SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • hykao
    Ejjjj! Reggelt banyek...
    Most keltem fel, de gyorsan ideültem a géphez, hogy leírjam azt az írtózatos baromságot, amit álmodtam, mielőtt elfelejteném...

Szal egyszercsak kimentem az utcára, és nem találtam a kocsit. Mondom mi a fene? Ellopták, vagy nem emlékeztem hová álltam...
    Aztán kiderült, hogy mivel amíg nem voltam a kocsinál, az utcát átbetonozták, így elszállították a kocsit mittomén milyen utcába...
    Buszra szálltam (pffff), majd leszálltam, és véget nem érően gyalogoltam a kocsihoz...de csak nem akartam megérkezni.
    Már kezdett besötétedni, és egyszercsak a szöszi fényképezőlogós barátotoknál (és egész családjánál) kötöttem ki, aki már szokásához híven be volt pityókázva, és állandóan buzulni akart (pfff), úgy kellett elhesegetni folyton-folyvást...viszont (hogy jó is legyen az álomban...) volt neki két jó csaj testvére, akik egyfolytában egymással variáltak...aztán meg velem, mert én ezt látva nem maradtam tétlen, és befúrtam magam közéjük...aztán a holnapi még nagyobb szabású összejövetelt terveztük a lányokkal...amikor elköszöntem, hogy mostmár tényleg el kell jutnom az autóhoz...és ekkor ébredtem fel...pfff egy újabb hülye - bár kellemes részeket is tartalmazó - álom...micsoda baromság...

Na jóvan, röhögjetek nagyokat...én megyek még szundítani csöppet... :)