Ki lesz a legjobb?
  • robertzenesz
    na akkor elmondom neked, hogy apa vagyok, van egy gyönyörű 5 éves kislányom, mellesleg 5 éves korom óta zenélek,mai napig az éjszakában dolgozom,rengeteg zenészt tanítottam, így talán valami közöm van a dolgokhoz! pont azért kerestem fel egy ilyen jeéllegű fórumot, mert eszméletlenül berágtam arra, hogy kiváló,tehetséges énekeseket a kutya sem ismer,meg kib..ák a tehetségkutató műsorokból,és egy ilyen nudli nőt meg egy ország imád, miközben pl a Vikidál Gyula éhezik,mert nincs munkája..vagy hallgass meg egy Veres Mónikát,(Nika),hogyan énekel, én nemrég hallottam egy klubkoncerten a nem kis hírnevű Póka Egon zenekarában, és akkorát énekelt,hogy Melinda,meg Renike igencsak salakolhatna, és neki eszébe sem jutott indulni,nem is égetné le magát, azt mondta..tehát ne okítsatok már a zenéről engem mert ha ismernétek az állatok leesne,sok fórumon fenn vagyok, de ilyen buta társasággal még nem találkoztam , tisztelet a kivételeknek. zene,meg jó hang?Menj be egy zeneiskolába, gyönyörű, szép,okos fiatalok vannak világszintű hanggal, és nem is érdekli őket a "megaszar", vagy az x- faktor,Szíj melinda,meg még vagy 10000 önértékelési hibával küszködő ember(pl:Bigicsunáj)meg azt hiszi,hogy ő jó..? melindára azért rágtam be, mert ha már az a szerencse érte,hogy bejutott,nem becsülte meg, és legfőképpen a közönségét nem becsülte meg, főleg akkor, amikor azt mondta,abbahagyja..(dehogy hagyja..),szopat egy országot? ki ő? óhol van ő a tehetséges énekestől? sehol,egy fostalicska,ez egy tv-show volt, aminek semmi köze nem volt ahhoz, hogy ki a jó! ez most divat, hogy kellett egy kislány, meg egy idősebb hölgy,külföldön bejött,pénzt hozott és ez a lényeg! aki valójában szerintem jó volt az a Kökény Attila, a Patai kislány ,Georgio,és még Renike sem volt olyan roszz, Melinda sem, csak nem a legjobb 10 között!