Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az az igazság, hogy Attila érdemelte volna az 1. helyet a tehetsége és az az egész teljesítménye alapján, de egy kereskedelmi csatorna manipulált versenyében eleve ne várjon az ember korrektséget. A csajjal nincs gondom, de így nem jogos, hogy õ nyert szerintem.
Tyler1
a kevesebb néha több nálam, a zsûrinél fogalmazódik meg. Gesztiék gyakorlatilag színészkednek, míg a Megában sosem volt ilyen túlspilázott érzelembomba a zsûri részérõl.
az, h melyik nagyobb show, az tök mind1, a Megában olyan embereket láttam, akik nem szerepeltek már x sorozatban és mûsorban, nem akadémián tanítják az éneket, nem volt toplistás zenéjük, már a mûsor elõtt 😊

lehet, h a Mega kevesebb, de nálam több 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bakkerman
igazad van,nem tehetségesebb mint a bandi,azért van ott ahol...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Lacee86
Ugye most nem azt akarod mondani, h szted a Lady Gaga olyan baromi nagy tehetség, meg h tehetségesebb mint a Saunders? xD Jókor volt jó helyen, jó f*szt szopott (bocsánat, de így érzékletes 😊 ).

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

bakkerman
de a nézõ csak annyit lát,hogy ott jobban énekelnek...azaz színvonalasabb. Tudom,most a show-al jösztök,hogy milyen egyszerú szinpadon nyomulnak a faktorosok,meg semmi csicsa mint a megánál,de a kevesebb néha több.

böröczk
<#eljen>

de ettõl függetlenül nem kell sározni a Renit, egyáltalán nincs rossz hangja, és nem bánom, hogy nyert, nekem igazából oly mindegy volt már így a kettõjük közül. Tény, hogy Attila tehetségesebb, nagyobb hangja van, de ezt a zsûri is megmondta, nem nyíltan, hanem a dicséreteikben. Viszont Renit se kell szapulni, jó hangja van, képezni kell, kevés nõnek van az országban ilyen zenélõkéje. R. Magdival meg tényleg nem kell egy kalap alá venni, de SENKI mást sem.. Olyan mégegy nem lesz..

Kumiho #2179

Tyler1
indultak? 😄 indították õket...

bakkerman
igen,az x faktorban tehetségesebb emberek indultak,lehet rajta kacagni,ez így van.

LordVenom
X-faktor szintû... 😄DD

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Na igen . Ha valaki igazán tehetséges , és ráadásul még az is megadatik neki , hogy Amerikában születik ,akár milyen gettóban ,vagy puccos helyre . Az tuti biztos világsztár lesz ! Csak , hogy a K.Viktor is meg a Kállai is hiába születtek Amerikában ,ott nem tudtak befutni . Ehelyett idejöttek egy kis országba köcsögösködni . Csak nem azért mert nincs meg bennük az a tehetség ami a világsztársághoz kell ?! A Lady Gaga együtt nõtt fel a Kállaival , egy helyröl származnak , és lám mire vitte Gaga Világsztár lett belöle ! Vajon miért ?!
bakkerman
inkább Kökény volt a legjobb...Reni ilyen gusztos,meg szelecki félék közt lehetett farkas a bárányok közt...Kökénynek X Faktor szintû hangja van,simán ott lehetett volna a 6-8-ban az X-ben

gyerekek... farkas volt a bárányok között(T.Renáta)..
Lacee86
Hát jah, az a döntõ elõtti párbaj tényleg nem sikerült jóra, így aztán nem is a lehetõ legerõsebb mezõny lett a döntõre. Hogy ki volt a legjobb, nehéz megítélni, de azért Reni a döntõsök közül egyik legjobb lett így a végére sztem. Végül is nem voltak rossz énekesek, 1-2 nagy melléfogás volt azért (legnagyobb a Gusztos, nem értem hogy került oda...).

