SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • Z
    Továbbmegyek: A metró megér egy misét... :D

Adi: én inkább BKV-val utazok /ez is helyes a magyar nyelvtanban, mielőtt valami műveletlen belekötne... :D/, mivel túl türelmetlen vagyok az autózáshoz. Ott Ha mennék is sokszor nem tudok a sok láma sofőr miatt. Nem vagyok száguldozós, de a pesti forgalomnál szerintem még olaszországban is jobb a helyzet. Túl sok a kocsi Pesten, és már csak ezért is, ha tehetem inkáb gyalog járok. Nem sokkal lassabb gyalogosan napközben a belvárosban, valamint nem kell parkolóhelyet keresnem.

Én inkább örülök, hogy van egy tömegközlekedési cég, mégha gyakran kritizálható/kritizálandó is a működésük. Európában egyedül a párizsi "BKV" - sajnos a nevét nem tudom a vállalatnak - nyereséges. És nagyon drága. A mi BKV-nk még elfogadható árfekvésű. Más kérdés, hogy tényleg büdös, de szerintem ez azoknak a hibája, akik nem fürdenek (félreértés ne essék, nem azokat akarom baszogatni, akiknek nincs lehetőségük a mindennapi fürdésre), de megtehetnék. Én is sokat jártam reggel 5-7 óra között a 3-as metróval majdnem egész hosszában, és elég sok olyan munkás jár úgy melózni (ergo kapnak pénzt, csak nem szappanra/tisztálkodószerre költik), hogy nem fürdött az előző esti sörözés óta... :(

Igen, a buszok, és villamosok is tömöttek, és büdösek de azok sem azért, mert a BKV úgy csinálta, vagy vette meg, hogy büdösek legyenek, hanem mwer nincs a pesti emberek egy bizonyos hányadának önkritikája, vagy csak nem érdekli őket, hogy büdösek. huhh, most látom, hogy milyen jó kis angolfelsőfokúCnyelvvizsga szöveget írtam: 1 mondat 5 sorban. LOL

Én tős-gyökeres pösti vok, és nem esik jól, amikor a vidékiek fikáznak bennünket, de sajnálatos módon sokszor igazat kell adnom nekik néhány dologban.