Ki lesz a legjobb?
-
robertzenesz #5791 Nem akartam őt bántani, inkább nem értem..Világ élteében énekesnő akart lenni,2-szer jelentkezett a Megasztárba,most bejutott,ráadásul a legnépszerűbb versenyző lett! Abszolút győztes lehetett volna! Nos, ha én nem akarok valamit, azt nem csinálom,de ő akkor miért jelentkezett?engem ez bántott,meg az,hogy átláttam rajta, legalábbis szerintem.. én úgy gondolom manipulatív volt végig, és sokan osztják az országban a véleményem,de mondjuk itt gyorsan hozzáteszem,hogy ki nem lenne az ilyen helyzetben..? De az,hogy azokkal,akik hétről-hétre rá költötték a kenyér árát,nem becsülte meg,és nem tiszteli,az nyilvánvaló,és ez végképp feldühít! ugyanis egy előadó,ha "alázatos" félreteszi a gondjait akkor amikor a színpadra kell lépni, és a közönségéért képes önmagát is feladni..na nálam ez az alázat a zene,ill. a k9z9nség iránt, aki fizet azért,hogy pl: a Szíj Melindát,vagy bárki mást hallgasson,vagy győztesként lásson 1 műsorban.. nos ő egy megasztár klub-koncerten,nem volt hajlandó megjelenni, holott a klub tele volt az ő pólóját viselő tinikkel,sőt nagymamákkal,akik valószínű pénzt,és energiát költöttek azért, hogy lássák,ezt az "ikont",és minden versenyző fellépett,volt aki lázasan, arcüreg-gyulladással, vagy aki már rég kiesett,ő viszont nem volt hajlandó még megjelenni sem..na, akkor erre mit mondjak..