K Viktornak se kellett volna megnyernie.....
Tyler1
sztem csak a Caramel, meg a Magdi az igazi megasztár, a többi mellélövés. bár a mostani mezõnybõl, nem tudnék kiemelkedõ énekest mondani, kibaszott nagy ostobaság volt az elején a párbaj, mert ott nagyon sok tehetség kihullott. ezzel szemben örülök Reninek, mert legalább felfedeztük, és nekem õ volt végig a legszimpatikusabb.

bakkerman
reni nyert,bár egy picit elszégyelném magam az tv2 producerei helyében,hogy képesek voltak oda tenni egy ilyen gyenge hangot egy rúzsa magdihoz,egy caramelhez,egy tóth verához...na mind1,majd eladják,zandersz megrakja stb stb...

Lacee86
Azért a Klaudiát sem kell félteni ilyen téren. 😄 Mármint erotika meg hasonló.

én is bírom, azért szar látni, ahogyan kihasználja tv2...
Sziasztok! A Renáta egy jó énekesnõ, de messze nem megasztár. Azt hittem a Tv2 a Szíj Melinda kicsinálása után nem követ el ekkora bakit...
Ha sikerül összeegyeztetni a családi életét a karrierrel , akkor igen sokra fogja vinni . Ha nem akkor csak egy családanya lesz a sok közzül .
Nehéz családanyaként a munkában is helyt állni , és sikereket elérni !

Amit belinkeltem az elözõ hozászólásomba nem olvasta senki , hogy senki nem irta le a véleményét a történtekröl ?!
Lacee86
Sztem aranyos nõ pedig, én bírom, hibái ellenére is, az meg kinek nincs?

de amióta betették, mindig ilyen kivágott szoknyában+kirívó ruhákban volt, szerencsétlen nõbõl médiakurvát csináltak😊
És az ilyen bakiért még pénz is kap ! <#hehe><#nezze>
Attila mit keresett a döntõben?
LeventeV
ja es van olyan klipp amelyikbe latszik, hogy a szintetizator nincs bedugva, meg vannak a laptopdj-k. viszik a macbookot es rakjak a zenet. es ez halal komoly, lattam egyszer fellepesen.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
amugy azzal, hogy nyert romaniaba durvan semmit nem ert el. romaniaba az ilyen musorok megvannak halva. nincs egy hozzaerto zsuri, raadasul ugyis az ervenyesul akit el tudnak adni, a dan balan, meg connect-r fele barmok akiknek nincs semmi zenei hozzaertesuk. benyomnak a klippjukbe 5-6 sunaznam not es elvan adva a klipp meg az "enekes". es meg nem beszeltem a rapperekrol akik sirnak, hogy jaj milyen szar itt a helyzet, csak azt kozbe elfelejtik, hogy ugy megszedtek magukat, hogy magasrol leszarjak az egeszet.

Lacee86
Jó, hát tized/századszázalákok is vannak, kerekítésbõl adódóan elméletileg lehetett 50-50% is, pontos szavazatszámok egyértelmûek lettek volna. De most nem is kizárólag a tegnapira gondolok, hanem összességében az egész mûsor alatt, nagyon gyanús volt. :/

Tinman
Abban egyetértek, hogy 50% vs. 50% egyszerûen képtelenség 2 alkalommal!

Tegyük fel, hogy Kökényre szavaztak 12.314-en, majd amikor kitették kivetítõre a 2 versenyzõ képét és lekérdezték a szavazatszámláló géptõl, hogy hogy áll a szavazás, akkor kiderült, hogy Renire is 12.314-en szavaztak.

Majd 5 perccel késõbb ugyan ez történt.

Azért ennyire ne nézzék már madárnak a népet...
12.315 esetében már 49% vs 51%-os állapot van.

A számok nem hazudnak csak az emberek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lacee86
Azt nem, viszont h nem tiszta a szavazás, sajnos az is szinte biztos.

Tinman
Füleddel minden rendben amúgy?

