6021
Ki lesz a legjobb?
-
#5781 Majd ha addig eljutsz vmiben, mint most a Melinda, akkor lesz jogod gúnyosan röhögni, vagy még akkor sem... :/ -
Domino69 #5780 "mi tapostuk földbe melindát? kisköcsög.. egy rafinált ribanc..." Én nem ismerem egyikötöket sem személyesen , de ez amit te kedves robertzenesz meg még néhányan műveltek ez nagyon dúrva . Miért kell a másikat kisköcsögnek nevezni , mindenkinek van rendes neve , illetve nickneve amin itt bejelentkezett ?! Ha valakinek a hozzászólásával nem értesz vagy nem értetek egyett , elég ha annyit irsz , irtok , normális stilusban "szerintem nincs igazad , ezért meg ezért " ,hiddjétek el mindegyikünk megfogja érteni . Nem kell az illetőt rögtön sértegetni ! Adjuk már meg a tiszteletet egymás irányában ! A Szij Melinda pedig egy Anya , akinek jó hangja van . Mikor az ember szülővé válik , megváltozik az értékrendje . És számára a családja egészsége , biztonsága lesz a legfontosabb , nem más . Majd te is megtudod , ha apa leszel !
-
robertzenesz #5779 gyémánt nem platina!!! -
Balázs 17 #5778 +platina lemez -
robertzenesz #5777 egy rafinált ribanc...még hogy abbahagyja, meg ilyenek... figyeljétek meg 1 hónapon belül jön a cd-je.... és a vée a Művészetek palotája koncert lesz.... -
#5776 engem a személyisége taszított. 1 darab porcikáját sem találtam szerethetőnek. soha nem is mutatott egy kis örömöt sem, hogy ott lehetett végig a döntők során. -
robertzenesz #5775 ja, ezt negatív értelemben gondoltam... -
robertzenesz #5774 valamit azért csak tud, mert még mindíg ő a téma(Melinda) -
#5773 Jó, nem sajnálod, ez is egy vélemény. Nem mondtam, h szeretni kell meg dicsérni, csak mikor az ilyen büdös kurva, meg az olyan vén ribanc megy, az már több a soknál. -
#5772 AKKOR MI A FASZÉRT JELENTKEZETT??!! nem pocskondiázom,nem mondok rá semmit csúnyát,csupán annyit,hogy NEM TUDOM SAJNÁLNI EZT A NŐT. -
Balázs 17 #5771 kiléphetett volna ahogy Sohoék tették... -
#5770 Hát ezaz. Egy civil ember, főleg aki még naiv is, el se tudja képzelni igazán, mi folyhat ott... -
Dean Winchester #5769 lehet,hogy melinda nem gondolta mivel jár ez az egész?
belecsöppent a megába és a színfalak mögül meglátta h mi is ennek a műsornak az igazi arca és azt mondja inkább nem kér belőle? ezért lehet őt hibáztatni?
