Ki lesz a legjobb?
  • robertzenesz
    csak,hogy tisztába tegyünk néhány kérdést: a megasztárban sem full élő volt a zenei alap,volt egy alap, aztán vagy élőben, vagy kamuból rájátszott a zenekar,ezt nem lehet pontosan tudni, mert minden be volt dugva,a dobos rávert a dobra ahogy kell stb, viszont a gitárost pont akkor mutatták,amikor egy hatalmas gitárszóló volt, ő pedig szépen akkordozgatott..az x-faktorban előre megcsinált alapok szóltak természetesen,de tegnap kiakadtam amikor a nikolas-kovács kati duett számban a katika hangja playback-ről ment!!!nikolas élőben kente, katika meg tátikázott.. attól függetlenül egy élő legenda,ez nem vitatható.a megasztárban,viszont feltűnt nekem, és szerintem annak is , aki 1 aki egy kicsit jobban ért a zenéhez,hogy a vokalisták milyen jók voltak! sokszor jobbak mint a versenyzők,pl:volt ott 1 szőke csaj, az eszméletlen jól vokálozott, simán jobb volt, mint bármelyik versenyző! sajnos ma magyarországon nem a tehetség, a jó énekhang,a színpadi kiállás a mérvadó,hanem,hogy ki a cigány, meg a zsidó, meg a román,meg ki milyen jó picsa, meg ki milyen jó faszi..ennyi.. ja, az x-faktorban,a drága Tabáni is playback volt... azért a megasztárban ha jól emlékszem ilyen nem volt, legalábbis ének tekintetében.