Van egy Sennheiser nem éppen 2 forintos fülhallgatóm és HD-ben hallgattam amit "ilyen" mûvelt. CD minõség volt legtöbbször... nem akartam elhinni.

Olyan, nyert aki durván megérdemelte! Nem szeretem Kökényt, de õ is megérdemelten állt finalistaként.

Ha Reni CD-je kijön holnap, akkor holnap megveszem. ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

setuh
<#nyes>
en is birom ezeket az elmeleteket h mar a musor elott lehetett tudni h ki nyer

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Lacee86
Ez így van amúgy.

LeventeV
lehetett tudni hogy tolvai reni fogja megnyerni

lany fiu lany fiu volt a felallas az eddigi megasztarokban, most csakis lany nyerhetett.

troll logic rulez 😛

Harly18
mikor a csaj megnyerte, akkor furcsálltam miért nem örül igazán....hát azért, mert már nyert ilyet és ismerõs az érzés...

Olvassátok el, írják, hogy Romániában már megnyert egy hasonló versenyt, de érdekes módon ezt nem írták meg sehol, de más indulók minden apró kis baját (betegség, adósság, ez+az) azt rendszeresen...

cikk

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Armagedown
<#wilting><#wilting><#wilting>
Melondaa sok nyafogással majd sokra viszi

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Lacee86
Az elsõ döntõs, akit hallottam a rádióban, az Annácska. 😊 Remélem nem lesz igazam, és tényleg viszi vmire a kislány, mert megérdemelné.

böröczk
<#wilting><#wilting><#wilting>

Kumiho #2179

barnuska665
jóreggelt

Sziasztok! tegnap sajnos nem tudtam figyelemmel kísérni a döntõt(én is felléptem valahol),nem tudom hogyan zajlott a döntõ, de szerintem itt valami sántít..azóta amióta Melinda kiesett, bár mondjuk annak örültem,mert nem tudom mi a faszt vagytok elájulva szíj asszonyságtól..itt tuti manipulálva volt a végeredmény,mert õ nyert volna, és ezt nem akarta sem a zsûri,sem a tv2,bár ez csak az én fikcióm,de lehet,hogy nem alaptalan..mindegy, gratulálok Reninek, bár én Attilának szorítottam..
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/renata-meg-a-feltekenyseg-2035754/

Hamar botány kavar maga körül ! Egy igazi botrányhõs már most is , mi lesz még ezután ?!

A linket olvassa el minden Reni rajongó , és nem rajongó ! Várom a linkre reagálok válaszát , de csak kulturált formában !
Ebben teljesen igazad van , Szij Melinda az igazi gyõztes ! Sok ember , sok pénzt áldozott arra , hogy Melinda nyerjen , most ihatnak rá hideg vizet . Reni csalással nyert . Nem tudom ilyen áron , hogy lehet örülni a gyõzelemnek ?! Ez olyan szánalmas !

De ahogy korábban az egyik kedves fórumozó társunk irta , lássuk folytatást ! Ki mire viszi ?!
amúgy meg Reninek kurvaidegesítõ a levegõvétele, nem értem minek kell a micbe nyomni, szerintem egyedül õ volt ilyen "balfasz"
Liptai a végén: 2005év hangja<#nyes><#nyes>
böröczk
Reniben több az emberiség és elõbb magyar, mint Te, az is biztos, ezek a hozzászólások apám..

amúgy most nézem, ki nyerte, mert a végérõl lemaradtam

<#taps><#taps><#taps>

Attilának fantasztikus hangja van, de nem tudom.. akkor is Reninek drukkoltam egy pettynyivel jobban.

Kumiho #2179

Ízlésekkel nem lehet vitatkozni.De fontos az énekesbõl áradó mindent elsöprõ lelki attitüd.
Most nézem a Magdit.
kastil
De Attilánál nem.

Talán.
De a lélek...
Armagedown
még ha csalás is volt , akkor is jobban énekel mint a Melinda

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

It's a Shame.