... -
#5768 Most is ebben a hülye arrogáns stílusban írsz, látod ez nagyon megy a népnek... -
robertzenesz #5767 mi tapostuk földbe melindát? kisköcsög.. ő szarta le a közönségét, azokat a barmokat akik rá szavaztak, és megvették volna a lemezét, elmentek volna a koncertjeire stb,ő taposta azokat földbe,mert nem kell elindulni 1 ilyen műsorban, ha nem akarom megnyerni,vagy ha nem akarok lemezt , ismertséget, profitot szerezni ebből, amúgy meg hogy befejezte, ez nem ilyen könnyen megy,mert szerintem neki van 1 szerződése a tv2-vel amit csak úgy nem lehet felbontani, ezt nnan tudom, hogy az adam's comedy-t ismerem, és ők mondták, hogy kötelező fellépések vannak nekik is még 1 évig! pedig ők nem szíj melinda.. úgyhogy most lehetne igazán fikázni ezt a nőt, mert a közönségét hagyta cserben.... -
#5766 Ja egyébként a Melindát fikázóknak: na látjátok, h nem színészkedés volt ez az egész. Ő ilyen kishitű, esetlen, rendkívül érzékeny személyiség. És a pocskondiázóknak mélyen magukba kéne szállni, h ennyire a földbe tapostak egy embert... -
#5765 számítani lehetett rá, már a legelejétől. túl gyenge, h talpon maradjon a médiában. sztem csak az esetlensége miatt nem ő nyert, mert belátták, h Melindából soha nem csinálhattak volna médiaszemélyiséget. -
#5764 Én sajnálom, de megértem. Neki valszeg így lesz jobb. -
zsotesz #5763 Vége! Szíj Melinda befejezte! -
Dean Winchester #5762 a romákat hagyjuk békén :DDD
a kisebbség már a magyarság és nem a roma emberkék sajnos :D -
WNW #5761 A nyelvteruletnek szol a musor, nem az orszagnak... Marpedig a hatarainkon kivulre szorult sok magyar, miert ne vehetnenek reszt..?! Nemeteknel ugyan ezt csinaljak (Nemetorszag, Svajc, Ausztria)... A nemet Xfaktorba egy svajci (alban apa/svajci mama) leanyzo nyert... Ezek kereskedelmi TV-k, tehat akit tudnak elernek... Raadasul kapaszkodot is adnak ezzel a mas orszagban elo magyaroknak, hogy reszei a kulturalis nemzetnek.. Az is pozitiv, ha romak is vannak, es sikeresek.. Ezzel peldat mutatnak a roma tarsadalomnak, hogy ki lehet torni a szegenysegbol, es a remenytelensegbol... Ezekkel a musorokkal a penzre meno kereskedelmi TV-k tobb jot tesznek, mint az allam a szarakodasaival... -
robertzenesz #5760 azzal én is egyetértek,hogy magyar állampolgár legyen az, aki jelentkezik,mert szerintem külföldön ilyen nincs, mert minden országban lehet csinálni ilyen műsort, meg van is,mutassa ott meg magát annak az országnak az állampolgára,miért nem láttunk az angol ú,vagy amerikai hasonló műsorokban mondjuk egy magyarországról érkezett énekest, aki még csak 3 hónapja van az országban,(mint mondjuk Sounders,itt mindent lehet-lehetett!mi magyarok büszkék vagyunk arra,hogy magyarok vagyunk, holott akár a történelmünk is bizonyítja, hogy egy nyalis mindenkinek behódoló,szar kis semmi ország vagyunk..,mi nézzük le romániát!? a románoknál fogadjunk, hogy nem lehetett volna ilyet megtenni, hogy még a nyelvet sem beszélő énekest továbbjuttatnak...meg a másik: mi a büdös faszt kerestek itt ezek az emberek?legyen akár románia, anglia, amerika???egyszerű a válasz,mert a saját hazájukban nem tudtak volna érvényesülni soha..
-
Locna #5759 A Sanders gyerek sem volt jobb mikor félmneztelen állt ki nyekeregni, és lerít az arcáról, hogy lenéz maga körül mindenkit.
Alapból ilyen stílusben be sem engedtem volna a színpadra... -
#5758 Nem az a baj, h külföldi, hanem h magyarul sem tud. Aki külföldi, de rendesen beszéli a nyelvünket, azzal nincs gáz. -
Domino69 #5757 Én azt nem értettem soha ebben az egész megasztárban , hogy miért engedik , hogy külföldi állapolgárok is résztvegyenek ebben a versenyben ?! Nem hiszem , hogy sok országban engedélyezik , hogy nemcsak helyi , hanem külföldi állampolgárok is jelentkezzenek a müsorban !
Mikor idejött az az angol csaj , még magyarul sem tudott mégis engedték versenyezni . Ez olyan szégyen volt az országra nézve ! És ez egyre rosszabb lesz !
