Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy dalválasztásban rettenetes 1-2 versenyzõ.
Reni pl. a lady gagájával csoda, h bennmaradt.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
miért nem lehet egyszerûen értékelni...
Gusztos egy buzi...
Szeleczki gondolom Enikõ szeretõje....
Melinda meg szánalmas, gondolom rá meg az idõsebb korosztály szavaz...
Kökény profi zenész/elõadó, nem tehetségkutatóban lenne a helye...
ööö Giorgio ma magasan vert mindenkit, de mivel nem egy adonisz, ezért le kell oltani...
egy szóval, ez a rész is egy hatalmas trágyadomb volt, szarul választott zenékkel médiaszutyok!
(Az aláírásodban a mondat milyen igaz.<#eljen>#eljen>)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Mert sehol sem találom pedig sok oldalon be vok regelve
fridi is megmondta a frankót és ment a huuuuuuu
hát ettõl a faszom is kivan :@
érted az a szar h csak a jót fogadják el 😞
vagy ez nekik megvan mondva,hogy ha vki rosszat mond vkirõl akkor nem szabad elfogadni a véleményét?
Ugyan ezt akartam írni én is. +1
Más:
Rohadtul idegesít, hogy a debil közönség ordít, visong, örjöng, mint a retardáltak, meg odaszólnak az elõadóknak, biztos zavarja õket is, néhányuknak instant ciánkapszula kellene, meg a zsûrinek a véleményébe is bele "huuuuuuuuuuuuu"-znak, milyen dolog már ez??
Fridi: Annácska neked az iskolában lenne a helyed.
Közönség: huuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Miért a sok debil, miért huuuuuuz? Nem iskolában lenne a helye??
Vicc ez a mûsor ebbõl a szempontból, a jelenlévõ közönségnek szinte mindent szabad a nézettségért cserébe, azt várom, mikor fogják zöldségekkel megdobálni a zsûrit (akik közül Eszenyi kurvára idegesít, egy értelmes indoklást, de még értelmes 2 mondatot sem tud egymás után rakni:S).
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Fivérekkel kapcsolatban nekem ennyi elég volt belõlük, nagyon szûk réteget céloznak meg a zenéjükkel és amit akartak azt elérték már valószínûleg. Innentõl kezdve nem lesznek problémáik. Anna érdekes, aranyos, a hangja is aranyos de kíváncsi vagyok mi lesz belõle úgy négy-öt-hat év múlva. Ráadásul nagyon rászokott erre a rekedt hangokra amelyek egyáltalán nem tesznek jót az õ 11 éves hangszálainak.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
szted ki fog kiesni ? betenni a neveket és kész.
mi a vélemény?
huh jóhogy nem vártam meg kurvára felhúztam volna magam!
épp tegnap néztem meg a fivéreket élõben és kurvára bejött! a külön-külön énekhang is fasza volt! szóval tetszett!
de nem értem mifaszé annát juttaták tovább????
fridinek igaza volt
annácska tökre unottan énekelt nem is volt vmi fasza, gyerek nem itt a helye
fivérek meg kurva jók voltak sztem! No meg egyedüli eggyüttes!!!!
mester tamásnak is a fivéreket kellett volna továbbjutattnia , hiszen õ volt a mûsor elején az együttes párti! fridi ugye megint anna ellenes (-unottan énekelt-nem adta elõ)
szal ez igy kurvára vicces!
mondom fõleg azért bosszantó mert én
Tolvai-Szelencki(?)-t ejteném ki a leghamarabb , de mellé jöhetne mostmár gusztos! (elején jó volt de tök ugyanaz meg már nem is tûnik igazinak a hangja tehát szar 😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Out: Fivérek
😉
gusztos és a fivérek vagy annácska és a fivérek voltak az utolsó kettõben?
persze könyebb a megasztár oldalán megtalálni az infot de hát ha sgzek akkor minek nézzek oda mikor elvileg itt is van olyan rendes tag aki válaszol 😊
szóval ki volt az utolsó 2ben és ki esett ki? 😮
csak nem a fivérek????????????
Azt azéer senki ne mondja,hogy a hangtalan szépfiú Gusztos tehetségesebb mint a Fivérek?!
Viszont a zsûrit sem értem ,miért erõltetik a csecsemõ Annácskát?
Ez egy vicc!!!!
Az összes közös produkció egy karikatúra!!
Miért kell közösen énekelni olyanoknak ,akik egyedül se nagyon tudnak?
-Ja a mûsoridõ -valamivek ki kell tölteni.
viszont gusztoskának nem hogy hangja nincs, pocsék elõadó, engedd meg h az eszenyivel értsek egyet meg a fridivel: Gusztos haza!
bucsudal 😞
Ha a zsûri kivételesen az énektudást nézi,akkor Annácska esik ki.
Egyszerûen túl kicsi még ide...
az utolsó dal elõtt anna az elsõ 5be ott volt
gusztos 9.
giorgio 10.
helyen volt 😞
remélem gio továbbmegy!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
fasza...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
de annyira írritál h agyon dícséri a zsûri 😞 közben tényleg nem is volt vmi brutál jó 😮
Nem tudom miért,de az esetek 90%-ában Fridi véleménye egyezik az enyémmel. 😊))
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"dávid ma kiválasztotta a hangterjedelemben legegyszerûbb és frazíroktól abszolút mentes Ákos dalt... ... és igen itt sem sikerült megtalálni a hangokat. szomorú vagyok, hogy egy szakmai mínuszt bálványoznak a tizenéves zeneileg nulla intelligenciával rendelkezõ kislányok! 😊"
szóval neki is van alapja...
egyébként megasztárban Saunderst hallottam ez elsõ számban énekelni háááááthááááááháááááá fogtam is a fejem mert vmi undorító hangja van 😄 szóval nem értem hogy a faszba jutott el eddig????
Giorgio nálam a befutó és ez most is jó volt!
jaaah igggggeeeen annak rohadtul örülök h magyar nap van ma! csak magyar számokat fogunk hallani, ennek rohadtul örülök 😊