Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. reset nem egyenlõ a törléssel
2. a magyar nyelvben meghonosodott a reszet szó, pl: reszetelj, (és ugye ennél sem azt mondjuk, hogy törölj)!!!
DE EZZEL TÉNYLEG MENJÜNK ÁT A PANDORA TOPIKBA!!!
2. a magyar nyelvben meghonosodott a reszet szó, pl: reszetelj, (és ugye ennél sem azt mondjuk, hogy törölj)!!!
DE EZZEL TÉNYLEG MENJÜNK ÁT A PANDORA TOPIKBA!!!
Képaláírás: "A fekete démon ismét lecsap"
most újratelepítem, és ha az eredeti angollal is kidob, akkor megyek a másik géphez .) Az én szar gépemben egy 64megás mx400-as van.
shit happens
na nézegetem a magyarosítást. felraktam a demót, majd egybõl a magyarosítást is. Valamit elcseszhettem, mert a betöltés után kidob a windowsba (többszöris megcsinálta).
És nem lehet mindent lefordítani magyarra, pl. Reszet :ÐÐ
És nem lehet mindent lefordítani magyarra, pl. Reszet :ÐÐ
shit happens
Neked ilyenkor nem kell dolgozni???
Van egy újabb képem rólad, de azt inkább nem teszem közzé.(csak ha te is akarod) Szerintem brutális. Jó röhögtem rajta.
Üdv Toto
Üdv Toto
Mellõzd a cinizmust, nem áll jól...
TAMÁS - arameus-görög eredetû; jelentése: iker; csodálatos.
TAMÁS - arameus-görög eredetû; jelentése: iker; csodálatos.
[/cserf][/fülünyúl]
tudtam hogy kevert név. mindenhol azt írják, hogy nincs jelentése, most reménykedtem kicsit, de bebizonyosult :) azért köszönöm!!
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
Na és honnan jön a Tamás, ha már ilyen tanult vagy.
Sajna az már keveredett név.
ANITA - Juanita (magyarul: Johanna) spanyol becézõjébõl.
(JOHANNA - héber-görög-latin eredetû; jelentése: Isten kegyelme, Isten kegyelmes.)
ANITA - Juanita (magyarul: Johanna) spanyol becézõjébõl.
(JOHANNA - héber-görög-latin eredetû; jelentése: Isten kegyelme, Isten kegyelmes.)
[/cserf][/fülünyúl]
hehe ez jó.
Kata! az én nevemet is elárulod? (anita)
Kata! az én nevemet is elárulod? (anita)
304 új üzenet... azt hiszem nem olvasok vissza. amúgyis csak hazarohantam, hogy üdvözöljelek Titeket!
amúgy hol milyen az idõ? mert itt ma reggel esett, és most friss a levegõ, viszont úgy hallottam szekszárdon is esett, csakhogy ott le is hûlt az környezet!
amúgy hol milyen az idõ? mert itt ma reggel esett, és most friss a levegõ, viszont úgy hallottam szekszárdon is esett, csakhogy ott le is hûlt az környezet!
KATALIN - egyiptomi eredetû; jelentése: korona; mindig tiszta.
LETÍCIA - latin eredetû; jelentése: öröm, vidámság, szépség, kellem, báj.
LETÍCIA - latin eredetû; jelentése: öröm, vidámság, szépség, kellem, báj.
[/cserf][/fülünyúl]
Hát igen. Mindig is tudtam, hogy Isten bajnoka vagyok... :)
Loller...
Loller...
Þór vígi þessi rúnar
Cio
Gábor
Héber eredetû bibiliai név, a Gabriel magyar alakváltozata. Jelentése: "Isten embere", vagy "Isten bajnoka". Hát igen. :P
Héber eredetû bibiliai név, a Gabriel magyar alakváltozata. Jelentése: "Isten embere", vagy "Isten bajnoka". Hát igen. :P
shit happens