Egyszer egy magyar fiú , aki Angliában dolgozott már jó ideje azt nyilatkozta A TV-BEN "BIRKA NÉP A MAGYAR NÉP" . lEHET NEM MONDOTT HÜLYESÉGET !? -
#5756 Miért, a Tóth Vera original magyar, nem? -
Locna #5755 Csak egyszer nyerne Magyar, Magyarországon!.............. -
robertzenesz #5754 amint elküldöd az sms-t levonja a pénzt -
#5753 naaaaaa...:)) -
robertzenesz #5752 dehogyisnem ment, tuti a lóvét azt leszedték,
-
Dean Winchester #5751 nem érkezett meg - de ez nem ment a telefonszámla terhére sztem. -
#5750 ez 15 ezer szavazat,szorozzuk be durva 300 forinttal 4,5 millió...és ez csak ami nem érkezett be...rohadjanak meg. -
Dean Winchester #5749 "Renáta esetében 8017, Attiláéban 7682 szavazatról van szó, amelyek ha beérkeznek, akkor sem változtattak volna a sorrenden"
tehát igy is nyrt reni xD
azért megmondhatták volna h ténylegesen mennyi szavazat ment be -
#5748 Kétlem, h sok beleszólása lenne, h playbackről nyomja-e vagy sem... -
Ironman2 #5747 http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/12/19/megint_gondok_voltak_a_megasztaros_szavazatokkal/ -
robertzenesz #5746 tabáni playback? bizony-bizony.. egy énekes észreveszi,csúszott a hang, és a szája mozgása,valamint a magas hangoknál,volt amikor szinte ki sem tátotta a száját, stb.. én is csodálkoztam,99 százalék, hogy playback volt!de attól függetlenül remek énekes a srác! őstehetség! -
Dean Winchester #5745 tabáni playback?
a szőke picsa nevét nemtudja vki mert sztem kurva jól nézett ki :D -
robertzenesz #5744 csak,hogy tisztába tegyünk néhány kérdést: a megasztárban sem full élő volt a zenei alap,volt egy alap, aztán vagy élőben, vagy kamuból rájátszott a zenekar,ezt nem lehet pontosan tudni, mert minden be volt dugva,a dobos rávert a dobra ahogy kell stb, viszont a gitárost pont akkor mutatták,amikor egy hatalmas gitárszóló volt, ő pedig szépen akkordozgatott..az x-faktorban előre megcsinált alapok szóltak természetesen,de tegnap kiakadtam amikor a nikolas-kovács kati duett számban a katika hangja playback-ről ment!!!nikolas élőben kente, katika meg tátikázott.. attól függetlenül egy élő legenda,ez nem vitatható.a megasztárban,viszont feltűnt nekem, és szerintem annak is , aki 1 aki egy kicsit jobban ért a zenéhez,hogy a vokalisták milyen jók voltak! sokszor jobbak mint a versenyzők,pl:volt ott 1 szőke csaj, az eszméletlen jól vokálozott, simán jobb volt, mint bármelyik versenyző! sajnos ma magyarországon nem a tehetség, a jó énekhang,a színpadi kiállás a mérvadó,hanem,hogy ki a cigány, meg a zsidó, meg a román,meg ki milyen jó picsa, meg ki milyen jó faszi..ennyi.. ja, az x-faktorban,a drága Tabáni is playback volt... azért a megasztárban ha jól emlékszem ilyen nem volt, legalábbis ének tekintetében. -
Dean Winchester #5743 settenkedő is nyilatkozott vmi olyasmit h ő is elhitte h a tehetség a fontos itt de rájött h a nézettségi index...
mondta ,hogy az első szériában még volt humanitas és nem volt gyerek bent mert mivan ha megnyeri a gyerek? hajnalig hakni azt pár év mulva meg lebénul , neki tanulnia kell és nem ilyen életet élnie mert mivan ha abbamarad a karrier mit kezd magával?
mostanra meg ez eltünt ez t is mondta
részben igaza van... -
ToMaX #5742 cserébe a faktoriálisba volt 1 Veca és ennyi..
Amugy a kislány se meg az öreg nő se volt tehetségetelen nem ugy mint a Norbika aki kb végighörögni a egész szart és a sok botfülü ember vele szimaptizál. Perszer az Annácskának suliban a helye ez tuti de nem is nyerte meg, az öreg nő meg képzetlen és így nem lehet.