• mir
    #37
    "Jólvan de akkor végülis elmagyarázhatnád hogy a Ps2 amiben 450 mhz-es RICS proci van igencsak odabax olyan grafikát pc-n 1-2 ghz alatt nem jelenítesz meg.."
    jó az 300 Mhznek is én azt hiszem, és nem baszik az oda a 6xx*3xx-es felbontásával semminek sem.

    "A megoldás baromi egyszerü ha olyan procit tennének a számítógépbe akkor hatalmas pénzeket buknának a procifejlesztők mivel nemkéne havonta kiadni az ujabbnál ujabb (max 100 Mhz különbséggel rendelkező) procikat.."
    mellesleg az 3 egybeépített MIPS processzor, voltak olyanok gépben, az alapmodelleket 20 mil. Ftért megkapattad.

    "Hogy a macintosh lassú meg volt neked egy évig? Akkor kicsit körülkellett volna nézni,a maci támogatása elég tré de érdekes módon néhány alkalmazás sokkal gyorsabban fut rajta mint amd-n és p4-en..:)"
    lehet, hogy néhány alkalmazás gyors, de itt van mellettem egy G4 800 Mhz 1 Gbyte RAM(650 000 Ft volt) és ha sok ablak van, szaggat az ablakmozgatás. mondjuk szép, de akkor is, 650000 Ftos gépen nem szaggathat az ablakmozgatás.

    "De a lényeg nemtom minek kell itt bárkinek is hőbörögni,egyértelmü hogy konzolokba olyan procit tesznek amivel odaverik napjaink számítógépeit aztán 1-2 év elteltével a számítógép ujra jobblesz a konzol elavul,jön a konzol újabb változata ami ujra odaveri a gépet stbstb..."
    modnjuk úgy, hogy a konzolk processzorai játékra alkalmasabbak. de azt kijelenteni, hogy odaverik a gépeket... LOL:D a PS2 processzora kivénhedt MIPS 12K+10K+3K ha jól emléxem egybe, az XBOX valami celeron öszvér cache késleltetés nélkül, a GC meg IBM POWER-3 450Mhz(ha jól emlékszem)+34 SIMD utasítás... hát, ezek egike sincs sehol a PCs cuccokhoz képest...

    "Valahogy Intelék és AMD-ék igencsak bugdácsolnának ha monnyuk olyan procit nyomnának pc-be mint amilyen a ps2-be van csak monnyuk legyen 200 mhz-eé gyorsabb és hoppa....800 Mhz-en futna olyan játék gyönyörüen amihez manapság 2 ghz feletti gép kell?:)))"