Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Nálam még divat!!! Kell, hogy elérjem a 175-öt...
😄D mja télleg amugy nemtommá hogy mivan
akkó magasbb vok 😛 vagy télleg nemtom

Bár ilyen egyszerûen menne...

Add át 😛 azt a 8 ast

Gfreiter
De magastalpú csuka nélkül... 😛 Vagy az most már nem divat? 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
Te magad mondtad neki, hogy "Józsefem, te bizony törpe vagy!"
Jesszus... Én 176 vagyok és 76 kiló. Ha egy nyolcast ledobnék, yol érezném magam a bõrömben.

kimondta hogy a 174 az törpe ????
olyan 178 körülivok de téleg nemtom most maj megméremmagam

Gfreiter
*karomat*

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
hozzá kell gyúrnom a kromat a hasamhoz...

Gfreiter
Há inkább legyél 170... Az úgy nem gázos 😊

hykao
LOL!!! Most akkor mekkora vagy???
Ha Walaki 174, és õ hozzátok képest törpe, akkor, most mekkora is vagy???
hykao
Jó az: gömbölyû test, hurkapálca végtagok -> királyos
170-180 mittom én 😛

enegem nem kell félteni én ésszel bulizom😛

Na de milyen magas...?

Tegnap spec Bahnhofben voltunk ma meg LivingRoom

Gfreiter
Mennyé kondizni, az mindig jót tesz az idegeknek!

hykao
Aha, már megijedtem (megint)
én most kajáltam így is 60 kiló vagyok remegek az idegtõl és nemtok magammal mit kezdeni.

Hol? Capella? 😊

Gfreiter
hoppá, 80 kiló vagyok... Viszont a karom-lábam vékonyabb, a hasam meg most nagy. Na ez a gusztustalan

tegnap funky meg 80's évek zenéi ma TechnoHard House, Progressive House, Progressive Techno

Ja szétbulizommagam.........

Én is így vagyok vele de az a pláne hogy vele minden stimmelt nemvolt olyan dolog ami nem

hykao
Szétrakod magad???
hykao
Nem mondtam, hogy dagadt vagy, csak a múltkor azt mondtad, hogy összecsoffadtál 70 kilósra, itt meg annál azért egy huszassal többnek tûnsz.
Én ezzel nem így vagyok (szerencsére?) - elég magasra tettem a mércét, és elég, ha csak 1-2 dolog nem stimmel, máris lõttek a nagy szerelemnek. Tisztában vagyok azzal, hogy ez így nem feltétlenül helyes - sõt az esetek egy részében teljes joggal nevezhetnek kukacoskodó fszklp-nak - de mit csináljak, ha egyszer ilyenek az igényeim. Ha alább adok belõlük, akkor is bennem marad az az érzés, hogy "áá azért ez mégsem az igazi".

Gfreiter
😄DD Fõ a bölcsesség 😄DD De van benne valami 😊

Sasha - Live @ Tribal Sessions épp ezt hallgatom este meg megyek Techno prtyba szétrakommagam és ellesz felejtve az egész !!!

hykao
Sajnos sok embernél a csalódás csupán olaj a tûzre...
"Dagadt vagyok, kisöreg; és akkor mi a f@sz?! Nem az a lényeg, hogy ki vagy, hanem, hogy kit szop@tsz!"

😄

Engemmost az vezetett kihogy nem elõször csalódtam benne...

Gfreiter
Hmm. igazad van Hykao.. dagadt vagyok 😞

Óó igen, a csalódás könnyen ki tud vezetni a mindent felemésztõ epekedés erdeibõl... Ismerõs... :-/

Gfreiter

Nem csak kellett a hatás szünet 😛

hykao
Sikerült azonosulni Napoleon mondásával???
(különben meg: "...a jelenlévõk mindig kivételek")
Ennél jobban úgysem tudod 😄😄😄

Tudtam h hollesz az illetõ tegnap este és unszoltam a többieket hogy menjünk oda. Oda mentünk közben megtudtuk hogy vannak még ott ismerõsök.
Annyi a lényeg hogy iszonyat könnyûvérü a csaj és nekkem nemteccõ "szituációban" leletemrá
ígyzárult le a másfél év aminek idegbetegség lett avége amimajd elmúlik.

Gfreiter
Nyem... nem rombolom le az imidzsemet a nyilvánosság elõttttt 😊))))))))))))))))))

félután = félúton

Nu mivan öcsk, megint félután nyomtál egyet a Mehet! -re?

hykao
akkor csak egy pillanatra rakd be, aztán kitörlöm.
Most nemmondom azt h semmi különös csak rájöttem hogy ááá
ezt ide nem írom mert itt vannak kivételek 😛
szóval:

Gfreiter
höhö, azt már nem 😊)))))

Nem de qrvára elegem van abbóla.......ból
de amúgy majnem mámint a luvnya 😛

Na mesélj Peet, mi történt? (Ha már passzívan végigolvastam a történetet, hadd tudjam, mi lett az epilogus... olyan izgi.) 😊)

hykao
Na, végre bevágtál magadnak valami lúvnyát???
hykao
Jó lesz az is ide.