Ki lesz a legjobb?
-
bagdadigiliszta #5131 Véleményem szerint Melinda valóban 100%-os érzelemmel énekel, kár hogy néha csak érzelemmel, ugyanis sokszor hamis, és a ritmus sem az erőssége. Nekem az a véleményem, hogy ha nem lenne "hétköznapi esendő ember", és nem éreznének vele együtt az emberek, akkor csak a tehetsége miatt már nem lenne itt. Vannak nála tehetségesebb emberek, de sokan együttérzésből vannak mellette. Egyébként nekem is szimpatikus csak ennek a versenynek nem az a címe, hogy "ki tud 100%-ig érzelemmel énekelni", vagy "ki a leghétköznapibb ember". Ez egy énekverseny, és abban a legtöbb jóindulattal is minimum csak az 5-6. helyre sorolnám...
András nekem sem szimpatikus, nem értem a körülötte lévő nagy rajongótábort. A fejhangjaitól a fejem verem a falba, és az érte epekedő lányok??? Komolyan szerintük jól néz ki?
Tolvaj Reni a favorit...Jó hang, érzelmes, őszinte stb. Husis? Mekkora pofátlanság ezt élő műsorban... inkább nem is kommentálom.Pontosan, végre lenne a tini lányok előtt egy olyan példa, hogy nem kell zsebkendőt enni ahhoz, hogy énekes legyél, és vidd valamire...
Remélem nyer, vagy legalább döntőben lesz...