SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
Ezért akarok elhúzni az egyetemre... Akkor ő is meg lesz elégedve, én meg el leszek foglalva azzal...
Önállósággal kapcsolatban: felfüggesztettem egy sulit (amit azóta befejeztem), anyám rinyált, hogy menjek dolgozni, nagy nehezen találtam egy melót. Olyan hely volt, ahol rengeteget kellett dolgozni, de nagy volt a perspektíva (már elő is akartak léptetni, és az eggyel fölöttem levők már Alfa 156-osokkal, meg új Omegákkal jártak), de tényleg rohadt sok meló volt. Volt, hogy 3 napig dolgoztam egyfolytában, alvás nuku. Amúgy átlagos napokon sem értem haza éjfél előtt, persze utána nem volt szabadnap meg ilyesmi. Viszont honorálták a melódat. Ekkor anyám elkezdett könyörögni, hogy hagyjam ott ezt a munkát. Egy darabig még dolgoztam, de aztán a tököm tele lett anyám csesztetésével, és inkább otthagytam a melót. Megcsináltam a sulit. Ekkor megint elkezdtem dolgozni, anyám meg megint rinyált, hogy hagyjam őket ott, de ott még jó sokáig dolgoztam, mert szerettem a kollegáimat, meg a beosztás is jó volt, a pénz viszont szar volt. Őket akkor hagytam ott, amikro szakítottam a nőmmel. Kis idő múlva anyám megint sipítozott, hogy mér nem dolgozom (közben főiskolára jártam), én meg megint elmentem dolgozni, akkor megint elkezdte, hogy ne dolgozzak, inkább tanuljak... Akkor onna is eljöttem (nem anyám miatt), de akkor már késő volt, hogy tanulni tudjak a felvételire a másik egyetemre (mer közben a főiskolát otthagytam), szal nem vettek fel. Na most tavaly nyár óta igazából nem csinálok semmit, mert már úgy vagyok vele, hogy mi a fas*nak... :( Itthon ülök, tanulok, és közben hallgatom anyám kárálását, hogy menjek dolgozni. Voltam egy melóhelyen interjún, de amikor anyámnak mondtam, hogy megyek interjúra, akkor megint elkezdte, hogy inkább tanuljak... Ki a tököm érti ezt???