többi férfi, jobb, csak nem szerettem. Üzlet. Ajánlata, ha szülök neki két gyereket, csak épp arra az időre kell lefeküdnöm vele, aztán elmehetek ha megtaláltam az igazi nagy szerelmet, akit el bírok viselni.addig ő vigyáz rám, hogy ne essen többé semmi bajom. Ez így is volt.Szültem. Mivel babakorom óta sportoló voltam, úsztam, elég keskenyre sikeredett csípőm. Szülés közben nem tudtam tágulni és eltört a csípőm és a gerincem.Lányom is mozgáskorlátozott lett, hogy nem fért ki, összetörtek kis csontjai és szaggatták az idegeket.És van egy fiam is, vele semmi probléma.Feküdtem 10 évet.Különböző gyógymódok. Egészséges lettem.Megjött a szerelem.Most vele élek, míg a halál el nem választ ámen.
    De mivel kérdésedre válaszoltam őszintén, remélem nem fogom megkapni valakitől, hogy sajnáltatom magam.
    ENGEM NE SAJNÁLJON SENKI!!! De talán ez megmagyaráz pár dolgot.
  • Mayday
    Engemet a Jatekmagyaritasokrol tudtok-e topicbol kuldtek ide kezitcsokolom. Jo helyen jarok?
  • Sir Quno Jedi
    Ami nem öl meg az erősebbé tesz, ám esetünkben ez nem feltétlen állja meg a helyét !
  • MIMACSKA
    áhhááá
  • hykao #40239
    Most nem. Ez komoly.
  • MIMACSKA
    [ERŐS MACSKA]
  • MIMACSKA
    Minket akarsz szórakoztatni?? :D
  • Sir Quno Jedi
    Nyugi, nemakarod azt te tudni ! [KÍMÉLI MACSKÁT]
  • MIMACSKA
  • hykao #40234
    És az az ominózus dolog valami bulin történt, vagy hogy volt?
    Valamint a gerinctörés?
  • legensy
    Köszi, hogy mondtad jöjjek ide :))
    Azért remélem a mai nap során változott valamit a vélemény :))
    De ha nem, az se baj.
    Amúgy a fele igaz csak annak amivel tegnap ott húztam mindenkit.
    És a keresett dolog az igaz, mert a legjobbak közé számít. És mint írtam,ez nem szokás a szakmájában, mivel csak egy festő.
    És amíg nem maszek, addig kötött a fizetés és sehol nem fizetnek 6000-nél többet naponta :((
    Ezért nincs pénzünk. Maszek meg nem lehet mert az volt de túl sok az adótartozása és nem válthatja ki újra a vállalkozóit.
    Az meg, hogy túl gyerekes vagyok és emiatt "hülye" hát istenem...
    De ma megvolt a válasz ott mindenre.
  • Sir Quno Jedi
    Add baba, érted megpróbálom, egy életem, egy halálom !
  • MIMACSKA
    De van. Azért megadjam az FTP elérést? Megprószálod??
  • Sir Quno Jedi
    31meg és nem biztos, mert HTTP proxyn vagyok. HA nincs user, meg pass, talán.
  • MIMACSKA
    Ha adok ftp elérést, fel tudnád nekem tölteni??
  • Sir Quno Jedi
    Asszem. Mér ???
  • MIMACSKA
    Jó de nincs meg. Neked megvan??
  • Sir Quno Jedi
    Próbáld a 3D home-ot, 1xű, bár bugzik !