Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az, h melyik nagyobb show, az tök mind1, a Megában olyan embereket láttam, akik nem szerepeltek már x sorozatban és mûsorban, nem akadémián tanítják az éneket, nem volt toplistás zenéjük, már a mûsor elõtt 😊
lehet, h a Mega kevesebb, de nálam több 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
de ettõl függetlenül nem kell sározni a Renit, egyáltalán nincs rossz hangja, és nem bánom, hogy nyert, nekem igazából oly mindegy volt már így a kettõjük közül. Tény, hogy Attila tehetségesebb, nagyobb hangja van, de ezt a zsûri is megmondta, nem nyíltan, hanem a dicséreteikben. Viszont Renit se kell szapulni, jó hangja van, képezni kell, kevés nõnek van az országban ilyen zenélõkéje. R. Magdival meg tényleg nem kell egy kalap alá venni, de SENKI mást sem.. Olyan mégegy nem lesz..
Kumiho #2179
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nehéz családanyaként a munkában is helyt állni , és sikereket elérni !
Amit belinkeltem az elözõ hozászólásomba nem olvasta senki , hogy senki nem irta le a véleményét a történtekröl ?!
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Tegyük fel, hogy Kökényre szavaztak 12.314-en, majd amikor kitették kivetítõre a 2 versenyzõ képét és lekérdezték a szavazatszámláló géptõl, hogy hogy áll a szavazás, akkor kiderült, hogy Renire is 12.314-en szavaztak.
Majd 5 perccel késõbb ugyan ez történt.
Azért ennyire ne nézzék már madárnak a népet...
12.315 esetében már 49% vs 51%-os állapot van.
A számok nem hazudnak csak az emberek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Van egy Sennheiser nem éppen 2 forintos fülhallgatóm és HD-ben hallgattam amit "ilyen" mûvelt. CD minõség volt legtöbbször... nem akartam elhinni.
Olyan, nyert aki durván megérdemelte! Nem szeretem Kökényt, de õ is megérdemelten állt finalistaként.
Ha Reni CD-je kijön holnap, akkor holnap megveszem. ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
en is birom ezeket az elmeleteket h mar a musor elott lehetett tudni h ki nyer
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
lany fiu lany fiu volt a felallas az eddigi megasztarokban, most csakis lany nyerhetett.
troll logic rulez 😛
Olvassátok el, írják, hogy Romániában már megnyert egy hasonló versenyt, de érdekes módon ezt nem írták meg sehol, de más indulók minden apró kis baját (betegség, adósság, ez+az) azt rendszeresen...
cikk
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Melondaa sok nyafogással majd sokra viszi
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Hamar botány kavar maga körül ! Egy igazi botrányhõs már most is , mi lesz még ezután ?!
A linket olvassa el minden Reni rajongó , és nem rajongó ! Várom a linkre reagálok válaszát , de csak kulturált formában !
De ahogy korábban az egyik kedves fórumozó társunk irta , lássuk folytatást ! Ki mire viszi ?!
amúgy most nézem, ki nyerte, mert a végérõl lemaradtam
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Attilának fantasztikus hangja van, de nem tudom.. akkor is Reninek drukkoltam egy pettynyivel jobban.
Kumiho #2179
De a lélek...
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!